Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel iddialı açıklamalarıyla rakiplerine meydan okuyor. Almanya'da bir araya geldiğimiz Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık" derken, telefondan beyaz eşyaya kadar önemli açıklamalar da bulundu. 

• tm diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm ok

• Tutmayin enisteyi

• Yavaş.
  • Ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha.
    Paneli başkasından alıp en iyisini yapmışlar. YAV HE HEEE...
    Açık kaynak kodlu ortak bir projeyi özelleştirerek yaptıkları kasılan ve muadillerine göre %40 daha yavaş çalışan bir arayüzü yoksa ben bu mesleği bırakırım.

Bknz: ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 10 Eylül 2016; 12:28:04 >
  • tmm cnm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi canım Sharp da bundan sonra sizden ilham alacak zaten "Abi nolur işin sırrını bize de verin" diye...

• Bir yerimle guldum

• Ziyaaaaaaaaaa!!!
  • Kimse kusura bakmasın vestel hatayı kendi ürünlerine vergi indirimi yerine , ithal edilen ürünlere vergi artırımı istediği gün yaptı. Gururla yerliymiş, ben gurur duymuyorum.

• Lg nin super uhd kasasını al için oled koy.(white color)Markayı sil.Vestel yaz.Ne farklı dediğinde herkes ordan burdan alıyor de.Ya arkadaş Pixellerın aydınlatmasını bile erdi daha güzel anlattı.Sen oled yapıcaksın 2 dk da anlatacaksın.Demek ki sen olanı kopyalamışsın bişey yapmamıssın.

• Şuan her oled tv ureten markalar panel i lg den aliyor zaten karin ağrıssı turkler

• sony, lg varken buna kim inanır, bari türkiye'nin deseydi

• Dedikleri gercekten mantikli seyler neden yapamayalim?

• Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 6 Eylül 2016; 21:40:29 >
  • At yalanı, seveyim inananı. Atış serbest.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

sony, lg varken buna kim inanır, bari türkiye'nin deseydi

Samsung'u unutmuşsun kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-183E69799 -- 6 Eylül 2016; 21:42:45 >
  • Biri şunlara internetin icat edildiğini ve herkesin çok kolay ulaşabildiğini söylesin.

Boşuna atıp tutarak milleti keklemeye çalışmasınlar.

Dünyada neler olup bittiğini iki parmak hareketiyle öğrenebiliyoruz.

• Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık'

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.