Şimdi Ara

Vertex 4 ile windows 7 açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 ay stoklara girmesini beklediğkten sonra aldığım vertex 4 128 gb ssd ile koşarak eve gidip bilgisayara taktıktan sonraki hayal kırıklığımı anlatmam mümkün değil.İki gün cebelleştikten sonra sizlerin değerli fikirleriniz ve engin tecrübelerinizden yararlanmak istedim

Şöyle bir sorunum var ;
    SSD tek başına sisteme takılıyken ide/ahci ve sata girişlerinin hemen hemen hepsini çeşitli varyasyonlarla deneyerek yaptığım win 7 kurulumlarına rağmen,windows logosu göründükten sonra çıkması gereken hoş geldiniz ekranı yerine siyah ekran görmekten bir türlü kurtulamadım.win 7 cd si ile boot edip windowsu onar gibi bir yerlerden usb ye yüklediğim ahci driverlarını kurma girişimimden sonra ise bu seferde win 7 logosundan sonra restart atmaya başladı.SSDnin bozuk olmasından şüphelenirken kullandığım hdd yi sisteme dahil ettim, win7 güzelce hdd den başladı ve bilgisayarımda ssd görünüyor bu aletin bozuk olma olasılığını ortadan kaldırırmı? Secure erase veya firmware güncelleme ile uğraşmalımıyım? Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Bu arada kullandığım anakart gigabyte x58a ud7 rev.1
    Teknolojiden bıktım usandım birşeyide takınca adam gibi çalışsa!

• Öncelikle aynı ssd yi kullanıyorum ilk kurulumumda hiç sorun yaşamadım.Fakat ssd yi takar takmaz ahci modta kullandım.

Bu gelmesi gerekn hoşgeldiniz yazısında bekleme sorununu ben 1-2 sene önce hdd de yaşayıp windows 7 dvd mi değiştirerek çözmüştüm.Sizde mümkünse başka bir yerden format atabileceğiniz dvd bulup ordan kurun.Onun dışında olan sorunlar için daha fazla detaya inersiniz.Ssd nin versiyonunu günceller biosunuzu update edersiniz.
  • Aslında bende onu dusunerek 2 ayrı cd ile kurulum yaptım ama birdaha denerim. Benim asıl endişelendigim eğer ssd bozuksa biran once degisim yapmam gerektigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz elinizdeki imkanları deneyin.Olmadı ssdnizi garantiye yollarsınız.bi çok kişi yolladı ve genelde hepsine değişip yeni bir ssd veriyorlar.inşallah sizin ssd de herhangi bir sorun yoktur belki bir arkadaş sorunun sebebini biliyordur sizin duzeltmenizi sağlayabilir

• Tesekkur ederim ilginiz icin dediginiz gibi en kotu yollariz garantiye

• Merhaba arkadaşım aynı sorunu ben de şu an yaşıyorum. Daha önce kurulum yapmıştım fakat ssd yi yeni bir bilgisayara taktım ve win 7 kurmaya çalışıyorum bir türlü yüklenmiyor farklı cd ler ile denenedim olmuyor. Sen sorunu nasıl hallettin ya da halledebildin mi?

• Daha önce çalıştığına göre anladığım kadarıyla ssd bozuk değil,
    yeni taktığınız bilgisayarda hiçmi yüklenmiyor? , yüklenip açılmıyormu? bios da ssd görünüyormu?

Benim sorunum ssd ile ilgili değilmiş bilgisayarda iki monitör takılıydı fakat sadece çizim yaparken kullandığım için teki kapalı duruyordu.İlk açılışta normal görüntü geldiği halde windows açılırken görüntüyü kapalı olan monitöre veriyormuş ekranı açınca sorun kalmadı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.