Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha.
    Paneli başkasından alıp en iyisini yapmışlar. YAV HE HEEE...

Bknz: ÇÖP

Aynı şeyi iphone da yapıyor hatta sadece paneli değil bütün parçalarını dışarıdan alıyor dünyanın en iyi telefonunu biz yaptık diyor !

Iphone firmanın değil ürünün ismi. Apple yazılım konusunda uzman bir firma. Vestel'in arayüzü ise kasım kasım kasılıyor.
    Şimdi bana Vestel hepsinden daha iyi ve hızlı bir arayüz yapmış deseler tamam der incelerim. Ama en iyi televizyonu biz yaptık dediği zaman incelemeye bile gerek duymam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha.
    Paneli başkasından alıp en iyisini yapmışlar. YAV HE HEEE...

Bknz: ÇÖP

Aynı şeyi iphone da yapıyor hatta sadece paneli değil bütün parçalarını dışarıdan alıyor dünyanın en iyi telefonunu biz yaptık diyor !

Iphone firmanın değil ürünün ismi. Apple yazılım konusunda uzman bir firma. Vestel'in arayüzü ise kasım kasım kasılıyor.
    Şimdi bana Vestel hepsinden daha iyi ve hızlı bir arayüz yapmış deseler tamam der incelerim. Ama en iyi televizyonu biz yaptık dediği zaman incelemeye bile gerek duymam.

Telefon sadece arayüzden mi oluşuyor her şey arayüzle olsaydı bi tane launcher yüklersiniz olmadı bi rom atarsınız olur biter.
    Apple yazılım konusunda uzman olması telefonu kendisinin üretmediği gerçeğini değiştirmiyor. İçine yazılım koyunca telefon bi anda uçmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratilmaz

Teknoloji şirketlerinin çoğu kendi hepsini kendi üretmez.Bu işte kendisine ne lazımsa onu alanında uzman olan şirketlere ürettirir veya sipariş verir.
    Ben proje ödevimde sabahlara kadar çalışıp,bir taraflarımı yırtayım hepsini kendi emeğim ile yapayım fakat sen çık ve bana deki olmaz kardeşim sen yabancı yarı iletken kullandın bunda.Sence de bu senin mantığına uyuyormu?

En iyi televizyondur değildir tartışılır ki zaten burda tartışılıyor.

Ha ithale ek vergi olayını da unutmadım evet o konu ayrı

Yine kimse parçaların ithal edilmesine birşey demiyorki kendileri öyle bi hava yaratmaya çalışıyorlar bu yüzden tepki çekiyorlar. Şöyle de bisey var büyük teknoloji şirketleride yapamadığından degil maliyet açısından ithal ediyor. Bizimkiler gibi mecburiyetten değil. Araba yapan apple paneli kendisinden daha uzman birinemi yaptiriyor sanki. Ama çıkıpta bizimkiler gibi yerli ürün yüzde yüz amerikan malı diye yırtınmiyorlar gerekte yok zaten. Senin proje ödevin diğerlerinden kötü ve daha maliyetli ayrıca çıkıpta en iyi ödev benim diyip diğer bütün projeleri sabote ediyosun. Her türlü eleştiriyi hakediyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 10 Eylül 2016; 1:26:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İthal etmek,biz yaptık deme kısmı tartışılır diyorum zaten.Ayrıca proje ödevimi örnek gösterdim :) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bu TV ile Zeki Müren bizi görebiliyor...

• Merhabalar

Şimdi burada ülke yerli malı vs bunları geçin Vestel çalışanları yöneticileri siz müşterilere nasıl hizmet veriyor tamamen sıfır muhattap olduğunuz çalışanları sizi sinir harbine sokar.

Müşteri memnuniyeti denen bir şey yoktur.

Tarkan ları var tamamen fiyasko.

O NEDENLE VESTELDEN UZAK DURUN BU KÖTÜ FASON ÜRETEN FİRMAYI SAVUNMAYIN ONLAR SİZİ SAVUNMAZ.

• Vestel gurur kaynağımız. Evde tüm ürünlerim Vestel. 10 yılı geçen ürünüm var. Bir kez bile tık demedi. Telefonum Venüs V3 5070 çok severek kullanıyorum. Telefonda başka marka kullanmam artık. Gururla kullan Türkiye...

• yazarsam burada kıyamet kopar bir arkadaşımın söylediklerini ve benim çalıştığım zamandakinleri çalışanlar çok iyi bilir

• iddalı konuşmak çok güzel idddasına sahip çıkmak daha güzel vestel dev bir şirket olmuşdur burda eleştirenler acaba ne yok buz dolabı aldım yok şu yok bu geçmişde yaşadığı sıkıntıyı dile getirip bu gün vestele burun kıvıranlar çok değil bu gün övdükleri markaların bi geçmişine baksın LG halen fiyasko aha samsung not 7 de fiyasko teknoloji dediğin salatalık yetiştiriciliği olsaydı zaten geçmiş firmalar batmaz vestelde avrupada tv de zirvede yer alamazdı geçmiş markalara bakın kimler battı kimller ilerledi vestelin ilerlemesi harika iddalı olması dahada gurur verici TEBRİKLER VESTEL

• Yabancılar en iyisini yaptık dediklerinde inanıyorsunuzda Türk yaptık deyince neden iddia ediyor şeklinde başlık attığınızı anlayabilmiş değilim. Herkesi kendiniz gibi dandik iş yapıyor mu sanıyorsunuz. Vestel avrupada en çok satılan beyaz eşya markalarından birisi. Sizde sağdan soldan devşirdiğiniz haberleri doğru düzgün derleyip yayınlayamayan insanlarsınız.

• Avrupada hangi marka ile ürün satıyor ? Bilgi verebilirmisin (DH Misafiri) ? Kendi adıyla mı, farklı bir isim ile mi ?
  • Vestel bizim ama biraz kalite bekliyoruz,Bizden desteklemesi sizden kalite..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.