Şimdi Ara

vestel teknik servis basiretsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel servis kandırmacası... servis no: 0212 963 02 82
    Buzdolabım kapak açık iken çıkan ses kesilmeyince ve üst tarafın soğutması zayıflayınca, Vestel yetkili servisi (internetten buldum numarayı Vestel yetkili teknik servis yazıyor sitesinde) arayıp servis talebi açtırdık.
    Ertesi gün gelip resimde yazılan parçaların değişmesi gerektiğini ve garantisinin 17 gün önce bittiğini söyleyerek 525 TL fiyat söylediler. Çaresiz kabul ettik.
    Ertesi gün parçalarla beraber ilkokul mezunu olduğunu öğrendiğim 17 yaşında bir genç gelip parçaları değiştirdi. Tamam dedi fişi taktık. Ses yok yani dolap çalışmadı, üstelik alarm sesi devamlı olarak ötüyor ve kesilmiyordu. Bunun normal olduğunu, dolap çalışmadığı için içi sıcak diye alarm sesinin sensörden geldiğini 1-2 gün içinde kesileceğini söyledi. Kalan parayı vermeyeceğimi arızanın devam ettiğini söyleyince de bir yerleri arayıp 40 yaşlarında adının Salim olduğunu öğrendiğim bir başka adamı çağırdı. Üst tarafta bir yerleri söküp çıkan sesi tamamen kapattı. Tamam deyip gittiler.
    Ertesi gün üst tarafı soğutmadığını ve kırmızı alarmın devamlı yanması sebebiyle tekrar aradım. Fişi çekip beklemem söylendi. Ertesi gün gelip tekrar bir şeyler yaptılar. Dolabın hava üfleme kanallarının buzlandığını 2 gün fişi çekilmesi gerektiği ve alt ve üst tarafa saat başı bir kap içerisinde kaynar su koymamızı buzların çözülmesinden sonra sıkıntı olmayacağını söylediler.
    Dediklerini yaptık ama 3. Gün çalıştırdığımızda sorunun devam ettiğini yine üst tarafın soğutmadığını söyleyince başka bir ekip gönderip, 525 TL'nin üstüne 120 TL daha isteyip sorunun giderileceğini söylediler. Firmayı arayınca arıza sizden kaynaklı kabul ederseniz servis yönlendireceklerini işinize gelirse deyip yüzüme telefonu kapattılar.
    Vestel müşteri hizmetlerini aradığım zaman öyle bir servisleri olmadığını öğrendim. Nasıl olur Vestel yetkili servis diye internette ilk sırada çıktıklarını söyledim. Onlarda yapacak bir şeyimiz yok, isterseniz biz servis gönderelim dediler ve gelen arkadaşlar da ilaveten 250 TL civarı işin halledileceğini söylediler...
    Şimdi ben Vestel'in kendi adını kullanarak çalıştığı ve denetlemediği vede yaptırım uygulamadığı özel firmaya (özel olduğunu bilmediğim) verdiğim paraya mı yoksa büyük marka diye güvendiğim Vestel ürünü aldığıma mı yanayım... Bu arada evdeki çamaşır makinesi, davlunbaz, ankastre fırın, ankastre ocak, bulaşık makinesi ve buzdolabımın markası Vestel...
    vestel teknik servis basiretsizliğiBüyük firmasın Vestel!...

• Öncelikle geçmiş olsun.

Ancak, kusura bakmayın ama, burada basiretsizlik Vestel'de değil, sizde olmuş.

Vestelin müşteri hizmetleri numarasını aramamışsınız.

yetkili servisi aramamışsınız.

Müşteri hizmetlerini arayarak yetkili servisin size yönlendirilmesini sağlamamışsınız...

Vestelin müşteri hizmetleri numarası, web sitesinde yazıyordur muhtemelen. Cihazınızın kullanma kılavuzunda veya servis kitapçığında da vardır illa ki.

Siz bunların hiçbirini yapmamışsınız. Googledan bulduğunuz ilk numarayı aramışsınız. Aradığınız yer, görünen o ki, dolandırıcı bir firma. Buna Vestel ne yapsın? Ne vestelin, ne Arçelik'in, ne de başka bir markanın, google'ı tarayıp, adımıza hareket eden servis var mı diye arama durumu yok ki. Olsa da yaptırım gücü yok. Ayrıca nasıl bir denetleme yapabilir? İsteyen, istediği isimle yer alabiliyor googleda.
    Burada hata sizin. Vestel'in hiçbir suçu yok. Sİz basiretli davranmamışsınız.

Bugün google'a, herhangi bir banka adını yazdığınız zaman da onlarca sahte site adı çıkabiliyor...

Bu arada Vestel'le de hiçbir bağlantım yok. Ayrıca ürünlerini de hiç sevmem. Konu Vestel değil, Miele de olsaydı, aynı şeyleri yazardım.

Sİz siz olun, bu tür bir konuda googledan ya da başka bir arama motorundan arama yaptığınızda karşınıza ilk çıkan numarayı değil, ilgili firmanın resmi websitesindeki çağrı merkezini arayın ve onların size servis yönlendirmesini talep edin. Ya da çağrı merkezinden öğrenin servis numarasını.

• Geçmiş olsun, vestel denen markayı hiç sevmem ama burda suç tamamen sizin. Bilgiye ulaşmada interneti doğru kullanamamanın vahim sonucunu deneyimlemişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suc sende Vesteli Arceligi yok bu isin bide konu açmışsın :) Önune gelen numara servis diye aranirmi

• Evet ne desniz haklısınız ama hırsızın hiç mi suçu yok 😊
    Herneyse buraya yazdıklarımı Şikayet var. Com ada yazdım.
    Dün ilkönce vestel den aradılar, öncelikle teşekkür ettiler, bunu onlara bildirmeme,
    Zaten onlarla yani vestel ismini kullanarak teknik servis olayını onlarda takip ediyormuş ve Servisi arayıp, vestel ismini kaldırın yoksa çalışma ruhsatını iptal etme yazısı avukatları aracılığı ile ilgili firmaya gönderiyorlarmış. Ama benim gibi şikayet ve bildirim olmazsa elleri kolları bağlı hiçbir işlem yapamıyorlarmış.....
    Hemen yarım saat sonra bahsettiğim firma arayıp öncelikle binbir dil dökerek özür dileyip 1 saat içinde elemanlarının eve gelip sorunu çözeceklerini müsait olup olmadığımızı sordu..
    Geldiler işlerini yaptılar ve yarım saat içinde aynı yerden aranıp kredi kartına 310 TL iade edeceklerini beyan ettiler. Yani 215 TL alınmış oldu...Çok şaşırdım açıkçası..
    Demek ki hak aranınca ve gerekli yerlerede bildirim de bulununca (tüketici hakem kurulu ve mahkemesi) geç te olsa uğradığı haksızlık telafi ediliyormuş...

• Lazpanyol kullanıcısına yanıt

• batu25 kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

• Yazdıktan sonra sizi etikelemediğimi farkettim😊
    Cepten girince farkedemedim. Geri dönüp düzeltmeye de üşendim açıkçası

• 😂 iyi kurtarmissin bi kismini paranin

• 5 sezon film çıkar geçmiş olsun

• safak970 kullanıcısına yanıt
    Vestel şovunu yapmış en azından paranızı kurtarabilmişsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.