Şimdi Ara

Vestel Smart TV altyazı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB'ye attığım film ve altyazıyı Vestel Smart TV'ye takıyorum. Filmi ve alt yazı dosyasını görüyor ama altyazıyı filme entegre etmiyor.
    Filmi ve altyazıyı aynı klasöre atıp aynı isme sahip olacak şekilde ayarlıyorum, tıpkı bilgisayarda yaptığımız gibi yani. Ama olmuyor.

Bilgisayarım olmadığı için Android telefondan altyazıyı filme gömemiyorum. Eğer telefondan bunu yapabileceğim bir uygulama varsa ona da açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: udjat

USB'ye attığım film ve altyazıyı Vestel Smart TV'ye takıyorum. Filmi ve alt yazı dosyasını görüyor ama altyazıyı filme entegre etmiyor.
    Filmi ve altyazıyı aynı klasöre atıp aynı isme sahip olacak şekilde ayarlıyorum, tıpkı bilgisayarda yaptığımız gibi yani. Ama olmuyor.

Bilgisayarım olmadığı için Android telefondan altyazıyı filme gömemiyorum. Eğer telefondan bunu yapabileceğim bir uygulama varsa ona da açığım.

film başladıktan sonra ayarlar seçeneğinden altyazı seçeneği kapalı olabilir ona bakın derim.bende samsung smart tv var ama hepsinde mantık aynıdır diye düşünüyorum.
    eğer altyazı açıksa filmin ismini PC de kısaltıp altyazıyla aynı olacak şekilde usb ye öyle atın.Filmin ismi çok uzun ve noktalamalar çok olunca altyazı gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung TV de IPTV Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.