Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yolunuz açık olsun , bende her zaman veteriner olmak istedim ama aile baskısı , başka alanlara yönelmek zorunda kaldım. umarım ilerde başarılı, mutlu , bol kazançlı veteriner hekimler olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Anladım teşekkür ederim peki bu özel yurtlarda hayvan beslemek serbest mi köpek falan ve özel yurtlarda odanın kilidi sadece bizde mi oluyor daha doğrusu otellerde ki gibi biri arada gelip temizliyor mu yoksa bize mi ait? ve odaya bizim dışımız da birilieri girer mi?

O yurtlar çok çeşitli, mesela benim kaldığım ünikent evleri çok lüks bir yurt sayılabilir hem de hayvan beslemeye bir yasak yok. Ben kedi besliyorum odamda, bir de 4 oda çeşidi var suit denilen büyük odalar var stüdyo daire gibi oranın bahçesi var, köpek beslemek istersen.

Peki oda da sadece siz mi kaliyorsunuz yani tek kisilik mi ve yemek ile kiyafet temizligi nasil oluyor

Ben tek odada kalıyorum, 25 metre karelik bir yer. Mutfağı ve banyosu da var, sadece sana özel bir alan yani.

Benim yurtta (ünikent evleti, istersen nette arat) sabah ve akşam yemek var, servis var, fatura ve internet derdi yok.

• Evet arastirdim guzel bir yer temiz bir yere benziyor kazanirsam uludag uni. Seceneklerim arasinda olacak kesinlikle tesekkur ederim:D
  • bende küçüklüğümden beri veteriner hekim olmak istiyorum. şu an 10. sınıftayım inş. 2 yıl sonra uludag üni veterine fakultesınde okuyacagım.size bişi sorcam okulda konuları sadece hocalarmı anlatıyo yoksa kitap veya notlarınız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sena123

bende küçüklüğümden beri veteriner hekim olmak istiyorum. şu an 10. sınıftayım inş. 2 yıl sonra uludag üni veterine fakultesınde okuyacagım.size bişi sorcam okulda konuları sadece hocalarmı anlatıyo yoksa kitap veya notlarınız varmı

Tabikide var sadece hocanın anlattığına kalıp bi yandan ders dinleyip bi yandan adam gibi not tutmaya kalksaydık bitmiştik... Bizde derslerin slaytları var onlarında hepsini kitap halinde etraftaki copy'cilerden bulabiliyorsun...
  • bilgi için tşkrler
  • peki 1 yıl ingilizce hazırlık okumamak için girilen sınav zor mu yoksa temel bilgilerle sınw gecilebilirmi şimdiden tşkr
  • quote:

Orijinalden alıntı: sena123

peki 1 yıl ingilizce hazırlık okumamak için girilen sınav zor mu yoksa temel bilgilerle sınw gecilebilirmi şimdiden tşkr

Teknik olarak liseden öğrendiklerinle sınavı geçebilirsin ama bizdeki eğitim sisteminde malesef ki, lisede kimse adam akıllı ingilize öğrenemiyor.

Ama hazırlık geçme sınavı bana çok basit gelmişti, 100 soruluk sınavda geçme notu 70. Ben 93 almıştım

Şöyle de bir gerçek var, 120 küsür kişi girdiyse bu sene sadece 10 kişi geçebildi bu sınavı.

İnternette sınav örnekleri var, vakti gelince çalışırsın
  • Peki daha cok bilimsel terimleri mi soruyorlar yoksa gunluk hayatta kullandigimiz kelimelerimi
  • Arkadaslar vizeler sinavlar nasil zormu kac gun onceden calismaya baslamak gerekiyor
  • Bunlar eskiden di arkadaslar benim halam istanbul uni mezunu ve hem veterinerlik yapiyor hemde uni de hocalik bir duvar boyu belgesi var ve klinigi bagdat caddesinde idi eskiden harbi cok kazaniyodu malum kiriz yuzunden isler kotu gitti ve batti.
  • peki sınawda en az kac net yapmalıyım uludag uni kazanmak için şimdiden hazırlanmak en iisi:)
  • Bildiğim kadarıyla veterinerlik fakültelerinin hepsinde hazırlık zorunlu değil acaba hangilerinde hazırlık zorunlu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Veterinerlik fakültesinin avantajları nelerdir ?
  • hangi mf puanıyla alıyo?
  • MF-3 ile alıyor.

Uludağ üniversitesinde hazırlık okumak zorunlu, sınavı geçerseniz direkt olarak başlarsınız. Diğer ünilerden istanbul ve ankarada olmadığını biliyorum.

Bu arada veterinerlik değil de veteriner fakültesi desek daha doğru olur

Kaç net olduğunu şimdi net olarak söyleyemem ama puan hesaplama motorlarından en kötü 75-80bin yaparsan bütün veteriner fakültelerine rahat girebilirsin.
  • konyada okumayı düşünen yokmu arkadaşlar
  • meslektaş adayları aramıza hoş geldiniz :)
  • Arkadaşlar şuanki netleride yazalım

Türkce 30
    Mat 15
    Sos 20
    Fen 25

İnsallah bursa veya konya forumdaşlarım önceliğim
  • Ben bir ara veterinerlik yazayım demiştim ailem terslemişti '' Ne yapacaksın ? '' diye.

İş imkanları iyi mi acaba veterinerliğin ? Gerçi daha önce de sormuştum ama...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.