Şimdi Ara

vestel v tab 7025 aşırı kasma donma takılma ve ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşımdan bana gelen bu tableti aracıma koymak istiyorum fakat cihaz aşırı kasma yapıyor ama öyle böyle değil mesela cihaz bana geldiğinde ses kısma ve güç tuşu beraber basıp hem cihazı formatladım hem de uygulama ön belleklerini sıfırladım fabrikasyon ayarlarına çekip sıfırdan kurulum yaptım cihazın tüm ayarlarınıda yaptım tük gereksiz uygulamaları kapattım devre dışı bıraktım kullanmak istediğim sadece yandex navigasyon ama program yarım saatte açılıyor uygulama yanıt vermiyor hatası çıkıyor zar zor ana menüye geliyorum ayarlamaya çalışıyor ama böyle bir bekleme kasma hiç görmedim ben öyle böyle değil bunu nasıl düzeltebilirim cihazdan çok bir şey beklemiyorum youtube ve yandex kullanmak istiyorum yotube de geç giriyor ama sıkıntı yok iyi kötü idare ediyor oynatmasında v.s 720p kadar açıyor yeterli zaten

animasyonlar hepsi kapalı

normal ayarlardan format atıldı

daha sonra hard format atıldı

herhangi bir gereksiz uygulama çer çöp inci iğne yok tertemiz

dahili hafızasında 1,5 2 gb civarında boşluk var 1 gb sd kart takılı tamamen boş ama

sadece extra yandex yüklü onun haricinde hiçbir şey yok bu cihazı en azından kullanılacak seviyeye nasıl getirebilirim ? launcher kursam düzelirmi ? hangisini önerirsiniz eğer olur derseniz

https://www.epey.com/tablet/vestel-v-tab-7025.html elimdeki cihaz

edit: cihazda ana menü veya geri dönüşlerde filanda çok akıcıda değil en azından yandex te böyle yapsam yeticek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 15 Ekim 2020; 18:8:51 >

• Arkadaşlar cihaza içinde gelen gogle Chrome silmiştim daha hafif olsun diye opera tarayacı kurdum bırakın İnternete girmeyi operayı açıyorum yarım saat beyaz ekran bekliyor sonra hooop opera yanıt vermiyor aç kapa 40 dakikada zar zor opera ana sayfa gelebildim bu sefer de gogle ana sayfa tıkladım gene uzun süre bekledi yine yanıt vermedi kırmamak için kendimi zor tutuyorum yemin ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.