Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi abi haber başlığı yüzünden bunca insanı vestele atarlandırmışsın bence, yani şöyle ki turan bey zaten biz en iyisini yaptık dememiş yapmaya çalıştık demiş haber başlığında ise direk yaptık yazıyor işte bu insanların kafasını karıştırıyor, burada video yu izleyen var izlemeyen var sonuçta. geçen gün facebook'un bu tarz haber başlıklarını engelleme haberinde ki tarz bir başlık olmuş ve haber iyi olsada gördüğün gibi insanlarda kötü bir etki bırakmış. keşke böyle konularda böyle abartı başlıklar açmasanız erdi abi saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 7 Eylül 2016; 16:28:48 >
  • sharp alan mı var? yazık sana...
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    akp vergisini niye vestele yıkarlar neden vestele düşmanlar anlamak mümkün değil kaçak sarayı çevirmek için para gerek ya...
  • Vestel yine en iyisini(!) yapmis demek isterdim ama 1 gb rami sene olmus 2016 ilk biz yaptik dercesine pazara soktular ya bunlara inanasim gelmiyor maalesef ;)

• Belki de sırrı meybıliyyyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelmi ? Kapıma koymam vestel vergisini unutmadık. Tek çöp dahi almam etrafımdaki eş dost akrabayada aldırmam.

• Paneli baskasindan alip rerororo

Saniyor ki tum tekno sirketler bilesenlerini kendi uretiyor.

Mesele bu parcalari dogru bir sekilde entegre edebilen muhendislikte.

En iyi televizyondur degildir bilemem de bazilari cidden cok bos yapiyor burda sirf antenlik yapayim diye.

Ha ithale ek vergi olayini da unutmadik evet.

• ALLAHU AKBAR.!
  • helal vallahi ne diyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • *President* kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda olmayacağına eminim.
  • Anlıyorum.
  • Tv alacağım zaman gidip vestele de bakacağım hiç bir önyargım yok lg samsung gibi markalardan çok bariz kötü değilse direk alacağım sağladığı istihdama saygım var

• Veysel mi yapmış? Veysel kimdi ya?

• Yalan dolu dünyanı s..yim vestel

• Tek bir soru; Şu zamana kadar herhangi bir vestel cep telefonu android 5.0'dan 6.0'a update aldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

yerli malına küfredin diye size para mı veriyorlar?

ondan sonra tc niye böyle geri niye bi haltı beceremiyoruz bıkbık.

neyse kime ne anlatıyorum, gidin başka memleketlere destek olmaya devam edin ne de olsa hepiniz pariste yaşıyorsunuz. tc den kime ne batarsa batsın.

Emin olun yerli ürünler hak ettiklerin'den çok destek görüyor ! maalesef yerli firmaların önceliği ülke menfaati yada millet değil en kalitesiz ürünü en yüksek fiyata millete satmak.bu durum her alanda bütün sektörlerde geçerli.eskiden özellikle beyaz eşyalar dünya markalarına göre daha uygundu şuan aynı özelliklere sahip yerli ürünler emsali üründen'den daha yüksek fiyata satılıyor.

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    Rencide etmiyorum ama bunu sen yapıyorsun, bana dalaşma ben seni rencide etmem.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.