Şimdi Ara

VESTEL 32'' WIRELESS HD-DMP TFT -LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımından bu televizyona görüntüyü kablosuz nasıl aktarırım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152438&productid=evvestelmil32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucro -- 19 Şubat 2006 10:25:31 >

• tvyi alirken sana bi yazilim vermeleri lazim
  • wireless görüntü taşıma ha? çok iyiymiş.
  • evet çok iyi ama vestellllll
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadii

evet çok iyi ama vestellllll

ben bir dükkanda gördüm bu tvyi , gerçekten çok net görüntü veriyor contrast 1200:1 renkerl çok canlı, vestel deyip geçmeyin bence.
  • tepki süresi nedir acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: miki

tepki süresi nedir acaba??

Rivayet şudur ki;

32inch için response time:

rise time : typical 8, maximum 12ms
    decay time: typical 8, maximum 10ms
    g-to-g : typical 8ms.

Kaynak:
    www.turkeyforum.com
    Vestel 37" HD Wireless LCD TV !!! - Sayfa 4
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=164107&page=4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata bu özellikler gayet iyi bence
  • vestel diğer markalara göre gerçekten ucuz mu yoksa kaliteden mi ödün veriyo
  • Progressive scan özelliğinden emin olamıyoruz bir türlü, en az 720p yoksa hiç düşünmeye gerek yok.
  • bende bugun bunun 30 ıncını aldım umarım pısman olmam..
  • bende pc çözünürlüğünü merak ediyorum
    herkese sordum ama bi bilen yok mail attık bakalım
    bilen varsa yazabilirmi acaba?
  • tv de kanalların ustunde ınfo tusuna basında 50 herts dıyor. bu tv lerın 50 hertz olma ıhtımalı var mı? yoksa ben mı yanlıs bagladım
  • Ben bunun 37" ini aldım.Bi de yanında lap top aldım.İkisi birbirine wireless özelliğinden dolayı kablosuz bağlanıyor fakat internet üzerinden bağlanma diye bir şey olamaz.Çünkü televizyonun internetle hiç bir ilgisi yok.
  • umut arkadas selamlar .. bu tv 50 hertz mı.. lcd ler 50 hertz mı oluyor bu koknuda bılgın var mı

tesekkurler
  • Ben de bu tvye kafayı taktım ama maalesef 720p desteği verip vermediğini bir türlü öğrenemedim.Bu arada bu tv gerçek hdtv değil mi?Ortada 2 kavram var hd ready ve hdtv.Benim aklıma takılan kısımları burası.

bu arada şunu buldum
    32inch için response time:

rise time : typical 8, maximum 12ms
    decay time: typical 8, maximum 10ms
    g-to-g : typical 8ms

eğer böyleyse iyi ancak halen progressive scan ve 720p olayı kafamda takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 16 Mart 2006; 1:37:37 >
  • Ben aldım kurdum seyredıyorum. goruntu cok net . ancak wıreless baglanma nedır nasıl olur beceremedım. bılen varsa yardımcı olabılır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRADERX

Ben aldım kurdum seyredıyorum. goruntu cok net . ancak wıreless baglanma nedır nasıl olur beceremedım. bılen varsa yardımcı olabılır mı?

,

rica etsem acaba max pc çözünürlüğü ne kadar bi bakarmısınız kullanma klavuzunda yazması lazım.
    wıreless baglanmaya gelince, eğer pc inde varsa wireless her iki makinayı birbirine aratıp
    tanıtman gerekiyor ama once sana verile cd yi yuklemelisin.
  • Ben bu ısı bu kadar ıyı bılmıyorum . Servıs geldı henuz bunun cd sı cıkmadı cıkınca sıze bılgı verıcez dedı. kutusundan da cıkmadı anlamadım walla. max dedıgınız konu nedır bunu da sanırım ben bılmıyorum. keske yardımcı olabılseydım. kablo ıle baglayın dersenız emın olun tv cok buyuk kablo ıle baglanıp dıbınden pc ıle ugrasmak uygun olmaz dıye hıc ugrasmadım..

cd gelmedı bana ozetle cd sı olan varsa servıse sorayım bende..

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRADERX

Ben bu ısı bu kadar ıyı bılmıyorum . Servıs geldı henuz bunun cd sı cıkmadı cıkınca sıze bılgı verıcez dedı. kutusundan da cıkmadı anlamadım walla. max dedıgınız konu nedır bunu da sanırım ben bılmıyorum. keske yardımcı olabılseydım. kablo ıle baglayın dersenız emın olun tv cok buyuk kablo ıle baglanıp dıbınden pc ıle ugrasmak uygun olmaz dıye hıc ugrasmadım..

cd gelmedı bana ozetle cd sı olan varsa servıse sorayım bende..

selamlar

demek istediğim kullanma klavuzunda yazan pc için en yüksek çözünürlük ne kadar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.