Şimdi Ara

Vestel: 'Dünyanın en iyi televizyonunu biz yaptık' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sharp 8k tv çıkarıyor bizim salaklar da hala şöyle yaptık böyle ettik diye övünme peşinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha.
    Paneli başkasından alıp en iyisini yapmışlar. YAV HE HEEE...

Bknz: ÇÖP

Aynı şeyi iphone da yapıyor hatta sadece paneli değil bütün parçalarını dışarıdan alıyor dünyanın en iyi telefonunu biz yaptık diyor !
  • Vestelin bir telefonu vardı. O telefonla ilgili bir söyleşide " içine herşeyi koyduk" gibi bir laf demişti. Bu herif o herif mi?
  • RADIO_HEA_D R kullanıcısına yanıt
    3. maddeden başlayalım...

Yerli üretim teşviği diye bir şey var. Bir sürü firma cihazların parçalarını getirip sırf burada vidalıyorlar, bir araya getiriyorlar diye teşvik alıyor. Merdiven altı firmalar bunu yaparken Vestel'in kat be kat fazla teşvik aldığını düşünmek abes olmaz. Haliyle elinde rekabet gücü var ve daha ucuza benzer kalitede ürünü piyasaya sürebilir.

2. Global bir dünyada yaşıyoruz. Android dünyası gayet açık seçik. 10 yıllık tecrübeyi bırak 1-2 yıllık tecrübeli adamlar neler tasarlıyor neler. Bizim insanımızın yapamayacağı birşey değil. İyi bir mühendislik ortaya koyup premium bir telefon ortaya koyabilirler. Bunu firmaların, yöneticilerin istemesi lazım önce. Telefon dünyasında kendi yongasını üreten 3-4 firma var. Otur sen de işlemci üret diyen yok şu aşamada. Ama tüketiciyi de artık aptal yerine koyma. İnsanlar verdiği paraya artık ne aldığını, ne alabileceğini gayet iyi biliyor.

1. Küresel ısınma konusuna girersen zaten ortada tartışacak bir şey kalmıyor. Biz yerli üreticiden alınca da küresel ısınmaya katkıda bulunuyoruz. Bir avantaj ortaya koymuyor. Tüketim her yerde var ve kaçınılmaz. Her yıl telefon değiştiren kullanıcı kitlesi toplam kitlenin %10 u bile etmez. Zaten pazar doymuş durumda, her yıl değiştiren %10luk kitleyi saymazsak, sadece telefonu arızalananlar yada daha önce telefonu olmayanlar gidip yeni telefon alıyorlar. Telefonların gücü, kabiliyeti artık makul seviyelerde ve yenilemeye gerek duyulmuyor. Yeni gelenin üzerine koyduğu büyük bir yenilik yok.

Konu Vestel konusu... Burada oturup Vestel'i eleştiriyorum. Sen de Vestel'i eleştirenleri eleştiriyorsun. Lafı değiştirmeye gerek yok.

Vestel üzerinde kolay silinemeyecek damgalar var. Bunları düzeltebilir ama bunu yapacak kapasite yok Zorlu'da...

• quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha.
    Paneli başkasından alıp en iyisini yapmışlar. YAV HE HEEE...

Bknz: ÇÖP

Aynı şeyi iphone da yapıyor hatta sadece paneli değil bütün parçalarını dışarıdan alıyor dünyanın en iyi telefonunu biz yaptık diyor !

he ya gaayet isabetli, tastamam alakalilar !
  • Vestel bulaşık makinesi yapsın :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhole88 -- 7 Eylül 2016; 14:14:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel ne içtin banada sölesene o kafayı bende istiyorum :)

• İthal ürünlerin vergilerinin artması için hükümete baskı yaptığı gün bitti vestel.
    Gerçekten yapmış olsada evime asla giremez. Bedava verseler almam!
  • Kendi malını markasını böyle küçümseyen aşağılık kompleksli başka bir millet yok.

• her zaman söylüyorum yine söylicem.. önce buzdolabı kapağını adam gibi kapatmayı öğrensin vestel. sonra boyundan büyük konuşsun.. daha kapakları kapanmayan ve aralık kalan buzdolabı üreten bu yüzden mağdur olan insanların servislerde neler yaşadığını öğrensin bu ağzı büyük vatandaş.. vallaha gülerim bu deli deli konuşmalara. kaldıki konuşmasını dinleyecek kadar da salak değilim.. ayırırmıyım ben vaktimi delinin birinin konuşmalarını dinlemeye.. gitsin kapakları önce adam gibi kapatsın..

• 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim
  • utanmadan bi de yalan söylüyo ya Dünya'nın en iyi televizyonunu ben yaptım abi :D:D:D

• Canli yayinda dh.den siradan bir uyeye soylese alir cevabini ama yemez yuksek bir ihtimalle.

• Daha TV izleyen insanlar var mı ya?..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

iphone 6 alan seneye gider 7 alır. Bundan SANANE... Vestel olarak bundan SANANE... Vatandaş olarak bundan SANANE... Elalemin derdi seni mi gerdi diye bir laf var canım atalarımız güzel söylemiş.

Vestel'in misyonu vizyonu, her yıl telefon değiştiren kullanıcıları engellemek adına çalışma yapmaksa, tamam yürüttüğü politika da bu misyon ve vizyonunu destekler nitelikte. Orada bir sıkıntı yok.

Bu engelleme mantığıyla gram yol alamayacağını anlayamadı bizim geri kafalılar hala. Arkadaş bu paralar niye yurt dışına çıkıyor, biz niye aynısını, daha kalitelisini yapamıyoruz diye kafa yoracağına, engellemeye çalışan zihniyetten nefret ediyoruz zaten. Niye vestelin üstünü çiziyoruz? Bu zihniyet yüzünden...

Elin amerikalısı, korelisi farklı bir şey yapmıyor. Elinde her türlü mühendislik imkanı var. Her türlü ürüne, sisteme erişim imkanın var. Toplama telefon yapacaksın lan altı üstü. Tepe seviye ürün yapsam satılmaz derdine düşme, adam gibi bir ürün koy ortaya bu millet alır neden almasın? Ama samimi ol... Derdin milletin cebini söğüşlemek olmasın.
    quote:

Orijinalden alynty: shadowtr

iphone 6 alan seneye gider 7 alyr. Bundan SANANE... Vestel olarak bundan SANANE... Vatanda? olarak bundan SANANE... Elalemin derdi seni mi gerdi diye bir laf var canym atalarymyz güzel söylemi?.

Vestel'in misyonu vizyonu, her yyl telefon de?i?tiren kullanycylary engellemek adyna çaly?ma yapmaksa, tamam yürüttü?ü politika da bu misyon ve vizyonunu destekler nitelikte. Orada bir sykynty yok.

Bu engelleme manty?yyla gram yol alamayaca?yny anlayamady bizim geri kafalylar hala. Arkada? bu paralar niye yurt dy?yna çykyyor, biz niye aynysyny, daha kalitelisini yapamyyoruz diye kafa yoraca?yna, engellemeye çaly?an zihniyetten nefret ediyoruz zaten. Niye vestelin üstünü çiziyoruz? Bu zihniyet yüzünden...

Elin amerikalysy, korelisi farkly bir ?ey yapmyyor. Elinde her türlü mühendislik imkany var. Her türlü ürüne, sisteme eri?im imkanyn var. Toplama telefon yapacaksyn lan alty üstü. Tepe seviye ürün yapsam satylmaz derdine dü?me, adam gibi bir ürün koy ortaya bu millet alyr neden almasyn? Ama samimi ol... Derdin milletin cebini sö?ü?lemek olmasyn.

1 ini bile üretmediğimiz telden her sene yenisini alan sizin gibi BENCILLER yüzünden dolar uçuyor enflasyon artıyor. dolayısy ile yatırım arge vb. zorlaşıyor. sizde anca çamur atıp tüketim sisteminin piyonları olun...

"Elin amerikalısı, korelisi farkly bir ?ey yapmyyor. Elinde her türlü mühendislik imkany var. Her türlü ürüne, sisteme eri?im imkanyn var. Toplama telefon yapacaksyn lan alty üstü." bu Türkiyede çoğu kimse senin gibi konuşuyor. "hadi gel Ar-Ge projemize dahil edelim bir şeyler üret" desek basar gidersin... siz bankacı, kamu personeli yada taksici gibi üretmeyip az iş ile çok kazanan tiplersiniz... şerefli bir para kazanmak için bir şeyler üretmek gerekiyor ama siz anca yatıp tüketmeyi çamur atacak kadar düşünmeyi bilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 7 Eylül 2016; 15:34:30 >

• sis651 kullanıcısına yanıt
    harbi yaa
  • batının zihinsel piyonları her sektörde balta... başka bir şey yok ama yine balta...
  • İyi ya da kötü olsun yerli üretimi daima desteklerim. Fakat bu açıklamaya bir tarafımla gülerim kusura bakmayın, panelini bile üretmediğin televizyon için bunu söylemek ne cesaret?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • habere inanmadım lakin gerçek olsa bile vestel benim gözümde ek vergi istemiyle bitmiştir anca beleş verirlerse kullanırım onun harici 1 kuruş kazandırmam bunlara
  • Vestel "Dünyanın en kötü kopyalanmış televizyonunu biz yaptık"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 7 Eylül 2016; 16:09:35 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.