Şimdi Ara

Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S es ayarları bölümünden kulaklık sesi ayrı hoparlör sesi ayrı açılıp kısılır. Oradan bi kontrol et.
  • Sesi kumandadan açıyorum hoparlör sesi yükseliyor. Kulaklık sesinin yükselmesini istiyorum olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3nc_kaptan kullanıcısına yanıt
    ayarlardan kulaklığı seçmeniz gerekiyor.
  • Seçiyorum halen tv hoparlöründen ses gelmeye devam ediuor

Deneyip size döneceğim.

Edit: Kardeşim bende size dediğim gibi denedim fakat sizin dediğiniz gibi hoporlörden ses gelmeye devam etti. Hoporlörden ses gelmemesi için kumadanızdan ses kapatma tuşuna basarsanız tv den ses gelmiyor. Sadece kulaklığa geliyor. Bu durum televizyona yeni bir güncelleme gelirse bence büyük bir ihtimal düzelecektir. Başka bir çözüm yolu maalsef şuanlık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 19 Ocak 2016; 23:18:55 >
  • Tşk ederim bilgilerin için yeni güncellemeyi bekleyeceğiz o zaman

Rica ederim. Başka sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Merhaba 1 haftadır 43 fa9000 ile 40ua 9300 arasında kaldım,sizce 40 inç bi televizyonda 4k özelliği çok önemli mi,yoksa tasarımı ve boyutu daha iyi olan 43 inç olan televizyonu mu alayım.
  • Valla hocam bende 40 inc bi tv için 4k özelliği bana göre dezavantajdır. Nedeni ise pcyi bağladığınızda çözünürlük yüksek olacağı için simgeler,iconlar ve oyunlarda ekran bayağı bi küçük görünecek.
  • Gölgelenme olan tvyi yenisi ile değiştirdiler ve değişimde farklı bi kumanda geldi ayrıca yazılım sürümü de değişik olarak geldi. Yeni gelen tvde ilk açtığımda görüntü çok kötü ve zoomlu bir şekilde açılıyor. 3 sn sonra otomatik olarak renk,keskinlik,ekran boyutu,kontrast vs. benim yaptığım ayarlara geçiyor otomatik olarak. Eskisinde böyle bişey yoktu. Sizde var mı böyle bi problem. Son olarak arka panelin oradan duvara hafif ışık sızıyor eskisinde buda yoktu.
  • Predatorz P kullanıcısına yanıt
    Bir ara o sorunun benzerini yaşadum kendiliğinden düzeldi. Hangi şehir de otruyorsanız Vestel yetkili servisi çağırın cihazına baksınlar. Büyük bir ihtimalle yazılım yüklemesi yapılacaktır. Sorun yine devam ederse servisi tekrar çağırın ve garantiye gönderin. Teknik bir sorun olduğundan cihazınız ile ilgili detaylı cevapları en iyi servis verecektir. Aklınıza takılan sorular olursa seve, seve yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar...
  • Antakya'da oturuyorum. Daha önceki sorun için servisi çağırıp birebir değişim yaptırmıştım zaten. Çok büyük bi problem olmadığı için servise gerek olmadığını düşünüyorum. Sizden ricam tvnizin sürümüne bakabilirmisiniz.
  • merhaba bende 4 gün önce bimeksten 43fa9000 aldım özellikleri çok güzel yanında 300 tl hediye çeki de verdiler kurulumu da hemen gerçekleşti ilk gün aralıklarla 3 kez kendini kapattı ama bu sorun bi daha olmadı bende servisi aramaya gerek duymadım 3d film denemek için x264 formatlı avatarı denedim görüntü bazı yerlerde güzel ama çoğu yerde 3d gözlükle çok kötü formatı desteklemediğini düşünerek mkv uzantılı otel transilvanya yı indirdim 3d görüntü kalitesine bayıldım kusursuz bi görüntüsü var ama mkv filmler genelde turbobitten indirildiği için biraz geç iniyor 3d film için başka önerdiğiniz uyabilecek bir format var mı acaba ?
  • seher907 S kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın. Bir ara elime 3d film geçmişti denedim ama filimde sorun olduğundan belli bir kısımına kadar izleyebildim. Araştırıp hemen size geri dönüş yaparım.
  • Smart tv aracığıyla film izlerken bende de bir defa kapanma problemi yaşadım ama sonra başıma gelmedi. Sanırım sistemde çok şey açık olduğunda kaldıramıyor ve kapanıyor. Smart kullanacaksanız tvyi kapatın açın ve direkt olarak kullanmaya başlayın. Bellek dolu olmasın, aynı şey diğer şeyler içinde geçerli olabilir. Bu arada tvyi kaça aldınız ?
  • Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim tvyi bimeksden 1900 tl ye aldik ama yanin 290 tl hediye ceki verildi bide +3 sene garanti yaptirdik toplamda 2050 tl odedik cekinde yil sonuna kadar suresi varmis 😊

• Güncelleme nasıl yapacaz arkadaşlar bilen var mı ?
  • Dahili dvd sürücüsü var mı gözlükler pasif gözlük mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Musical Otopsi

Güncelleme nasıl yapacaz arkadaşlar bilen var mı ?

Www.vesteldriver.com adresinden tv kismina bakabilirsiniz hocam tv nize uygun yazilim warsa güncellersiniz

• Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    Televizyonuzdaki güncellemeleri yapmak için televizyonuzun evinizde ağa bağlı olması gerekmektedir. Sizin güncelleme yapmak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Çünkü televizyonuzu geceleri kapatmıyorsanız kendisi gece saat 3 ile 4 arasında otomatik güncelleme varsa kendisi yapmaktadır. Televizyonun güncelleme veya işlem yaptığını da gece saat 3 de görme şansınız olursa eğer, bekleme ışığı uzun süre yanıp söndüğünü görebilirsiniz.

Televizyonuzu iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Yararlı olması dileğimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 1 Mart 2016; 13:20:18 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.