Şimdi Ara

Vespa ikinci el VS Yamaha delight sıfır km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler scıoter alıcam ama çok kararsız kaldım.

Vespa lx 125 3v
    2014 model 2015 trafiğe çıkış
    10.000 km
    Fiyat: 11.000₺

Ya da

Yamaha delight 2018 sıfır km

Çok kararsız kaldım vespa mı alsam marka ismi var yoksa o kadar para vermişken sıfır mı alıyım bilemedim yardımcı olur musunuz?

• merhaba,
    kişisel tercihim yamaha delight'tan yana olur.
    vespa güzel bir marka ama yedek parça, yetkili servis vesaire derken bence astarı yüzünden pahalıya geliyor.
    tamam şekil mevzuna girince bir geçmişi olan bir scooter fakat yamaha da kullanım açısı, kalitesi, yedek parça fiyatları ve ikinci el piyasası olarak daha bir tercih edilesi.
    bir de neden bilmiyorum ama delight'ın o şapşal görüntüsü çok güzel.
    Vespa ikinci el VS Yamaha delight sıfır km

satışta her zaman yamaha bir tık önde.
    ve bahsetmeye bile gerek yok ama sıfır bir motoru kullanmak var ikinci el bir motoru kullanmak var.

• angelizer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ama bugün aldım vespa'yı.
    3 tane motorcuya götürdüm, bi tanesi sadece vespa tamircisiydi. Öyle çok bi sorun çıkmadı, km'si 10.000 bile değilmiş. Motor temiz. 1-2 hasarlar var tabii ama fiyata göre iyiymiş motor. Ben biraz da marka seviyorum açıkçası. Yamaha delight görüntüsü beni çok cezbetmedi. Kalitesi falan iyi olabilir ama istediğim motor vespa'ydı ya baya araştırdım. Boyatıcam falan istediğim renge. Yamaha alsaydım aklım çok kalırdı vespa'da.
  • BondGirl007 kullanıcısına yanıt
    motorda ufak tefer düşme kalkma kaynaklı hasarlar olabilir tabi bu çok normal bir şey. kafaya takmaya bile değmez
    scooteri boyatma kısmında ise ikinci el satışı ve orijinalliğinin kaybolması anlamında pek tavsiye etmem.
    yaklaşık 7-8 motor alıp satınca ister istemez insan "nasılsa bunu da satarım ilerde" diye düşünüyor.
    her yeni denenen motorsiklette de farklı duygular uyanıyor: Birinin yakıtı, diğerinin kullanım kolaylığı, bir diğerinin gücü, bir başkasının yedek parçası vesaire hep biraz daha iyi bir motorsiklet almak için bahane hiç bir zaman bitmeyecek.
    içine sinen motoru alman hepsinin üzerinde çok yerinde bir karar.

güle güle ve kazasız kullanman dileğiyle.
  • angelizer kullanıcısına yanıt
    Bugün vespa tamirhanesine gittim. Herkes vespa'yı renk renk boyatmış. Sarı, turuncu, mavi vs. Sorduğumda vespa'yı boyatınca fiyatı artıyor, özelleştirmiş oluyorsunuz dediler. Herkes süslemiş aksesuarlar yaptırmış. Boyalı daha güzel görünüyordu gerçekten. Benimkisi orijinal boyalı haliyle yanlarında çok sönük kaldı.
  • hehe estetik mevzusuna derinen bir giriş yapmışsın.
    hep daha güzel motorlar, hep daha güçlü motorlar olacaktır. o yüzden mukayese hiç bitmeyecek.
    ilk motorsikletim cbf 150 idi, herkes kurye motoru ayarında takılıyordu ama benim amacım sadece bi noktadan diğerine gitmekti.
    bir de başlangıç motoru zaten, öğrenince satılacaktı.
    motoru uygun bir fiyata alıp güzel ekipman almıştım.
    tahminen 15 bin km kullanıp, o esnada 2 adet güvenli sürüş dersi almıştım satarken de aldığım fiyatın biraz daha üzerine satmıştım.
    şekli şemali kötüydü ama üzerinde giderken milletin fikrini pek de takmadığımı farkettim.
    yani benim motorum, ister çirkin olur ister güzel ya da yavaş ya da hızlı.
    belirli bir hissi verdiği sürece de ne kadar çirkin olursa olsun bence sürmeye değer ve kendine ait olduğu için hepsinden değerli.
    o yüzden bence rengine takılma, sönük kalması tamamen göreceli bir durum.
    bir adet vespa almışsın keyfini çıkar. yok aksesuar yok boya vesaire. illaki boyatacağım dersen de istediğin zaman yaptırabilirsin.

• Tam konuya girdim,Kesinlikle delight diyecektim ki motor alınmış.

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
  • yamaha diyecek idim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.