Şimdi Ara

veteriner hekim'im soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar her türlü sorulara açığım, istediğinizi sorabilirsiniz mesleki anlamda

• Buyur bir yerim ağrıyor.
  • Espri yapılmış ben gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iguanaydı hocam sol arka ayağı kırıktı fakat müdahale ettik fakat 2 hafta yaşayabildi
  • rektal muayeneyle hallerederiz hocam sıkıntı yok
  • Hayırdır siz veteriner misiniz delibooo bey

• evet neden şaşırdınız ki anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada tavuklarda hormon falan kullanılmıyor arkadaşlar bu tamamen asparagas haber, gayet iç rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
  • Hangi üni?
    Kendini doktor olarak görüyor musun?
    Büyükbaş hayvanlarda taksimetreyi kaçtan açıyorsun?

• yere düşen mamaları NE yapıyorsunuz

• veteriner ilaç doz hesapları hayvandan hayvana değişiyorsa bu kadar çok dozu nasıl ezberliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

yere düşen mamaları NE yapıyorsunuz

Yhaaaa

• Kediyi evdeki eşyaları,benim elimi ayağımı tırmalamaktan nasıl vazgeçirebilirim ?
  • inek doğumu yaptırıyor musunuz hocam

bana çok mide bulandırıcı geliyor

• veteriner fakültesinden her mezun olan her çeşit hayvan türünden anlıyor mu? tıptaki gibi uzmanlaşma yok mu? tavuklarda hormon yoksa söylendiği gibi bu kadar çabuk kesilebilir hale gelmesinin temel sebepleri nedir?
  • deliboo kullanıcısına yanıt
    marketten aldığımız tavuk 15 dk da pişiyor eskiden ufak bi kümesimiz ve erken öten bi horozumuz vardı rahmetli 5 saat pişmiycem diye
    diretti bu neden oluyor hemde tadı daha önce yediğim hiçbir tavuğa benzemiyordu mükemmeldi Horoz Reisi saygıyla anıyoruz
  • İnsan hekimiyim soruları alıyim

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Uludağ üni.
    Kendimi doktor olarak görmüyorum daha üst olarak görüyorum çünkü tehşis tedavi beslenme bakım hepsini kendimiz yapmak zorundayız
    Taksimetre olayı yok muayene ücreti ve kullandığım ilaç ücretine göre değişiyor. Odanın verdiği fiyattan aşağı inmem prensip gereği
  • Tİksinmedim hocam fakültede okurken o kadar çok değişik vaka ile karşılaştığımız için bir süre sonra alışıyor bünye
    Hastalık bulaşma riski çok yüksek. özellikle Brucella denen halk arasında malta veya akdeniz humması denen hastalığa karşı full önlemle yaklaşıyoruz. şarbon vb hastalıklarda cabası.
    arkadaş ortamlarında en çok tohumlama muhabbetinde geçen kolu makata sokma muhabbeti dalga konusu oluyor
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    genelde her ilaç kutusu üzerinde pratik doz hesabı olur, o hesaba göre sahada uyguluyoruz ilacı hocam,
    Örneğin x ilacı kutusunda "koyun dozu 50kg'a 1cc" yazar göz kararı veya hayvan sahibine sorarım bu koyun kaç kilo gelir diye ona göre uygularım ilacı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.