Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Vestel smart centerdeki Youtube uygulaması ile video izlerken videoların çözünürlüğünü nasıl değiştirebiliriz? 4k video seçmeme rağmen izlerken Hd olarak gösteriyor
  • petshopboys kullanıcısına yanıt
    İnternet hızınıza göre YouTube ayarlıyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube da eskiden hız seçimi size bırakılıyordu! ben de çok izlerdim ve net hızıma göre de 720/1080/1440 gibi ayarları seçip(AKN ye takılmadığım zamnalar da!)izlerdim
    ama herifler bu seçimi şimdi bize vermiyor ve kendileri hızımıza göre belirliyor benim normal tarifem 24Mb/75Gb AKN var,AKN dolarsa hız bildiğiniz gibi
    3Mb oluyor ama ben bununla örneğin eskiden 720p leri oldukça takılmasız filan izlerdim şimdi böyle değil ve SD ve rezil görüntü oluyor v.s dolayısıyla izlemiyorum artık!

gün boyu en çok şu Bulgar Planeta yı izlerdim,ciddi tavsiyemdir,eskiden Astra 23,5 den beleş izlerdik sonra bunu yayınlayan Platform iflas edince(Payner LTD.)
    yayında uçtu

YouTube işi bence artık eskisi gibi bu anlamda cazip değil özellikle HIZ ayarlaması bana göre çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: agates

quote:

Orijinalden alıntı: myndr

quote:

Orijinalden alıntı: myndr

quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Az önce değişim sonucu yeni tv geldi. aynı şekilde rahatsız edici bir cızırtı var diğer tv'de yoktu bu sorun yarın servis gelecek.

takip edelim beraber, yarın gelecekler bakalım bu sefer daha üst (bölgeden) bir servis bakalım ne diyecek, tv'yi aldığım yerle de görüştüm sağolsun çok ilgilendi, kendilerinde olan aynı model tv de böyle bir sesin olmadığını iletti

nihayet dun srvis geldi, cinlama sesinin beslemeden kaynaklandigini tespi etti, degisim yerine tamir olsun dedim, pazartesi gelip yeni besleme takacaklarmis, eger gecmezse urun boyle artik yapacak birsey yok dediler, ayrica kutudan mouse cikmamisti, air mouse da getireceklerini soylediler.
    gelelim urune;
    bende samsung 8000 serisi tv var, onunla kiyaslanamaz zaten ama goruntu kalitesinden cok memnun oldugumu soyleyebilirim,malzeme kalitesi orta seviye, bir arkadas belirtmisti kumandanin icinde birsey var sallayinca ses yapiyor diye, bende de var ayni ses icinden vida cikmis olabilir gorunurde bir sikintisi yok servis geldiginde onu da yaptiracagim ins. ozetle tv nin fiyat performans orani olarak alinabilir. iscilik de orta seviye.benim icin servis onemliydi hicbir sorun cikarmadan ne nediysek yaptilar tv yi alali 2 hafta oldu, dort kez servis geldi gitti. uc yil garantisi olmasi cok iyi. son olarak isik sizmasi bende olmadi. eger goruntuyu etkilemiyora sikinti yapmamak lazim.1599 tl ye aldigim 40ua9300 tv den memnunum oyuzden bu sorunlara ragmen iade etmedim. cunku sifir sorun isteniyorsa samsungun 6000-7000-8000 serileri alinabilir ancak alinacak tv nin fiyati yaklasik %60-80 daha fazla oluyor. alan arkadaslar pisman olmadan keyfini cikarsinlar bence..

Merak ettim beyaz arka fonda köşelerde köy ulaşma gölgelenme varmı acaba?

beyaz fonda kenarlarda cok az bir golgelenme oluyor malesef.... ama cok rahatsiz etmiyor. valla belirttigimiz bu sorunlarin hepsi marka degerini cok dusuruyor, eger vestel ar-ge ekibi bu formu takip ediyorsa onlara selamlarimi iletiyorum.
    vestel servis hizmeti gibi kaliteye de onem vermeli nerede o 90 li yillarin vestel tv leri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube konusunda şunu yaptım ama yine de 720p 'den yukarı seçilmiyor maalesef.
    Youtube'da kullanıcı adınızla hesap açıp , sağ üst köşede profil resminizin üzerine tıkladıktan sonra ,
    çark simgesine tık , oradan da soldaki menüden>oynatma seçeneği>Bağlantım ve oynatıcı boyutum için her zaman en iyi kaliteyi seç>kaydet.
    Tabi akk dolu şu an belkide ondan geçmiyor 720p den yukarı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

Arkadaşlar en uygun nasıl temin edebiliriz. Fiziksel mağaza olarak vestel bayileri kaç tlden satıyor veya teknoloji marketleri?

Biz 55ua9300 u mağazadan 3.100 TL + TV masasi

• Bende pek bi ışık sızması yok bilmiyorum belki ben farkedemedim ölü pixel banding vs yok

Bana gore eksikleri
    Çerçevedeki nikelajli yeri plastik iyi bir parça değil çizilmesi kesin.
    Akıllı kumanda daha hassas olabilir ve yeni uygulamalar gelmeli

Başka bir eksik bulamadım.

• Şuan 48ua yı aldık servis kurmaya gelecek ancak kaç gözlük çıkıyor bunu teyit etsek ona gore tutanak alırım. @-MaxPAYNE

• quote:

Şuan 48ua yı aldık servis kurmaya gelecek ancak kaç gözlük çıkıyor bunu teyit etsek ona gore tutanak alırım. @-MaxPAYNE

4

• Vestel 4 k tv nin görüntü kalitesinden memnun olan varmı 4 k iyi ama 4 k olmayan kanallarda insan suratlı beyazımsı çıkıyo tv de parlaklık yok rengi 80 getirdim hala suratlar beyazdı bir daha Vestel marka tv alımıyım hiç bilmem vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

Vestel 4 k tv nin görüntü kalitesinden memnun olan varmı 4 k iyi ama 4 k olmayan kanallarda insan suratlı beyazımsı çıkıyo tv de parlaklık yok rengi 80 getirdim hala suratlar beyazdı bir daha Vestel marka tv alımıyım hiç bilmem vallahi.

normalde oyle olmuyor sanirim sizinkinde problem var, hd kanallarin goruntu kalitesi guzel benimkinde...

• Az önce Servis geldi.
    Ortam gün ışığı olduğu için perdeleri falan kapatıp beraber baktık gece gibi olmasa da durum ortadaydı..
    Fotoğraf olarak benim akşam çektiğim fotoları aldı.
    Önce panel değişimi teklif edildi usülen ama iade talep ettik.
    Aldığım yere de cayma hakkı sürecini başlattım ürün geri gidiyor.
    "normaldir bunlarda abi" demediler yani. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MaxPAYNE

quote:

Şuan 48ua yı aldık servis kurmaya gelecek ancak kaç gözlük çıkıyor bunu teyit etsek ona gore tutanak alırım. @-MaxPAYNE

4

Akıllı kumanda çıkmadı mh şikayet kaydı oluşturdu

• quote:

quote:

quote:

4

Büyük ihtimal verirler dert etme bendede gözlük 2 adet çıktı çerçevede çizik vs varmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

Vestel 4 k tv nin görüntü kalitesinden memnun olan varmı 4 k iyi ama 4 k olmayan kanallarda insan suratlı beyazımsı çıkıyo tv de parlaklık yok rengi 80 getirdim hala suratlar beyazdı bir daha Vestel marka tv alımıyım hiç bilmem vallahi.

Bende sorun yok görüntü akıcı yazarlardan film algılama var onu yüksek yapin

• quote:

quote:

quote:

quote:

4

Büyük ihtimal verirler dert etme bendede gözlük 2 adet çıktı çerçevede çizik vs varmiydi

Yok sıkıntı onlarda gözlük 4 tane çıktı ama servis verdi mi size 2 gozluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4

Yok sıkıntı onlarda gözlük 4 tane çıktı ama servis verdi mi size 2 gozluk

Evet 2 tane gittik aldık ücretsiz toplam 4 adet oldu

• Yalnız bir şeyin hakkını vermek lazım..
    Cumartesi akşamı servis geldi, fotoları aldı gitti, 1 saat sonra fabrikadan iade onayı geldi..
  • erol5622 E kullanıcısına yanıt
    Benimde dün kurulum yapılırken 220 dakika idi ilk başta. Bende çok üzerinde durmadım. Yani birisi iade etse 3 saat çalıştırıp iade etmez herhalde dedim. Bu bi sorunmudur acaba.

• Tv ye gelecek olursak 48ua9300 bugün akşam bakma fırsatım oldu. Vertical banding yok, titreme yok gibi bişey, çünkü her tv de olacak kadar. Görüntü ise denildiği gibi evet puslu biraz. Ben canlı görüntüden hoşlanan bi insan olduğum halde bu daha doğala yakın görüntü veriyor ve sanırım bu daha hoş geliyor sinema havasına giriyorsun. Kanal geçişleri de normal. Yalnız önce ses geliyor sonra görüntü. Smart özelliklerine bakmadım henüz.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.