Şimdi Ara

vestel dış ünite elektrik bağlantısı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 2kez servise yer değişikliği yaptırdığım vestel klimanın montajını kendim yaptım ama elektrk bağlantısı kablolarında takıldım
    iç unite ile dışı bağlayan kablolar farklı renklerde
    dış unitede A B C D harfleri ve şasebağlantı vidası var.... kablolar sırasıyla kırmızı, kalın-siyah, ince-siyah, mavi şeklinde
    iç unitede 1 2 3 4 5 var kablolar sırasıyla mavi, kahve, kırmızı, siyah....
    5 şase yani yeşil-sarı fakat diğerleri nereye bağlanacak bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: siah2007

Arkadaşlar daha önce 2kez servise yer değişikliği yaptırdığım vestel klimanın montajını kendim yaptım ama elektrk bağlantısı kablolarında takıldım
    iç unite ile dışı bağlayan kablolar farklı renklerde
    dış unitede A B C D harfleri ve şasebağlantı vidası var.... kablolar sırasıyla kırmızı, kalın-siyah, ince-siyah, mavi şeklinde
    iç unitede 1 2 3 4 5 var kablolar sırasıyla mavi, kahve, kırmızı, siyah....
    5 şase yani yeşil-sarı fakat diğerleri nereye bağlanacak bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

dostum anladığım kadarıyla daha önceden montaj esnasında iletişim hattı kısa kaldığı için ek yapılmış ve farklı reklere sahip kablo kullanılmış o eki bulup hangi renk hangi renk ile eşleşiyor anlamamız lazım yada benim tavsim iç ile dış arasındaki mesafe kadar 2 ADET 3X2.5 TTR kablo satın al

Yeni alacağın kablolar ile yapacağın bağlantıyı sıfırdan anlatıyorum.

iç ünite klamensi>>>>>dış ünite klamensi

1.kablo

1-kahve..............................A
    2-mavi................................B
    5-sarı yeşil..........................şasideki metal bir yere vidalaman yeterli

2.kablo

3-kahve............................C
    4-mavi..............................D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.