Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda ki resimlere baktığım zaman torch-light dediğimiz tam köşeler den bleed efekti yoğunluk olarak kabul edilebilir seviyenin üzerinde dir!

bunun teknik sebebini daha önce anlatmıştım yeniden oraya dönmüyorum,ancak Servis bunu gördümü ve ne dediler???

hangi markayı alırsanız alın durumlar yaklaşık hatta tamamen aynıdır! hele Sony de herifler neyi görseler "abi normaldir bunlar" diye işi otomatiğe bağlamışlar adeta yaw

Vestel de ise ana sorun "yazılım" dır! UHD yayınları da açmada/işleme de biraz sorunu var,bu işleri harici Receiver lara bıraksalar çok daha iyi olur ama her bir şeyi
    panele özellikler diye tıkıyorlar ve sonra sorunlar giderek artıyor!
  • albani kullanıcısına yanıt
    Yani değiştirmeye değer mi albani ?
    Yoksa yeni gelende bundan farklı olmayacak mı ?
  • valla bu iş "şans"

ancak bu haliyle izlersen de bu sefer özellikle FILM ler de resim ölçüsü "cinematic-video" ise;köşeler çok fena sırıtır!!! gözün de sürekli o köşelere takılacaktır!

örneğin homojenite sorunu olsaydı veya clouding tarzı bir efekt,bu köşeler kadar rahatsız etmeyecekti!

bence şansını yine de dene
  • albani kullanıcısına yanıt
    Bence de kabul edilebilir seviyenin üstünde :(
    Evet belki f/p olabilir ama neticede 2100 lira para aldılar şu mala..
    10 kuruşluk kumandayı vermemek için 50 takla atıyorlarsa ben neden böyle bir şeyi kabul edeyim !
    Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

Bence de kabul edilebilir seviyenin üstünde :(
    Evet belki f/p olabilir ama neticede 2100 lira para aldılar şu mala..
    10 kuruşluk kumandayı vermemek için 50 takla atıyorlarsa ben neden böyle bir şeyi kabul edeyim !

Yuhh.
    Önceki resimde bu kadar değildi.
    Böyle izlenmez kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Evet karanlıkta çektiğim için belli olmamış önceki resimde..
    Kamerayı gece moduna alıp çektim panel bu şekilde :(
    Esasen daha onayda vermedim gittigidiyorda onayı durdurdum cayma hakkı süremde devam ediyor..
    Servisi hiç beklemeden direk geri mi göndersem
  • Arkadas ekrn siyahken cekmis ama ekran veyaz iken 4 kosdene gri golglerde olusuyor bence vestelin bu modeli sorunlu ben 1 haftada iade ettim samsung j6270 aldim gayet memnunum suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Hepsi mi böyleki bu ua9300 modelinin.

• Selamlar,
    Bugün geldi TV. Buradan öğrendiğim bi kaç şeye baktım. Işık sızma mevzusu bana fazla gibi geldi, siz ne dersiniz?
    Birde lifetime 1700 dakika gösteriyor. Yaklaşık 3 gün açık kalmış. Bu nasıl oluyor acaba?

• Bu hâliyle bana gelmiş olsa kabul ederdim.
    Benimki çok kötü. .
    Kamera ayarlarından sahne modu> arka ışık yaparak foto çekerseniz daha belli olur, tam anlaşılmıyor böyle. .
    Lifetime bende benim açmamla başlamıştı.
    TV açık kalmış daha önce. .

• Ne yazık ki kullanma süresi usb den yazılım yükleyince sıfırlandı bende. Yani TV yi ilk ben kullanmaya başladım diye sevinmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: myndr

quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Az önce değişim sonucu yeni tv geldi. aynı şekilde rahatsız edici bir cızırtı var diğer tv'de yoktu bu sorun yarın servis gelecek.

takip edelim beraber, yarın gelecekler bakalım bu sefer daha üst (bölgeden) bir servis bakalım ne diyecek, tv'yi aldığım yerle de görüştüm sağolsun çok ilgilendi, kendilerinde olan aynı model tv de böyle bir sesin olmadığını iletti

nihayet dun srvis geldi, cinlama sesinin beslemeden kaynaklandigini tespi etti, degisim yerine tamir olsun dedim, pazartesi gelip yeni besleme takacaklarmis, eger gecmezse urun boyle artik yapacak birsey yok dediler, ayrica kutudan mouse cikmamisti, air mouse da getireceklerini soylediler.
    gelelim urune;
    bende samsung 8000 serisi tv var, onunla kiyaslanamaz zaten ama goruntu kalitesinden cok memnun oldugumu soyleyebilirim,malzeme kalitesi orta seviye, bir arkadas belirtmisti kumandanin icinde birsey var sallayinca ses yapiyor diye, bende de var ayni ses icinden vida cikmis olabilir gorunurde bir sikintisi yok servis geldiginde onu da yaptiracagim ins. ozetle tv nin fiyat performans orani olarak alinabilir. iscilik de orta seviye.benim icin servis onemliydi hicbir sorun cikarmadan ne nediysek yaptilar tv yi alali 2 hafta oldu, dort kez servis geldi gitti. uc yil garantisi olmasi cok iyi. son olarak isik sizmasi bende olmadi. eger goruntuyu etkilemiyora sikinti yapmamak lazim.1599 tl ye aldigim 40ua9300 tv den memnunum oyuzden bu sorunlara ragmen iade etmedim. cunku sifir sorun isteniyorsa samsungun 6000-7000-8000 serileri alinabilir ancak alinacak tv nin fiyati yaklasik %60-80 daha fazla oluyor. alan arkadaslar pisman olmadan keyfini cikarsinlar bence..

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Az önce değişim sonucu yeni tv geldi. aynı şekilde rahatsız edici bir cızırtı var diğer tv'de yoktu bu sorun yarın servis gelecek.

takip edelim beraber, yarın gelecekler bakalım bu sefer daha üst (bölgeden) bir servis bakalım ne diyecek, tv'yi aldığım yerle de görüştüm sağolsun çok ilgilendi, kendilerinde olan aynı model tv de böyle bir sesin olmadığını iletti

nihayet dun srvis geldi, cinlama sesinin beslemeden kaynaklandigini tespi etti, degisim yerine tamir olsun dedim, pazartesi gelip yeni besleme takacaklarmis, eger gecmezse urun boyle artik yapacak birsey yok dediler, ayrica kutudan mouse cikmamisti, air mouse da getireceklerini soylediler.
    gelelim urune;
    bende samsung 8000 serisi tv var, onunla kiyaslanamaz zaten ama goruntu kalitesinden cok memnun oldugumu soyleyebilirim,malzeme kalitesi orta seviye, bir arkadas belirtmisti kumandanin icinde birsey var sallayinca ses yapiyor diye, bende de var ayni ses icinden vida cikmis olabilir gorunurde bir sikintisi yok servis geldiginde onu da yaptiracagim ins. ozetle tv nin fiyat performans orani olarak alinabilir. iscilik de orta seviye.benim icin servis onemliydi hicbir sorun cikarmadan ne nediysek yaptilar tv yi alali 2 hafta oldu, dort kez servis geldi gitti. uc yil garantisi olmasi cok iyi. son olarak isik sizmasi bende olmadi. eger goruntuyu etkilemiyora sikinti yapmamak lazim.1599 tl ye aldigim 40ua9300 tv den memnunum oyuzden bu sorunlara ragmen iade etmedim. cunku sifir sorun isteniyorsa samsungun 6000-7000-8000 serileri alinabilir ancak alinacak tv nin fiyati yaklasik %60-80 daha fazla oluyor. alan arkadaslar pisman olmadan keyfini cikarsinlar bence..

Merak ettim beyaz arka fonda köşelerde köy ulaşma gölgelenme varmı acaba?

• tam beyaz sahnede denemedim ama mac setrederken koseler bazen cok cok az ekranin ortasina gore koyu oluyordu. sonradan cekimden kaynakli olabilir diye dusundum, farkli kanallari denedim bazen hic olmuyor bazen dedigim gibi cok cok az. ama mukemmeliyetci olmama ragmen benim icin bu sorun degil, yine de aksam beyaz ekranda bir dener sonucu bildiririm.

• myndr M kullanıcısına yanıt
    Kumandasından ses gelen arkadaş benim :)
    Sanırım pil kapağının vidasi içine kaçmış vida yuvası boş pil kapağında.
    Tabi ki sıfır ışık sızması beklemiyoruz ama benim fotolara bakarsan bu kadarda değil yani :)
    Dediğin gibi sırf servis ilgisinden dolayı Samsung almaktan tirsiyorum.
    Yarına randevu verdiler bakalım ne olacak. .

• quote:

Orijinalden alıntı: enginem

Kumandasından ses gelen arkadaş benim :)
    Sanırım pil kapağının vidasi içine kaçmış vida yuvası boş pil kapağında.
    Tabi ki sıfır ışık sızması beklemiyoruz ama benim fotolara bakarsan bu kadarda değil yani :)
    Dediğin gibi sırf servis ilgisinden dolayı Samsung almaktan tirsiyorum.
    Yarına randevu verdiler bakalım ne olacak. .

:)) benim kumandada vida da takılı ama yine de içinde bir hareketlenme olmuş. açamadım içini, servis gelince baksın. ışık sızması konusunda teknik bilgim yok, ancak bu sizi rahatsız etti ise büyük sorundur. Servis sorununuzu çözer inş. Bence önemli olan asıl görüntüde sıkıntı oluşturmaması ama ışık sızmasının asıl görüntüye etkisi var mı bilemiyorum...
  • Televizyonum dün akşam kuruldu.Televizyonda hiçbir sıkıntı yok fakat Televizyonun çalışma süresi 244 minutes yazıyordu.Servis resmini çekti.Bu durumda televizyonum yenilenir mi.Ne yapmam gerekiyor ? ?
  • erol5622 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Fabrikada kolilenip sevkiyata hazır halde iken, son kalite kontrolcülerin çektiği her 100 üründen bir tanesidir. test amaçlı bağlayıp testleri bitirip yeniden paketlenmiştir
    değişim hak edişi olacağını sanmıyorum ama yine de bölge karar verecektir.
  • Arkadaşlar 3D izlerken sağ ve sol kenarlarda soluklaşma oluyor mu??
  • Arkadaşlar en uygun nasıl temin edebiliriz. Fiziksel mağaza olarak vestel bayileri kaç tlden satıyor veya teknoloji marketleri?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.