Şimdi Ara

Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginç gerçekten. Peki en güncel sürümde olup olmadığını nereden bilecem. Menüye girdiğimde el ile güncelleme seçeneğide mevcut
  • Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    Güncelleme manuel olarak da yapılabilir ama kendisinin yapması daha iyidir. Güncelleme sürümüne nereden bakılıdığına gelince; kumandanızdan menü tuşuna basın menü tuşuna basınca sistem menüsü içerisinde ayarlar menüsüne gelin ve okey tuşuna basın. Ayarlar menüsüne geldikten sonra daha fazla yazan yere gelin ve okey tuşuna basın. Açılan menüde yazılım sürümü yazan yeri göreceksiniz. Güncel sürüm zaten kendisi otomatik yüklediğinden yazılım sürümü olan yerde yazan yer her zaman güncel sürüm olacaktır.

Yararlı olması dileğimle...
  • Lg g2 cihazimin ekran goruntusunu aktaramadim tv ye bi türlü. Telden miracasti aciyorum tv de wireles display da etkin ancak tel tv yi görmüyor bi türlü yardimci olacak biri varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var benim 2 senelik 42pf8175 modeli televizyonum arızalandı, ekranın iç tarafında beyaz lekeler oluştu, servis çagırdım gelip aldılar, değişim verdiler, ellerinde olmadığı için 43fa9000 modeli verdiler, tv duvara asılı, gece odanın ışıgını kapattığımda tv üst tarafından (yani arka panaleden havalandırma ızgaralarından) duvara 10 cm yüksekliğinde boylu boyunca kesik kesik ışık yansıması oluyor bu problemle karşılaşan varmı? bu bir sorunmudur yoksa normalmidir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • Tv kumandasından input tuşuna basıp wireless olanı seçmen gerek. Sonra arat bulursun zaten
  • djclup D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anlattığın konu ile alakalı bir resim atabilirsen sevinirim. Resimi görünce daha detaylı bilgi verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

Kardeşim anlattığın konu ile alakalı bir resim atabilirsen sevinirim. Resimi görünce daha detaylı bilgi verebilirim.

Merhaba gece video çekip ekledim bugun servis geldi normal demiş bu durum arka panelden havalandırma ızgaralarından panel ışık vuruyor demiş

• djclup D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin dediğin soruna kendi cihazımdan baktım. Gündüz olduğundan fazla detaylı inceleme şansım olmadı fakat, ızgaraların arkasına kitap ile hafif kapatıp denedim ışık süzmesi oluyor. Geceleri de genelde izlerim ama bu kadar fazla aydınlattığını görmedim. Gece tekrar bakıp durumu sana bildiririm. Eğer servis normal bir durum demiş ise teknik ekip olduğundan bir şey diyemem ama bana göre biraz fazla ışık süzmesi var. Eğer mümkünse başka bir vestel servisinin de gelmesini talep edebilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba;
    Kullanan arkadaşlardan rica ediyorum 49fa9000 modelini öneririmisiniz? Yoksa üzerine 200-300 tl daha koyup 48j5570 samsung mu almalıyım.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • ben olsam vestelin yakının geçmem samsung daha hızlı daha sabit sorunsuz çalışıyor yazılım desteği daha iyi
  • Arkadaslar normal tv izlerken wifi baglantisi kopup baglaniyor surekli sol ustte baglanti isareti cikiyor bu durum normalmidir boyle yapmiyordu 1 haftadir cikmaya basladi isaret

• -Antonio- - kullanıcısına yanıt
    Modeminizi televizyonun yanına koymayın. Modeminiz uzun süre açıksa kapatın tekrar açın. Yine sorun devam ederse televizyona güncelleme yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Modeminizi televizyonun yanına koymayın. Modeminiz uzun süre açıksa kapatın tekrar açın. Yine sorun devam ederse televizyona güncelleme yapın.

Modem tv nin yaninda yarim metre var arasinda. Resimleri ekledim. Ikide bir cikiyor ekranda.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu] Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu]

• quote:

Guncelleme yaptim hocam eskiye göre azaldi gibi guncelleme sonrasi hafta sonu dakika basi cikiyordu wifi isareti

• Bu tv doğuştan kusurlu aynı tv den bende aldım ekranın 4 köşesinde kararma ve sol orta kısmında darbe almış gibi görünüyor.anlamayan fark etmiyor ne zaman ekran tam siyah yada tam beyaz oldu mu hatalar ortaya çıkıyor.servisi buna açıklık getiremedi bu normal diyor,fabrikadaki mühendisleri de aynı fikirdeler whatsapp ile resim istediler herhangi bir problem yok gayet doğal dediler eğer sıkıntı yaşar sanız yine servise yönlendirdiler zavallı serviste ben bunu bu şekilde alsam arızaya vestele ne cevap veririm diyor.Demek ki bildiğinden şaşma paranı da çöpe atma hiçte 800mhz lik bir tv deyil.Artısı gözlük,kanal geçişlerinde hızlı.Eksileri saçma bir mause kumanda,rezil smart tv,bide smart tv için yavaş olmasının nedeni bu bilgisayar gibi değil normal denmesi.donma.cam modül her kapatıp açılınca uyarı vermesi.Bir dahamı asla

• quote:

Dediginiz gibi modemin tv ye cok yakin olmasindan kaynaklanıyormuş sorun çözüldü.

• -Antonio- - kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözülmesine sevindim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar bir ayrıntıdan bahsedecem, örneğin fox tvyi açın altta yayınlanan filmin yazısına bakın hafif flu görünüyor keskin değil. Görüntü ayarlarından ekran modunu otomatik yapınca köşelerden 1cm yaklaşıyor ve o zaman yazı olması gerektiği gibi çok keskin ve net gözüküyor. Tam ekrana tekrar getirdiğimde görüntü daha geniş olması gerektiği gibi oluyor ancak yazıların keskinliği gidiyor. Sorun sizde de var mı biraz ayrıntılı bakmanız gerek. Hi-Level tvde bile böyle bi sorun yoktu.
  • Arkadaslar sag alt koseye dogru siyah bit leke çıktı bugun neden olabilir acaba? (Ilk foto Altyazi da merkezi yazanin altindaki leke)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu] Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu]

• Benim TV köşede kararma bu durum hakkında ne yapmak gerekiyor ürün yeni üst modelle değişim yapıldı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.