Şimdi Ara

Vestel Öğütücülü Taze Mini Filtre Kahve Makinesi 2799 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal fiyatı 3500-4000 tl arası oluyor vestel bu alınmaz çöp leş diye yorum yapacaklar yerine gerçek kullananlar yorum yaparsa iyi olur

• İlandakini değil ama aşağıdaki görseldeki inox zaman ayarlı filtre kahve makinasını 5 yıldır kullanıyorum. ilk 2 yıl fazla kullanmadım ama pandemiden sonra sık kullanmaya başladım bana mısın demedi. Akşam ayrı farklı bir kahve öğütücüsünde çekirdek kahve öğütürüm koyarım makinaya ben 6:45 uyanırım 7:20 çıkarım. tam ayarladığım saatte kahvemi yapar makina. 1 ya da yarım bardak çıkmadan içerim kalan yaklaşık 2 bardağıda termosa alır çıkarım. Eğer bu makina için bunu yazıyorsam sizin attığınız canavardır. Çekirdeği üstten kendi öğütür taze taze yapar. vestel diye korkmayın gayet başarılı.

ben taze öğütülmüşü 8 sonra içiyorum ilandaki makinayı alan anında taze taze içecektir mis gibi :)

Sadece öğütme esnasında bazen büyük parçacıklar kalıyor kendim öğütürken onları görüp toz haline getirebiliyorum. makina bunu kaçırabilir. öğütücünüzü bıçakları arada bir temizlemek gerekecektir.

Vestel Öğütücülü Taze Mini Filtre Kahve Makinesi 2799 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 31 Ekim 2024; 22:48:50 >

• 3500 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah Axess'e 9 taksitle aldım. Haber verdiğiniz için çok teşekkürler Vestel Öğütücülü Taze Mini Filtre Kahve Makinesi 2799 tl 

Aldıktan 1-2 saat sonra arkadaşa da alalım dedik. Sözde "Kasım İndirimleri"ni başlatıp, fiyatını arttırmışlar. Belki ilerleyen günlerde tekrar doğru düzgün indirime girer.

• Bu ürünün eski versiyonunu iş yerimizde 2 yıldır kullanıyoruz. Çok memnunuz. Bugün eve alacak olsam bundan alırım.

edit: bu miniymiş. bizim kullandığımız büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 1 Kasım 2024; 18:21:55 >
  • Plastiği suya değen makineler hep kokuyor yahu, bunun suyla temas eden kısmı plastik midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.