Şimdi Ara

VESTEL OLED 65O9900 -29.997 TL- MediaMarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dolby Atmos-Vision var

Tv’nin kendi smartı var, Disney yok

Panel 120hz ama HDMI portları 60 hz’e kadar destekliyor.

Apple TV veya Android Box ile kombinlenebilir.

Kasım 2022’de 32500’e almıştım. Şu an normal fiyatı 46000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanık oluşuyor mu

• Biz sürekli tv kanalı seyretmiyoruz. TRT çocuk açık oluyor birkaç saat. 9 aydır bir sorun olmadı.

• Lg 55 G3 oledi yakıt hediyesiyle birlikte 45.500'e mal etmiştim geçen ay iyiki almışım

• sakalak kullanıcısına yanıt

Senin bu mesajdan ne anlamalıyız hocam anlamadım? İlandaki tmm lg degil vestel ama birde 65 inc. Senin hem ekran küçük hem 45.500 TL yani yüzde 50 daha pahalı! Neden iyi ki almışım dedin anlamadım yani

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Evet oluyor/olacak. Mağaza demo cihazlarında bile yanık var. Oled teknolojisi stresi çekmek istiyorsanız alın yoksa oled e bulaşmayin derim ben marka bağımsız olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • windwind W kullanıcısına yanıt

arkadaş yazmış ya normal fiyatı 46bin diye o sebeple beklemenin mantığı yok bugün için pahalı yarın için ucuz onu demek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 26" 26855 LCD 449 TL CARREFOUR
    14 yıl önce açıldı
    BenQ GW2790 - 4.499 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sah!n kullanıcısına yanıt

hocam mağazadaki kullanım ile ev kullanımını aynı kefeye koymayın mağazada sürekli en yüksek oled piksel parlaklığında piksel temizliği yaptırmadan aynı demo görüntülerle sabahtan akşama çalışıyor cihazlar.

lg özelinde konuşuyorum normalde tvnin stanby konumuna aldığınızda 4 saat kullanımdan sonra piksel temizliği 500 saat sonunda piksel refresh yapması gerekli mağazada akşamları şalterleri kapatıyorlar bu koşullarda yanık olması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 10 Ağustos 2023; 15:6:14 >
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız hocam ne diyeyim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sah!n kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam Allah sizlere daha iyisini nasip etsin.

• semih01sem S kullanıcısına yanıt
    Panel 120 hz ama HDmi 2.1 koymamislar mı hocam ? Urun zaten tükenmiş daha sonra düşünürsek 120 hz benim için etken ps5 de oyun oynuyorum sürekli bir de maçlarda açık oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vestel kadar mal bir firma yok ya. 120 hz panel koyuyorsun ama hdmi’dan en fazla 60 hz alabiliyorsun. Yani 200 beygirlik araban var ama fabrika arabanin hizini max 100 km.ye sabitlemis gibi bisey bu. Ben ne anladim bu işten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 10 Ağustos 2023; 16:43:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

HDMI 2.1 var ama 120hz desteklemiyor. eARC, ALLM gibi özellikler var. Bunlar 2.1 demek için yeterliymiş.

Ben de PS5 kullanıyorum ama 120hz’i aramadım hiç desem yeridir. Ben aldığımda peşin fiyatına 15 taksit yaptıkları için almıştım.

• 2 yıldır kullanıyorum oledi gece gündüz nerdeyse açık hep aynı kanalları da izliyorum süper gerçekten lg g1 modeli ara ara piksel temizliği otomatik yapıyor

• Panel 120hz ama HDMI portları 60 hz’e kadar destekliyor.

• semih01sem S kullanıcısına yanıt
    Yalvarırım kıymayın çocuğunuza...

Tüm samimiyetimle söylüyorum evin ortasındaki Vestel televizyon açılınca başım ısınıyor kulağımda sorun yaşıyorum, bağırıyorum kapatın diye ve hak veriyorlar bana...

Bana dost teknoloji değil ama eşinize veya çocuğunuza "dost" olabilir aman diyeyim, Vestel'le olur neden olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.