Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izlemeden kesinlikle yorum yapilmasin. Ama dinledigim kadariyla bizle ayni dusunce yapisina sahipler bu videodan sonra ozellikle O-Led tvsini kesinlikle deneyecegim. Umarim telefon icinde soyle snapdragon 650 ve uzerini goruruz. Mediatek hala bizim insanimiz gozunde kalitesiz.

• Umarım editörlerin deneme şansı olur umarım güldüğümüz şeyler suratımızı kızartırda yerli dediğimiz şeyler gelişir utandırın bizi yeter ki yapın

• Ulan tüketiciyi dürtüklemeyi düşünmeyen tek bir tane yerli firma olsa yemin ediyorum her şeyimi o marka alırım.Kendi ürünün fiyatını düşürmek yerine diğer markalara vergiden çakmaya çalışan vestel vs. mi dersin.Oyun fiyatlarının düşmesine izin vermeyen ARAL mı dersin.Hergün bindirimli indirimler yapan indiirimi hiç eksik olmayan teknoloji mağazası mı dersin.

Bazen düşünüyorum lan bu gavurlarda para kazanmıyor heralde 500 tl lik kulaklığı 180 tl ye fln sattıklarına göre.

ilk pc mi 2500 tl ye aldm lan onboard arçelik 2000 yılında.vampire masquerade yi açmamıştı da dayımın 500 tl lik 2. el pc si açmıştı anakartını deiştirmiştim benimkiyle gizli gizli.allah belanızı versin dicem de fabrikada çalışan ekmek yiyen insanlara yazık işte.

• Vestele karşı biz Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert263 -- 6 Eylül 2016; 23:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• Ön yargılı olmamak gerekiyor. En iyisi olabilir. Olmaya da bilir.

• yaptık değilde montajladık demeli

yerli üretime inanalım, güvenelim, destekleyim de benim hatırladığım 2 sene önce aselsan - bilkent işbirliği ile çip fabrikası temeli atılmıştı hala çip üretemiyor muyuz ? (olayın maddi boyutunu bir kenara bırakıyorum ordan burdan çinden koreden alırsak daha ucuza geliyor kısmını )
  • Hangi dünyaymış o merak ettim.

• Gerçekten insanlarımızın Vestele önyargıyla yaklaşmayı bırakması gerekiyor

• Çöp izlemeye bile tenezzül etmedim.LG,SONY yıllardır varken sen dünyanın en iyi televizyonunu yaptım diyorsun he he diyip geçiyorum.

• Bir şey derdim de şimdi ban yemeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Bir şey derdim de şimdi ban yemeyeyim.

de , de !
  • dünyanın en iyi tekstil markalarıda kumaşı mahmutpaşadan ihrac ederek yapıyor üzerine baskı yapıp kendi logosunu yapıştırıyor onlar dünyanın eniyisi oluyorsa,
    sizde biraz yerli başarıya inanın...

• Panel üreticileri satışı kesse apışıp kalırsın dayı havan kime
  • erdide ciddi ciddi inanmiş
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    4k ve android zaten hocam. Diğerlerinden farkı çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

Panel üreticileri satışı kesse apışıp kalırsın dayı havan kime

vestel kendi panelini üretiyor diye biliyorum natgeo belgeselinde görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

Panel üreticileri satışı kesse apışıp kalırsın dayı havan kime

Maliyetin bölüşülmesi adına sipariş verir büyük üreticiler. Tabi bu bir yana vestel panel üretecek kapasiteye sahip değil bütün Türk kuruluşlarının olmadığı gibi. Türkiye'de teknoloji üretiliyor olsa bunun yararını istemesek bile görürdük. Bu kadar berbat haldeyse ekonomi bu yüzden.

• Gurursuz yerli 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

dünyanın en iyi tekstil markalarıda kumaşı mahmutpaşadan ihrac ederek yapıyor üzerine baskı yapıp kendi logosunu yapıştırıyor onlar dünyanın eniyisi oluyorsa,
    sizde biraz yerli başarıya inanın...

Bu doğru bir örnek değil. Karşındakini kendin gibi aptal mı sanıyorsun? Eğer televizyon basit cam işçiliği olarak nitelendirilen bir iş olsaydı haklı olabilirdin. Ama hayır sizler düşünmekten hoşlanmayan parazit olarak kalmaya devam etmek istiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.