Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fazla inanmasınlar. Çünkü hayal kırıklığına uğrıycaklar

Ben bunu şeye benzetiyorum, hani arkadaş arasında bir kişiyi gazlarsınız ya. Heh işte, o gazı almış müthiş bir iş başarmış edasıyla burada boy gösterirken yine de mütevazı olmaya çalışıyorlar.
  • bu telefona ek vergi dalgasından dolayı herkes sizden nefret ediyor bunu bir şekilde düzeltmeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

2 yıldır Vestel Pixellence plazma televizyonumun ortası kara delik gibi gölgelendi. Buna rağmen Vestel marka televizyon almamak için gittiği yere kadar gitsin diyorum, bozulduğunda dünyanın en iyi LED panel üreticisi LG'nin Smart TV'sini alacağım. 500 lira fazla vermek için bir süre beklerim en azından ömürlük bir şey alırım.

Dünyanın en iyi telefon kamera sensörünü de Sony üretiyor ama Sony telefonlar en iyi kameraya sahip değil.

Lg 43uf7877 4k tv sahibiyim, memnunum ama alt kata Sony KD-49X8305C aldık kumanda hariç aradaki farkı görmemek imkansız.

Aradaki fark nasil goruntu bakimindan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdi hocam yapmayın böyle şaka haberler bu üçkağıtçılara ayar oluyorum zaten sizin emeğinize yazık.

• hipnozum H kullanıcısına yanıt
    Görüntü, akıllı özellikler bakımından Sony, kumanda ve kanal geçiş hızında Lg daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

2 yıldır Vestel Pixellence plazma televizyonumun ortası kara delik gibi gölgelendi. Buna rağmen Vestel marka televizyon almamak için gittiği yere kadar gitsin diyorum, bozulduğunda dünyanın en iyi LED panel üreticisi LG'nin Smart TV'sini alacağım. 500 lira fazla vermek için bir süre beklerim en azından ömürlük bir şey alırım.

Lg çok büyük bir panel üreticisi ama televizyonlarında renk tonlaması bir farklı. Philips'lere göre fazla bir yapay. Ki Philips'te Lg panelleri kullanıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMinuteTR

Gerçekten insanlarımızın Vestele önyargıyla yaklaşmayı bırakması gerekiyor

Yatıp kalkıp ülkemizde faaliyet verdiklerine dua etsinler. Amerika'da Avrupa'da bir şirket diğer ürünlere ek vergi gelmesi için hükümete gidecek ve olumlu sonuç alıp işleyişine devam edecek. Millet o şirketi batırır.

Teknoloji geliştirmek nanıma hiçbir şey yapmayan bir şirket veya yapsa bile izlediği politikalarla insanları kendine nefret ettiren şirket. Benim yerli ürüne karşı bir düşmanlığım yok casper laptoptan yazıyorum şuanda.

Benim laptop 1 milyonda 1 yerlidir herhalde. Çünkü kasa dahil laptop komple hazır alınmış dev bir dizüstü üreticisinden. Casper'a ait tek parça 2 adet Casper logosu. Doğru dürüst bir sürücü sayfaları bile yok kendim sürücüleri ana üreticiden bulup indiriyorum Niye aldım o zamanlarda bu paraya aldığım donanımlar bundaydı. 1350 TL'ye ya i5 4gb 320 gb gt520m,gt525m türevi bir asus alacaktım ya şuan ki laptobum olan i5 8 gb 500 gb gt540m'i aldım.

Tabi eksikliği yok mu onlara göre var. Teknik destek,satış sonrası bilgi,belge,detay vb şeylere bakacak olursak Casper tekel market mantığıyla iş yapıyor. Aynı şey Vestel içinde geçerli. Vestel'i ayakta tutan şey diğer markalara yaptığı montaj hizmeti yani fason üretim. Tek yaptıkları faydalı şey olarakta bunu görüyorum zaten Vestel'in. Çin'deki işçilere nazaran bir nebze olsun burada da her ne kadar ayak işi de olsa montajcılık bu da gelişsin,yayılsın.Çindeki gibi yayılmasın amele ülkesi olup aç kalmaya gerek yok ama bir miktar olmasında bir sakınca yok.

Zorlu bey zaten eski bir ticaret adamı, tamamiyle kâr beklenti hedefiyle aldığı bir şirket Vestel. Arge,yenilik,inovasyon onların amacı değil. Tabi farkında değiller önem verseler biraz o dünya devleri gibi hangi liglerde oynayacaklar ama anca dev liglerdeki oyunculara asistanlık yapıyorlar.

Sermayecilerimiz çok hazırcı ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Eylül 2016; 2:30:21 >

• Erdi Bey merhaba.

Turan Bey'den ricam Vestel'in tuner olmayan Monitör TV bazında ürün gamı da sunması. Bu fiyat olarak bir avantaj sağlar çünkü tuner maliyeti ve bandrol maliyeti kalkmış oluyor.

Genelde dikkat ediyorum düşük modellerde DVB-C/T/T2 tuner yer alıyor fakat ülkemizde kablo tv altyapısı ve sayısal karasal yayın altyapısı yaygın değil.

Çünkü ne kadar güçlü işlemci konulursa konulsun, çoklu ortam servisleri televizyonun kararlı işletimini ciddi derecede etkiliyor.

Bunun yerine High-end monitör tv ler çıkarılsa daha iyi olur. 9 kod numaralı serilerdeki paneller ile monitör tv gamı çıkarılsa daha iyi olur.

Vestel'in sayısal arabirimleri destekleyen (Optical / Coaxial) 6 kanal ses sistemi üretimini de yapması gerektiğini düşünüyorum.

Neden Vestel marka bir AVR (Audio / Video Recevier) yok? IC'yi dışarıdan temin edin fakat yazılım tarafının aşılabileceğini düşünüyorum.

Daha önce ESS çipsetli güzel dvd oynatıcılar yapmıştınız.

@fx57

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Görüntü, akıllı özellikler bakımından Sony, kumanda ve kanal geçiş hızında Lg daha iyi.

Ben olsam o LG'yi iade ederdim. Eğer yeni alındıysa. Şaka gibi.

Keşke Panasonic Samsung, LG kadar etkin olsa piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Bence fazla inanmasınlar. Çünkü hayal kırıklığına uğrıycaklar

Ben bunu şeye benzetiyorum, hani arkadaş arasında bir kişiyi gazlarsınız ya. Heh işte, o gazı almış müthiş bir iş başarmış edasıyla burada boy gösterirken yine de mütevazı olmaya çalışıyorlar.

Firmanın en büyük kozu yetkili servis ve satış sonrası destek.

Piyasada umdukları tepkiyi alamadıkları için yavaş yavaş tükecinin dediğine gelmeye başlamışlar.

Ben videodan onu anladım.

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    Alın bunu buradan!!!
  • Güzel şakaymış

• Tabi canım hatta bırak en iyi tv yi ihracat fazlası yapıyorsunuz hatta onu da bırak dünyanın en değerli şirketisiniz.Bunu ancak osmanlıcılık oynayan kesim yer...

• Yaw he he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Çok boş konuşuyorsun hele ki şu Çöp kelimesini yazarak.. İnsanı hayattan soğuttunuz be

• quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Teki

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

sony, lg varken buna kim inanır, bari türkiye'nin deseydi

Samsung'u unutmuşsun kardeş.

Samsung ne be?
  • LG ne iş yapıyor,
    samsung ne iş yapıyor !?

söyleyin bakalım ; bu reklam için ne kadar verdiniz !? :)

• Ülkenin en büyük yerli üreticisi olduğu doğrudur. Seneler önce Vestel tüplü televizyon almıştık çok da memnundum. Gereksiz yere abartı insanları kendinden soğutur. Abartmasınlar.

• çok abartmışlar.yerli diye buzdolabı çamaşır makinası ve tv mi vestel almıştım zamanında.şimdi didik yarıştırır gibi oldular

• Yorumlardan bu markaların neden asla büyüyemeyeceği büyüse bile kabul görmeyeceği çok net anlaşılıyor.

Türk insanına desen 2 si 100 lira gidip yabancı olanı alır desen türk olanı 99 yaptım aradaki 1 lira farketmez kalitesi vardır der dersin 90 a düşürdüm o zamanda der arada fiyat farkı varsa o çok daha iyi der.Türkün türkten başka düşmanı yoktur.Bizim halk fakirlikten zamanında herhalde yabancı üstünlüğü kafasında yetiştirildi.Yabancı ne yapsa iyi (bu arada dünyanın en iyi ürünleri ile kıyas normal ortalama ile değil tv ise sony telefonsa iphone vs)türk ne yapsa kesin kötüdür.Daha kötüsünü daha pahalıya satıyosun diyenler bizde çindeki çocukları kullansak maliyeti baya düşürürdük sanırım.Gerçi öle dünya birincisi olsak bu konular eleştirildi şuan farketmiyo iphone o çocukları kullanarak yaptığı telefonlar trde kuyruklara girilerek 3-4 binlere satılıyo.Bigünde iphonedan aldığı 3 binlik telefonu savunanlar kadar türk üreticisini savunan olmaz bu forumlarda.İphone 5 bin yapsın yenisini derler ama bak şurası böle kalite yok böle hizmet vs.Dünyanın en iyisi belki note 7 resmen yanıyor patlıyor bunun bi türk telefonda olduğunu düşünsenize bizimkiler neler yazarlardı acaba çifte standart inanılmaz derecede

Bu tüm konularde böle köprü oluyor siz şu varken köprü mü yapıyonuz,havalimanı yapılıyor yok ağaç kesildi,baraj oluyor yok 2 metre ilerde tarlaya gelen su kesilmiş,uçak üretiliyor yok f-22 ondan çok daha iyimiş siz hala bunu mu yapıyonuz,buzdolabı yapılıyor yok bak yabancınınki içerden bişey alırken elini donduruyo ama vs vs sonsuz bi dünyanın en iyisi ile yeni başlanmış işleri karşılaştırmak sürekli bi aşağılık kompleksi yabancı hayranlığı.Büyük çoğunlukla sebebi teknolojik olarak geri kaldığımız için yenilmemiz ve tüm cumhuriyet tarihi boyunca batı kültürü empoze edilmiş olması muhtemelen.

Bende demiyorum en iyisini biz yapıyoruz vs ama yapılan en iyisi bile olsa sırf tr yapıyo diye sızlanmakta hiç yakışmıyor ülkenin insanına.Öle bi tavır varki biz zaten yapamıyoruz o zaman bırakılım hiç bişey yapmayalım sürekli en basit şeyi bile dışardan alalım.Gidelim 800 tllik telefonu dışardan alalım basit bişey için bile ticari açık yaratalım.Basit bi televizyonuda hep dışardan alalım istenilen bu galiba.En iyisi trde olmasa bile en azından bi uğraş var öle veya böle.

Dünyanın en gelişmiş ülkesi olsak ve eleştiriler yapılsa hak vericem ama zaten geri düşmüş bi ülke yanlışlar yapsa bile ilerliyosa bu iyi bişeydir.Belki bigün kölelikten kurtulur ülke bu sayede.Yoksa Jonnylerin telefonları silahları yolları müzikleri ile ''özgür'' ''bağımsız'' yaşadığını düşünüp gidersin gün gelip tasmandan çekilene kadar.Uzun bi yazı oldu fakat insanların ülkesinin durumunuda düşünerek akıllıca yorumlar yapması gerekiyor sırf bu konuda değil her konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RADIO_HEA_D -- 7 Eylül 2016; 8:45:22 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.