www.hepsiburada.com Vestel Taze Mini Filtre Kahve Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri https://www.hepsiburada.com/vestel-taze-mini-filtre-kahve-makinesi-p-HBCV00003Z2G56?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.58.3normal fiyatı 3500-4000 tl arası oluyor vestel bu alınmaz çöp leş diye yorum yapacaklar yerine gerçek kullananlar yorum yaparsa iyi olur |
Vestel Öğütücülü Taze Mini Filtre Kahve Makinesi 2799 tl
-
-
İlandakini değil ama aşağıdaki görseldeki inox zaman ayarlı filtre kahve makinasını 5 yıldır kullanıyorum. ilk 2 yıl fazla kullanmadım ama pandemiden sonra sık kullanmaya başladım bana mısın demedi. Akşam ayrı farklı bir kahve öğütücüsünde çekirdek kahve öğütürüm koyarım makinaya ben 6:45 uyanırım 7:20 çıkarım. tam ayarladığım saatte kahvemi yapar makina. 1 ya da yarım bardak çıkmadan içerim kalan yaklaşık 2 bardağıda termosa alır çıkarım. Eğer bu makina için bunu yazıyorsam sizin attığınız canavardır. Çekirdeği üstten kendi öğütür taze taze yapar. vestel diye korkmayın gayet başarılı.
ben taze öğütülmüşü 8 sonra içiyorum ilandaki makinayı alan anında taze taze içecektir mis gibi :)
Sadece öğütme esnasında bazen büyük parçacıklar kalıyor kendim öğütürken onları görüp toz haline getirebiliyorum. makina bunu kaçırabilir. öğütücünüzü bıçakları arada bir temizlemek gerekecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 31 Ekim 2024; 22:48:50 >
-
3500 olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sabah Axess'e 9 taksitle aldım. Haber verdiğiniz için çok teşekkürler
Aldıktan 1-2 saat sonra arkadaşa da alalım dedik. Sözde "Kasım İndirimleri"ni başlatıp, fiyatını arttırmışlar. Belki ilerleyen günlerde tekrar doğru düzgün indirime girer.
-
Bu ürünün eski versiyonunu iş yerimizde 2 yıldır kullanıyoruz. Çok memnunuz. Bugün eve alacak olsam bundan alırım.
edit: bu miniymiş. bizim kullandığımız büyük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 1 Kasım 2024; 18:21:55 > -
Plastiği suya değen makineler hep kokuyor yahu, bunun suyla temas eden kısmı plastik midir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X