Arkadaşlar merhaba... Vestel 32826 tft-lcd tv aldım...Hdmi dan uydu alıcı bağladım.Scarttan dvd player bağladım.Uyduyu HDMI 2 taktım.Fakat kaydetmeme rağmen tv yi her açtığımda mavi ekranda acılıyor.Tekrar elle HDMI 2 getiriyorum.Yani HDMI 2 de kapayıp açamıyorum... Acil yardım lütfen...Bimekse sordum HDMI yapabiliyor öyle dedi.Scart kullanırsınız sorun yaşamazsınız dedi...
Hdmi'dan kapatık tekrar açtığınızda hdmi'dan açılması gibi bir durum hiçbir TV'de yok sanırım, bende gece yatarken PC bağlantısından TV'de film izliyorum film bitince kapatıyorum TV'yi gece PC halen açık ancak TV'yi sabah açınca normal TV yayınından devam ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Absürd
Hdmi'dan kapatık tekrar açtığınızda hdmi'dan açılması gibi bir durum hiçbir TV'de yok sanırım, bende gece yatarken PC bağlantısından TV'de film izliyorum film bitince kapatıyorum TV'yi gece PC halen açık ancak TV'yi sabah açınca normal TV yayınından devam ediyor.
Peki Uydumu kullanıyorsunuz.Evet is uydu HDMI dan mı bağlı ? Servis geldiği zaman bana gösterdi ama şimdi çözemiyorum...