Ben bunu aldım bitti diğerleri var isteyen denesin. |
VESTEL Venüs V3 5580 Altın 497 TL MM
-
-
Diğerleri derken diğer renkler mi hocam , bu Arada mediamarktın hayırlı olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok eskiler ama fiyata göre iyi
Stok yok hic -
Aynı fiyata Casper daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
hani nerde ?quote:
Orijinalden alıntı: universty3
Aynı fiyata Casper daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O telefonda yok, MM ne kadar iğrenç var gibi gösteriyor ama elletmiyor. -
Mediamarkt genelde iptal ediyor ama hayırlısı diyelim
Nick konu uyumu ortaya bisey atmis diger renkler demis ortaliktan kaybolmus
Dedim babama alayım bir tane, k..çımı kaldırıp pc'ye geçene kadar vestel de casper da bitmiş :) çok kelepirdi, alanlara hayırlı olsun.
Ben mayıs'ta A101'den vestel venüs e5 aldım (3/32gb), 900 liraya. Şu an 1700 lira civarında. A101 1600 liralara 2gb ramli cihazlar getiriyor arada.
-
mediamarkt'ı fake sahte yalan reklamlar nedeniyle ticaret bakanlığına şikayet ettim
2 senedir bekleme aşamasında
tic bakanlığı ile mediamarkt arasında görmezden gel anlaşması mı var ?
-
zamanında bir hakem heyeti şikayetimde firmadan savunma bile gelmemişken ve haklılığım sabitken - hatta daha sonrasında aynı türde farklı bir şikayette haklı olduğumu söyleyen bir karar var- aleyhime bir karar vermişlerdi. Hakem heyetini CİMER üzerinden şikayet ettim ancak hakkını mahkemede ara şeklinde bir cevap almıştım. kısacası bazı konulara cidden anlam veremiyoruz vatandaş olarak
-
Heyecana gerek yok, mm reklam yapıyor, ama satın alamıyorsunuz, isteyenler denesin, iptalleri de yazalım lütfen.
Ne olacaktı siz alacaksınız diye bütün gece bekleyecekmiydim. Ben alacağımı aldım konuyu açtım.
Evet MM fiyat düşürüm ürün satmama politikası uyguluyor birkaç yıldır. Ama arada böyle açık verdikleri de oluyor onuda denk getirince aldığım ve gelen ürünlerde oluyor. Aşağıdaki gibi gelmeyenleri de önemine göre THH tine veriyorum yada vermiyorum
-
yolcu360'i yüzde 50 indirim yalanlarından dolayı şikayet ettim rekabet kuruluna, kayseri 'deki rekabet kurulundan cevap gelmişti, oraya yönlendirmiş cimer, hiçbir sorun yok diye. oysa ki bir sürü ekran görüntüsü almıştim. düz fiyat 150 tl, ama şu bankaya özel yüzde 50 indirimi uygulayinca başka sekmede, fiyat 145 tlquote:
Orijinalden alıntı: sasdw333ewmediamarkt'ı fake sahte yalan reklamlar nedeniyle ticaret bakanlığına şikayet ettim
2 senedir bekleme aşamasında
tic bakanlığı ile mediamarkt arasında görmezden gel anlaşması mı var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 sene önce eşime geçiçi olarak almıştım 11.11 de 430 liraya gelmişti.Güzel telefon pili ekranı güzel.Dün eşimin redmi note 9 bozulunca tekrar 5580 e geçmek zorunda kaldı .😂
Hayalimdeki yerli telefondu dün gece 2 sn ile kaçırdımquote:
Orijinalden alıntı: meeb
3 sene önce eşime geçiçi olarak almıştım 11.11 de 430 liraya gelmişti.Güzel telefon pili ekranı güzel.Dün eşimin redmi note 9 bozulunca tekrar 5580 e geçmek zorunda kaldı .😂
kısmet hocam, Venüs markasının bana göre en güzel modeliydi.
bunlardan 3 gün önce 79 tl.ye KALE TERMOS 25l Oto Termos sipariş vermiştim STOKTAN GÖNDERİM olduğu halde halen bekliyor
dün bugün devamlı aramışlar?
acaba ne diye?
daha dün gece halen stokta görünen KALE TERMOS 25l Oto Termos ürün yerine çin malı başka bir ürün mü teklif edecekler acaba?
-
Onlar salı günü teslim edildi bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mediamarkt'ı fake sahte yalan reklamlar nedeniyle ticaret bakanlığına şikayet ettim 2 senedir bekleme aşamasında tic bakanlığı ile mediamarkt arasında görmezden gel anlaşması mı var ? |
Heyecana gerek yok, mm reklam yapıyor, ama satın alamıyorsunuz, isteyenler denesin, iptalleri de yazalım lütfen.
|
Benzer içerikler
- tobi 3gb
- turkcell 60 gb 390 tl
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- blaupunkt ls160 yorumlar
- pttcell aralık kampanyası
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X