Şimdi Ara

Vestel gibi Arçelik gibi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s£stavina

Üreten , istihdam sağlayan , vergisini veren her firma bü ülkeye katkı sağlıyordur. Çin ,firmaları geçin ülke bazında kopyalama yapıyor tüm dünya tüh kaka dediği halde konteyner konteyner ithalat yapıyor Çin büyüdükçe büyüyor. Sonuç itibari ile ülkede karlı halkıda . Sonuçta teknolojik sistemler zaten 3 aşağı 5 yukarı ayndır farklı olupta olağandışı ne bekliyordunuz ki ?

LED TV teknolojisini biz bulsaydık. Ben Arçelikten, Vestelden böyle atılımlar bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

Unutmayın vestel ve arçelik beko tayfası da dahil aldığınız ürünlerde malzeme kalitesi oldukça düşüktür satış karı yüksektir kazığı bilmeden alıyorsunuz ....

Malzeme kalitesinden dolayı örneğin fırın cam kapağı contası kırılıp catlar siz yenisini almak için servisi çağırırsınız parayı bayıla bayıla verirsiniz tabii ki amaç açılan yaygın servisin aç kalmaması için dandik malzemelerle üretilmesi lazım ki çark devam etsin... zaten sokaktan toplanan amele servis çalışanların olduğu sürece fahiş fiyatlarla servis yapılmasına göz yummayın tabii ki onlarda az paraya çalışıyorlar emin olun esas pastayı müdürleri patronları yiyor...

Ayrıca komşu dost ve akrabalarıma kesinlikle yerli üretimlerini almamalarını tavsiye edip sony samsung bosch tarzı kaliteli malzemelerle üretilmiş ürünlerini almalarını sağladım ve bunda başarılı oldum

Unutmayın kaliteli malzemeden yapılan ürünler bir seferde alınır hem uzun ömürlü olur mutlu olursunuz ya da vestel arçelik gibi dandik malzemeli ve kalitesiz servis işçiliğine her arıza da otomatiğe bağlanmış gibi para vermeye devam edip sinirlerinizin katsayısını hesaplanmamakla birlikte kahır dolu günler yaşamanız olasıdır

Yerli üretim deyip yerli malı yurdun malı diye ahkam kesmeyin bana mıy mıy mıydan öteye geçmez aslında kemal zorlu ve koç gibi firmalar türk halkını düşünüp asla kaliteli malzemeyle tek seferde satacağı ürünü düşünmez servis sonrasında da türk halkını yolmak için herşeyi düşünmüştür

Böyle bu şekilde ticari düşünen firmaların canı gönülden batmasını zarar etmesini daha çok istiyorum

genelde bir çok arkadaş aynı tarzda şeyler yazmışlar ama duyan da sanacak ki diğer ürünler evladiyelik. işte hp serilerindeki ekran chipset sorunları, işte lg monitörlerdeki ölü piksel sorunları, dell batarya sorunları vs vs vs.
    uzun uzadıya bir şeyler anlatmaya gerek yok zira gördüğüm kadarı ile arkadaşlar şartlanmışlar. hatta fabrika açanlara "otel odalarında körpe kızlara çakan g.vat evlatları" diyecek kadar da kinlenmişler. neden, adam fabrika açmış! ne fabrika kuruyorsun git tarım yapsana diyor arkadaşlar. ulan ne fabrika açıyorsun diye adama söven bir ulusuz belki de tek ulusuz. hem de peşinden "teknoloji yok" diyecek kadar da pervasız. hem fabrika açma, açana söv hem de "teknoloji mi var lan!" diye feveran et. hem fabrika açmayacaksın hem teknoloji üreteceksin. nasıl olacak o?

şimdi yukarıda arkadaş bakınız servis elemanları için sokaktan toplama ameleler diyor. sanki bunlar senin benim sahiplenmemiz gereken, yanlışlarını uyarıp iyiye yönlendirmekle mükellef olduğumuz kendi insanlarımız değil de bin yıllık düşmanımız ülke insanlarıymışlar gibi. nerede yahu sokaktan toplama ameleler? ben hep gayet nazik ve alabildiğince eğitimini almış elemanlara rastlıyorum yoksa çok mu iyi niyetli ve safım da bu toplama ameleler bana adam gibi görünüyor?

bu fabrikalar kapatılsın diyen arkadaşlar önce rakamsal verileri yazıp karşılarına da alternatiflerini yazsınlar. tarım muhabbetine girmeyin komik olmayın. hele de vestelin kurulduğu ovada tarım yapılmalıydı diyen arkadaşlar, teşekkür ederiz iyi koparttınız okurken

şimdi banada "yuu eski kafalı statükocu mıy mıycı" diyecekler belki de. peki kapatın fabrikaları, tarım yapın. ama ekmişken marihuana, hint keneviri felan ekinde bari en azından para kazanırsınız.
    ayrıca, tarım yapmak için neden ille de fabrikalar kapatılmalıymış burası da bir muamma. malını da üret, tarımını da yap kardeşim.

• Bazı arkadaşların anlamadıgı şu, her markada kötü mal çıkar ama bizimkilerde bu oran maşalahhı var düzeyinde birde şu var bizim markaların kemndi ürettigi teknolojileri yok,evet premierle karşılaştırıldıklarında iyi sayılırlar ama çamaşır makinesinde miele ile yada siemens (ithal olanlar,yerli olanların içine Türk faktörü giriyor gene bozuk oluyor) ile karşılaştırıldıklarında rezil haldeler,

sadewce bir tane kendi teknolojilerini istiyoruz çalmadan,kopyalamadan,taklit etmeden.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.