Arkadaşlar daha önce 2kez servise yer değişikliği yaptırdığım vestel klimanın montajını kendim yaptım ama elektrk bağlantısı kablolarında takıldım iç unite ile dışı bağlayan kablolar farklı renklerde dış unitede A B C D harfleri ve şasebağlantı vidası var.... kablolar sırasıyla kırmızı, kalın-siyah, ince-siyah, mavi şeklinde iç unitede 1 2 3 4 5 var kablolar sırasıyla mavi, kahve, kırmızı, siyah.... 5 şase yani yeşil-sarı fakat diğerleri nereye bağlanacak bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: siah2007
Arkadaşlar daha önce 2kez servise yer değişikliği yaptırdığım vestel klimanın montajını kendim yaptım ama elektrk bağlantısı kablolarında takıldım iç unite ile dışı bağlayan kablolar farklı renklerde dış unitede A B C D harfleri ve şasebağlantı vidası var.... kablolar sırasıyla kırmızı, kalın-siyah, ince-siyah, mavi şeklinde iç unitede 1 2 3 4 5 var kablolar sırasıyla mavi, kahve, kırmızı, siyah.... 5 şase yani yeşil-sarı fakat diğerleri nereye bağlanacak bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
dostum anladığım kadarıyla daha önceden montaj esnasında iletişim hattı kısa kaldığı için ek yapılmış ve farklı reklere sahip kablo kullanılmış o eki bulup hangi renk hangi renk ile eşleşiyor anlamamız lazım yada benim tavsim iç ile dış arasındaki mesafe kadar 2 ADET 3X2.5 TTR kablo satın al
Yeni alacağın kablolar ile yapacağın bağlantıyı sıfırdan anlatıyorum.
iç ünite klamensi>>>>>dış ünite klamensi
1.kablo
1-kahve..............................A 2-mavi................................B 5-sarı yeşil..........................şasideki metal bir yere vidalaman yeterli