Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LCD değil OLED... LCD devri bitti... yeni nesil OLED olacak... yabancı marka hayranı cahiller bazı markalara bi baksada görse üreten kimmiş...
  • ta.ak gecenler hiç vestel led tv sahibi olmamıştır eminim. 1500TL 50 inç vestel led almıştım, fhd yayınlardaki kalite mükemmel. her açıdan ayna gibi canlı renkler. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara acıyorum.

• hayatında bi baltaya sap olamamıs adamların az bilgisayar forum vs bilgisiyle belgeseli bile çekilen vesteli eleştirmesi çok yazık ıq su 50 nin altında beyin mavi ekran vermiş ama her boku da biliyonz helal vestel sen devam et

• Oled dünyada sorunlu Samsung çekildi oled işinden, lg de elde kalan panelleri Arçelik Vestel'e kakalayarak stok eritecek vestel de ben yaptım diye atarlanıyor bırakın aklı başında kimse vestel oled almaz aldırmaz

• olabilir her firma herşeyi üretmek zorunda değil bmw bazı mekanik parcaları konya da yapılıyor asıl olan şu arkadaşlar toplam pakete ne kadar ödeyerek ne keder çok fayda alabilirim dengeyi tutarsa niye almayım para zor kazanılıyor

• 649 dan 1499 arası bir telefon fiyat yelpazesi sunacaklarını söylüyor turan bey bu fiyatta telefon çıkartmak kolay ama kalite ve donanım yazılım önemli fiyat kolay fiyat politikanız kalite bazlı değil vestel.com.tr den telefon fiyatlarına bakın göreceksiniz fiyatı özelliklere göre değil bağımsız yapılmakta aşağıdaki örnekte vestel.com.tr den alınmıştır bunu fiyat politikasını v4 lerde de yaparsanız işte ozaman satışlarınız güven kaybı oluşturacaktır... hatırlatalım v3 5570 1299 liradan çıktı satışa satılması sonra gerçek fiyat bandına 999 liraya geldi ki o fiyata bile daha iyi donanım seçenekleri vardı ama kabul edile bilir fiyat bandına indi. umarım v4 lerde böyle yanlış fiyat politikası ile çıkmaz....

*** Vestel Venus V3 5040 2 GB İnci Siyahı
    5.0 inç, 1280x720 HD IPS Ekran
    4 Çekirdekli, 1.3 GHz Qualcomm İşlemci
    8 MP-5 MP Kamera,
    2 GB RAM, 16 GB Dahili Hafıza
    Metal Şık Tasarım
    Android 5.1 Lollipop,
    4.5G Şebeke Uyumu
    699 TL

*** Vestel Venus V3 5070 Pembe Altın
    5.0 inç, 1920x1080 Full HD IPS Ekran
    8 Çekirdekli, 1.5 GHz Qualcomm İşlemci
    13 MP-5 MP Kamera,
    2 GB RAM, 32 GB Dahili Hafıza
    Metal Şık Tasarım
    Android 5.1 Lollipop,
    4.5G Şebeke Uyumu
    699 TL

• Sony LG ve Samsung un buna tepkisi;

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'
  • Bunu diyenin Bakanı biz ara eleman ülkesiyiz. Mucit çıkmaz bizden diyor.

Bu ise uçup Sony ve Lg den iyi olduğunu iddia ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 8 Eylül 2016; 14:08:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz mütevazi olmayı öğrensinler
  • Şu paneli başkasından alıp yapmışlar diyen çok zeki arkadaşlara sesleniyorum geçen yıllarda General Mobile yetkilisi birisiyle yine dh olsa gerek bir röportaj izlemiştim Ordada bu konudan bahşedilmişti.
    Kum tanesinden panel yapmak için 10 adet fabrika gerekmekte.Türkiye'de bu fabrikalar var mı? Yok O zaman bu paneller uzaydan mi gelecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

vestel panel üretme işinde bir süredir araştırma yapıyordu... ne biliyorsun üretmediğini? vergi olayı akp kaynaklı vestel ile alakası yok...

Adam Vestel'i övmek için hükümete suç atayım diyor

Bütün haberlerde çıktı hangi şirketlerin bu vergi için hükümete başvuru yaptığı. Başlarında da Vestel vardı.
    http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi.htm

Madde 1'i okuman yeterli. (Tebliğlerde 2.sine bak)
    http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/12/20141205.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/12/20141205.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 8 Eylül 2016; 20:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

quote:

Orijinalden alıntı: muratilmaz

Şu paneli başkasından alıp yapmışlar diyen çok zeki arkadaşlara sesleniyorum geçen yıllarda General Mobile yetkilisi birisiyle yine dh olsa gerek bir röportaj izlemiştim Ordada bu konudan bahşedilmişti.
    Kum tanesinden panel yapmak için 10 adet fabrika gerekmekte.Türkiye'de bu fabrikalar var mı? Yok O zaman bu paneller uzaydan mi gelecek?

Gelip yerli malı diye reklam yapıyor, gururla yerli diyor parçalarının yarısı dışarıdan gelen ürünler için. Sen neyi savunuyorsun birader?

Arkadaş o kadar zeki ki çok zeki dediği insanların neyi eleştirdiğini bile anlamamış. İroni içinde ironi.

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    öyle diyelim ama ilişmeyelim de tamam mı ?
  • Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'

Şaka değil. Habere bir bakayım dedim bununla karşılaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 8 Eylül 2016; 23:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

öyle diyelim ama ilişmeyelim de tamam mı ?

@kadirirdem sta astığın astık kestiğin kestik, nasl emredersen yle olur bey !
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah öyle yapmak istemedim sadece üstüme forumda çok geldin bende sıkıldım bunu beyan ettim sadece...
  • Onemli olan fiyat performans. Telefonlarinda oldugu gibi 799 TL'lik telefona 1299 TL etiket koyup rekabeti engellemek icin de ek vergi cikartmaya calisirsa isi zor. Yazilim destegi zaten sifir, guncelleme beklemeyin. O kazandigi paralar CEO'nun gobegini buyutmeye yariyor. Adam obez olmus iki kat fiyata telefon alanlar sayesinde.

• Vestelon renkleri samsung ve lgden cok daha guzel. Samsung lg ve vestelin orta ust seviye urunlerini kullaniyorum vestelin renkleri ve renk tonlari eski tüplü tv renklerine yakin, denemenizi tavsiye ederim.

• Judassem kullanıcısına yanıt
    Ohoooo derin mevzuya girdin sen birader.O zaman senin mantığınla Türkiye'de hiç bir şey yerli malı değil.
    Örneğin sermayesi %100 türk tarım makineleri yapan şirket var ama gavurların yazdığı AutoCAD ile çizim yapıyor ya da çizim yaptığı monitör Japon mali senin mantık bu.Ben ne dedim panel üretilen fabrika var mı burda yok.İPhone 7 lansmanını izledin mi bilmem ama kaç firmayla birlikte çalışıp ortaya bir şeyler koyduklarını oku istersen.

• Teknoloji şirketlerinin çoğu kendi hepsini kendi üretmez.Bu işte kendisine ne lazımsa onu alanında uzman olan şirketlere ürettirir veya sipariş verir.
    Ben proje ödevimde sabahlara kadar çalışıp,bir taraflarımı yırtayım hepsini kendi emeğim ile yapayım fakat sen çık ve bana deki olmaz kardeşim sen yabancı yarı iletken kullandın bunda.Sence de bu senin mantığına uyuyormu?

En iyi televizyondur değildir tartışılır ki zaten burda tartışılıyor.

Ha ithale ek vergi olayını da unutmadım evet o konu ayrı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.