Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satış sonrası hizmetler iyise ve uygun makul fiyatlara satılıyorsa daima varım.

• Çok amatörce bir açıklama olmuş , günümüzde böyle genel sıfatlar pek geçerli değil. Örneğin Dünyanın en yüksek çözünürlüğü , en yüksek mhzsi , en hızlı işlemcisi , en geniş ekranı vs deseydi ok derdim de EN İYİSİ ne demek :) Neye göre kime göre...
  • şahsen arçelik olsun vestel olsun bu gibi işlerden geri kalmamasından bir türk olarak çok memnunum. bakmayın siz burada ki ergen tayfasının yorumlarına turan bey sonuna kadar haklı Tr ye böyle adamlar lazım. türk malı kullanmalı, kullanacaksın ki gelişsin değil mi.

• Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'
  • Gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş. Erdi bey'in her programını beğenerek izliyorum. Vestelin çabası da takdiri hak ediyor gerçekten, sadece konuşmak yerine çabalamak, gayret etmek çok güzel. O kadar çok boş konuşan insanlar var ki, çeneleri kadar elleri çalışsa belki vestelin yapamadıklarını yaparlar.

• videoyu baştan sona izledim. Önceleri uzun bir süre OLED ekranın ne olduğu ne avantajının olduğu, yaygınlığı vs. Bu tarz röportajlarda nasıl bir hitapta bulunacaklarını pek kestiremiyorlar sanırım. OLED'in ne olduğunu da ne kadar sattığını da Netflix ve sosyal medyanın Smart TV'lerde Smart demek için ön şart olduğunu da bu portalı takip eden hemen herkes biliyordur. En iyi televizyon deyince ulan acaba iyi bi panel iyi bi hardware'i satın alıp üzerine ciddi bir User Experience çalışmasıyla çok daha kullanıcı dostu bir arayüz filan, hani o tv'nin en iyi olması için denenebilecek tek yol.. Adam netflix koyduk dedi ya. Eyvallah

• yerli malına küfredin diye size para mı veriyorlar?

ondan sonra tc niye böyle geri niye bi haltı beceremiyoruz bıkbık.

neyse kime ne anlatıyorum, gidin başka memleketlere destek olmaya devam edin ne de olsa hepiniz pariste yaşıyorsunuz. tc den kime ne batarsa batsın.
  • kendi vatandaşını sağılacak inek gibi görüp,saygı göstermedikten sonra istersen kainatın en iyi televizyon'unu yap yine de boş.

• Bunu birde halihazırda vestel kullanan müşterilerine söylesene delikanlı

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Başlığa da o şekilde yazın o zaman. Yaptık ile yaptığımıza inanıyoruz farklı şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesaja eklenen görseller:

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kendinizi kandırırsınız da bizi kandıramazsınız.

Üstelik yapmış olmanız kimsenin umurunda değil. Zaten almıyoruz. En iyisini yaptık dediğiniz şeyin fiyatı da zaten kaf dağındaki burnunuz kadar yüksektir.

• RADIO_HEA_D R kullanıcısına yanıt
    Ya siz herkesi yabancı hayranı diye yargılayarak ne yaptığınızı sanıyorsunuz?

İtalyan orta sınıf buzdolabı aldık. Ariston. Ben büyüğüm, en iyiyim havalarında değil. Bu Vestel'den falan da ucuz. 10 sene tık demedi.
    Vestel aldık. İyi de bir modeli. Garanti süresinin bitmesine 1-2 ay kala arıza yaptı. Daha 2. yılı dolmadan arıza yaptı...

Ben niye gidip bu Vestel'i alayım? Niye en iyi yalanına inanayım? Üstelik utanmadan benim yabancı markaları almamı zorlaştırmak adına devletten ek vergi dayatması yapmışken...

Vestel nedir biliyor musun? Vestel üzeri çizilmiş bir kelimedir benim için. İsteyen gitsin alsın, bak dünyanın en iyisi adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 7 Eylül 2016; 11:08:15 >

• samsung,lg,sony'den sonra en iyisi olabilir
  • inşallah olur ama sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Ya siz herkesi yabancı hayranı diye yargılayarak ne yaptığınızı sanıyorsunuz?

İtalyan orta sınıf buzdolabı aldık. Ariston. Ben büyüğüm, en iyiyim havalarında değil. Bu Vestel'den falan da ucuz. 10 sene tık demedi.
    Vestel aldık. İyi de bir modeli. Garanti süresinin bitmesine 1-2 ay kala arıza yaptı. Daha 2. yılı dolmadan arıza yaptı...

Ben niye gidip bu Vestel'i alayım? Niye en iyi yalanına inanayım? Üstelik utanmadan benim yabancı markaları almamı zorlaştırmak adına devletten ek vergi dayatması yapmışken...

Vestel nedir biliyor musun? Vestel üzeri çizilmiş bir kelimedir benim için. İsteyen gitsin alsın, bak dünyanın en iyisi adamlar.

Vestelin bu kadar büyük tepki almasının özellikle sebebi her sene telefon alma zorunluluğu hisseden bazı insanların almasını zorlaştırmaktır.Galaxy 6 var 7 çıktı alıcam ama 200 lira daha pahalı niye vestel yaptı o zaman ne yapıyosa tepki koymalıyım hatta insanlara aman almayın demeliyim çünkü sebebi o.Sebebi inanılmaz bi tüketim çılgınlığı ve yabancı hayranlığı yüzünden türk üreticilerinin hepsinin adaletsiz yarışma şartlarından değil .....

Bugün ülkenin her türlü politikasını eleştirenler 1 telefon parasıyla 5 yıl boyunca bi çocuğun eğitimini sağlayabilceğinden haberi yok.Aylık 50 lira ile birine yardımcı olmaktansa max 2 senede 1 en üst seviye telefonu almak için sırada bekler.Sonra o telefonda yanar ama sonra gider yine onu alır.Ülke malını alanıda eleştirir ülke için yapılan herşeyi eleştirir.Niye çünkü 3 bine aldığı telefon artık 3.2 bin ama yinede onu alır.Türk üretici kazık sokuyo diyenler yabancıdan daha kalınını yemekten çekinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Alın bunu buradan!!!

@kadirirdem usta hic paylasimci degilsin, beni rencide ediyorsun
  • RADIO_HEA_D R kullanıcısına yanıt
    iphone 6 alan seneye gider 7 alır. Bundan SANANE... Vestel olarak bundan SANANE... Vatandaş olarak bundan SANANE... Elalemin derdi seni mi gerdi diye bir laf var canım atalarımız güzel söylemiş.

Vestel'in misyonu vizyonu, her yıl telefon değiştiren kullanıcıları engellemek adına çalışma yapmaksa, tamam yürüttüğü politika da bu misyon ve vizyonunu destekler nitelikte. Orada bir sıkıntı yok.

Bu engelleme mantığıyla gram yol alamayacağını anlayamadı bizim geri kafalılar hala. Arkadaş bu paralar niye yurt dışına çıkıyor, biz niye aynısını, daha kalitelisini yapamıyoruz diye kafa yoracağına, engellemeye çalışan zihniyetten nefret ediyoruz zaten. Niye vestelin üstünü çiziyoruz? Bu zihniyet yüzünden...

Elin amerikalısı, korelisi farklı bir şey yapmıyor. Elinde her türlü mühendislik imkanı var. Her türlü ürüne, sisteme erişim imkanın var. Toplama telefon yapacaksın lan altı üstü. Tepe seviye ürün yapsam satılmaz derdine düşme, adam gibi bir ürün koy ortaya bu millet alır neden almasın? Ama samimi ol... Derdin milletin cebini söğüşlemek olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

iphone 6 alan seneye gider 7 alır. Bundan SANANE... Vestel olarak bundan SANANE... Vatandaş olarak bundan SANANE... Elalemin derdi seni mi gerdi diye bir laf var canım atalarımız güzel söylemiş.

Vestel'in misyonu vizyonu, her yıl telefon değiştiren kullanıcıları engellemek adına çalışma yapmaksa, tamam yürüttüğü politika da bu misyon ve vizyonunu destekler nitelikte. Orada bir sıkıntı yok.

Bu engelleme mantığıyla gram yol alamayacağını anlayamadı bizim geri kafalılar hala. Arkadaş bu paralar niye yurt dışına çıkıyor, biz niye aynısını, daha kalitelisini yapamıyoruz diye kafa yoracağına, engellemeye çalışan zihniyetten nefret ediyoruz zaten. Niye vestelin üstünü çiziyoruz? Bu zihniyet yüzünden...

Elin amerikalısı, korelisi farklı bir şey yapmıyor. Elinde her türlü mühendislik imkanı var. Her türlü ürüne, sisteme erişim imkanın var. Toplama telefon yapacaksın lan altı üstü. Tepe seviye ürün yapsam satılmaz derdine düşme, adam gibi bir ürün koy ortaya bu millet alır neden almasın? Ama samimi ol... Derdin milletin cebini söğüşlemek olmasın.

1.si ben millet niye alıyor demedim alanların gelip burda boş boş konuşmasını eleştirdim.Dünyada küresel ısınma varken odandaki boş yanan ampülü sanane parasını veriyo yakar deyip yakıyosa küresel ısınma hakkında sağa sola zırlayamaz.

2.si 20 yıldır ve sağlanan hammadde ucuz iş gücüyle dünya devi firmalar yapıyosa sende 10 yıllık gücünle 4-5 kat az milli gelirle aynısını yap demek abesttir.Sırf adamların biz iyisini yaptık demesi hemen milletin zoruna gitmesin biz anca bunu yapabiliyoruz demelerindense bi iddia ortaya koymaları gelişmeleri iyi bişeydir.Gün gelir bu gelişmelerden ülkenin geliri artar o zaman iphone 3 bin değilde 2 bine alırsınız sizinde işinize yarar.

3.sü birşeyi seri üretip satabiliyosan fiyatını düşürebilirsin bunun içinde adı üstünde çok satması gerekir.Türk insanı pahalıda olsa yabancıyı alacağından türk üreticinin aynı şeyi daha ucuza satması nerdeyse imkansız az ekonomiden anlamak yeterli bu konularda.Herşeyi geçtim insanlar pahalı bile olsa ülke malıdır alalım 10 sene sonra gelişir daha iyisini alırız demedikten sonra zaten o pek farketmiyor.

Konu vestel konusu değil tüm ülkedeki insanların her türlü milli girişime verdiği tepkidir bende ona tepki olarak yazdım.Amacım bireysel insanlara itham altına almak eleştirmek değil ama boşta yanan ampülü sadece elektrik faturası olarak gördükçe çevren meselesi anlaşılamaz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.