Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vestel ne anlatıyor bolm ? paneli mi üretiyosun ? çipini mi üretiyorsun ? anca alıp birleştiriyorsun, saçma sapan şeylere girişip vergi kaçırıyorsun. bu nedir ?

• Editörler reklamınızı seveyim sizin!!! Şu reklamları koyuyorsunuz bari sesini kısın düşük ses de hiç bir sitede sorun olmazken sizin sitenizde bir habere bakalım derken bile son ses bir anda parlayan insanı oturduğu yerden eden reklamlarınızdan bıktık usandık. Zor bir şey değil ya şu reklam videolarının sesini kısmak. Buraya uzun uzadıya sövecektim ama sanırım bu yeterli olmuştur. Sonra da reklam engelleyicileri kullanmayın demeyi iyi biliyorsunuz ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• bunu anca köprüseverlere yedirirsin vestel kardeş.
  • olm ne sövüyonuz. anlamazsınız etmezsiniz gelişi güzel sövmüşsünüz. en iyisi olmasında 5. si olsun. o da yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Bu vestel ne anlatıyor bolm ? paneli mi üretiyosun ? çipini mi üretiyorsun ? anca alıp birleştiriyorsun, saçma sapan şeylere girişip vergi kaçırıyorsun. bu nedir ?

Evet paneli üretiyor hatta ihraç ediyor. Biraz araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'
  • Primarch P kullanıcısına yanıt
    vestel panel üretme işinde bir süredir araştırma yapıyordu... ne biliyorsun üretmediğini? vergi olayı akp kaynaklı vestel ile alakası yok...
  • bir tane lcd tv üretip adını DÜNYANIN EN İYİ TELEVİZYONU koymuşlar kesinlikle.
  • Kesin en iyisidir. Bu kadar amatörce bir açıklama olamaz.

• Umarım dediklerinizi yapabilirsiniz,ama benden uzak olsun 3 tv 1 monitör almıştım anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bir daha asla para verip almam hele akıllı ev ve vestel sanırım teknik servisler evlerde kalacak,dediklerinizi,hayal ettiklerinizi umarım yaparsınız nihayetinde bu ülke insanına istihdam yaratıyorsunuz buna saygı duyarım,ama o kadar....

Sıkıntı yaşamak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Rencide etmiyorum ama bunu sen yapıyorsun, bana dalaşma ben seni rencide etmem.

peki, yanlis anlamis olabilirim ama dalasma gibi bi hal yok forumdash paylasim ruhu bu !
  • Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Birader önce adam ol cevap yazarken. Sazan gibi atlamışsın. Ben senin gibi her önüne geleni yaftalayan sazanları eleştiriyorum. Son telefonumu 3 sene önce aldım.

Gel üretelim bir şeyler diyorsan sağla teşviği bana üretmeyen senin gibi olsun. Bu ülkede senin gibi yancı olmayana teşvik falan vermiyorlar. Adamlar koca holding sahibi ve bir şeyler üretme iddiasındalar. Bende tüketici olarak bunu eleştiririm. Apple fanboyu gibi vestel fanboyu çıktı karşıma konuda 2 tane iyi mi...
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Ya bir haberi açta izle adama araştır demeden önce...

"Farkli komponentleri bir araya getirerek dunyanin en iyi televizyonunu yaptigimiza inaniyoruz"

Haberde bahsi geçen televizyonun panelini Vestel üretmiyor.

Ürettiği paneller çağ dışı 3. dünya ülkelerine satılan paneller.
  • Burda vestele atanlar o zaman iphoneda tanitim yaptiginda ekrani sen yapmadin deyin.. Kamerayi sonyden aldin deyin..kac tane uretici kopmle kendisi uretiyorki

• Lg ve Samsung'tan açıklama bekliyoruz
  • Vestel mi kemm kümm kim. Ama daha berbat kalitede yabancı bir marka açıklasa, VUHAAAAY SÜPERMİŞ, ADAMLAR YAPMIŞ AGA deriz. Nede olsa yabancı kötü yapsa bile olur. Hatta panelin içine sıçsa gene de önemli değil. Yok kendisini yapıyor, yok şurdan alıyor. Sanki Apple çinde üretmiyor telefonları, sanki sony kendi evinde yapıyor.

• tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Bi siz akıllısınız ya.. Yazık bana gerçekten..

• Beni bir gülme aldı.
  • Küfürleri okumak için geldim gidiyorum.

• inputlag oranı nedir beyfendi, oyun oynayan adamlarız deli gibi. 10ms ekran yapta görelim. bizene dünyanın en iyi tvsini yapsan ne fayda
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.