Merhaba Ankara vatan Söğütözünde bugün gözüme ilişti Vestel 75u9500 7.999 TL , garanti bonus kartınız varsa yüzde 5 daha düşüyor 7.599 TL denk geliyor , yüzde 5 de garanti karta bonus geliyor. fiyat 25 Aralık günüde gecerliymis ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir güzel fiyat , görüntü kalitesi gayet iyi ürün teshirde açık , görmek isterseniz Paneli ips panel 4k smart TV < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vestel 75u9500 , 7.999 tl
-
-
buna bu para verilmez hocam 75 olması önemli değil , panel ışık sızmalarının bolca olduğu izleme zevkini düşüren uyduruk bir panel onun için ucuz :)))
-
Muadil LG Samsung bundan daha iyi değil mağazada gördüm inceledim fiyatı Uygun ihtiyacı olan büyük ekran uygun fiyat , orda karar sizin Vestelin ips panel olan modelleri gayet iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İPS panelli bir TV hem de Vestel..
Uzak durun 👍 -
quote:
Orijinalden alıntı: allin
Muadil LG Samsung bundan daha iyi değil mağazada gördüm inceledim fiyatı Uygun ihtiyacı olan büyük ekran uygun fiyat , orda karar sizin Vestelin ips panel olan modelleri gayet iyimadem iyi al da gör o zaman :))
-
Inanilmasi guc bir fiyat. Kaciran uzulur acikcasi .
75' 8bin her türlü alınır bence.Markaya takılmayın isterseniz yanına mi box çekin birde mis.
-
ürünler teşhir mi
-
Vestel pişmanlıktır -
quote:
Orijinalden alıntı: takatuka15ürünler teşhir mi
Kapalı kutu teşhir ürün değil
konudaki.muhabbetlerin yarısı boş. leş, çöp mesajları hep
fiyat iyi, gayet de alınır. varsa muadil, gösterin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
65u9500 modelinden bende var. On numara beş yıldız. Çok memnunum aldığımdan beri netflixin hakkını verdim.
-
Bu fiyata 75 inç iyi ips ise ev durumunuza göre avantajlı sağdan soldan izleyenler varsa ips avantaj bundan bende ips panel lg var çok memnunum
içindeki gömülü uygulamalar çok akııcı çalışıyor hocam. Netflix youtube amazon prime tivibu blutv filan bunların dışında birşey kullanacaksan mi box tv lazım, ama bunun dışında uygulamaları kullanmayacaksan mi box a bile gerek yok.
-
Bilmediğimden soruyorum panelin ips olması neden kötü ve ne panel bi tv seçmemiz iyi olur bu boyut bi tv için?
Bence de güzel fırsat
-
Vestel aldım pişmanım.
-
Vestelden son 10 yılda ne aldıysam köpek gibi pişmanım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestelden pişman olanlar kervanına katılıyorum bende. Son 5 yılda 2 vestel tv kullanmış biri olarak, ışık sızması ve bozulan, güncellemesi gelmeyen uygulamalar size eziyet vericektir..
-
Aynı ürün bende de var, çok memnunum netfilix ve diğer uygulamalar çok hızlı.
Muadillerinin 3 de 2 si fiyatına aldım, kesinlikle denemeye değer.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
konudaki.muhabbetlerin yarısı boş. leş, çöp mesajları hep
fiyat iyi, gayet de alınır. varsa muadil, gösterin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X