Şimdi Ara

vestel onxy ekranda görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam modelini bilmediğim bir vestel onxy marka laptopum var ve su anda ekranında görüntü yok masaüstü monitör bagladıgımda görüntü alabiliriorum ancak kendi lcd sinde hiç bir şekilde bi ısık görüntü yada baska bişi yok hiç tepki vermiyor data kablosu ve invertöründe gözle görülecek bi kobma yanma vs. yok acaba anakarta bi bi sorun olabilirmi yada lcd bozulmusmudur acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar

• vestel in kronik arızalarından

güvenli kipte de aynı sorun var ise servise gönder..
  • hocam aletin garantisi bitti servise göndermeyi düşünmüyorum malum onlara vereceğim paralarla yeni bi laptop alabilirim aletin hiç bir şekilde ekranına görüntü gelmiyor ve ısıkları yanmıyor neden olabilir arkadaslar daha önce basına böyle bişey gelen varmı acaba
  • kasaya elektirik geliyormu ?bu modellerde genelde belirli bir süre sonra bu tip ekran hataları baş gösteriyor eğer garanti süresi dolmuşsa ekrana giden data kablosunu oynatın biraz yine düzelmezse yapacak pek fazla birşey yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 6 Ağustos 2009; 14:29:19 >
  • hocam garanti süresi bitti o yuzden servise tonla ücret ödemek istemiyorum data kablosunda gozle gorulen bir sorun yok kıvırıp bukup yine taktım herhangi bir sonuc vermedi yanlız ekranda hiç bir tepkime yok ısıkta görüntüde o yuzden ekran mı bozuk anakartmı tahmin yurutemiorum bi ihtimal aklıma data kablosu geliyor ama oda oynatınca ufakta olsa bi tepki vermesi gerek die dusunuyorum

yokmu arkadaslar yardımcı olabilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.