Bildirim
Veteriner mi Bilg Müh mü ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ikiside birbirine çok yakın meslekler bence farketmez. aynı şey sayılılarlar ya nasılsa -
quote:
Orijinalden alıntı: Devoure
ikiside birbirine çok yakın meslekler bence farketmez. aynı şey sayılılarlar ya nasılsa
:D ya ikisinide becerebilirim biyoloji kimyam da iyi matematik geo fln da iyi yani hepsinden bilgim war ama sen yorumunu yap aşşağılama kısmını geçelim -
Çok yanlış düşünüyorsun, kimyan biyolojin iyi diye sakın ha veterinerliğe gitme. İyice araştır veteriner olmayı göze alabilecke misin ? Hayvanları seviyor musun, en azından uğraşmayı. Bir çok kriter var sakın ha körü körüne şu mesleği seçip sonradan pişman olanlardan olma.
Ayrıca:http://forum.donanimhaber.com/m_48516709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48516709 -
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Çok yanlış düşünüyorsun, kimyan biyolojin iyi diye sakın ha veterinerliğe gitme. İyice araştır veteriner olmayı göze alabilecke misin ? Hayvanları seviyor musun, en azından uğraşmayı. Bir çok kriter var sakın ha körü körüne şu mesleği seçip sonradan pişman olanlardan olma.
Ayrıca:http://forum.donanimhaber.com/m_48516709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48516709
mühendis olalım aç gezelim ? -
Bu kafayla sen zaten aç gezersin dostum, bilmeden meslek tercihi yapma. Bilgisayar mühendisliği popüler ama herkesin de başarılı olması beklenemez. Kişiye bağlı bir durum, üniversite okumadan yazılımcı, designer olup çok paralar kazananlar var. Bu adamlar kafaları kullanıp kendilerini geliştiriyorlar. Diyecek çok şey var muhtemelen hepsini bir yerlerde okumuşsundur. -
quote:
Bu kafayla sen zaten aç gezersin dostum, bilmeden meslek tercihi yapma. Bilgisayar mühendisliği popüler ama herkesin de başarılı olması beklenemez. Kişiye bağlı bir durum, üniversite okumadan yazılımcı, designer olup çok paralar kazananlar var. Bu adamlar kafaları kullanıp kendilerini geliştiriyorlar. Diyecek çok şey var muhtemelen hepsini bir yerlerde okumuşsundur.
ya geliştirme işi mesale ünide günde kaç saat çalışmak lazım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin8131
quote:
Bu kafayla sen zaten aç gezersin dostum, bilmeden meslek tercihi yapma. Bilgisayar mühendisliği popüler ama herkesin de başarılı olması beklenemez. Kişiye bağlı bir durum, üniversite okumadan yazılımcı, designer olup çok paralar kazananlar var. Bu adamlar kafaları kullanıp kendilerini geliştiriyorlar. Diyecek çok şey var muhtemelen hepsini bir yerlerde okumuşsundur.
ya geliştirme işi mesale ünide günde kaç saat çalışmak lazım?
Sana öğretilenleri kavramana yetecek kadar çalışman lazım. Her insanın kapasitesi, çalışma stili, çalışmadan aldığı verim farklıyken bu soruna verilecek cevapların da pek doğru cevaplar olamayacağını bilmen gerek.
odtüde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Şahsen söyleyebileceğim tek şey bu bölümü seçeceksen
1) saatlerce bilgisayar başında oturmaya dayanabilecek
2) herşeyi okuldan beklemeyecek kendi kendine bazı şeyleri öğrenebilecek (ki en önemlisi bu bence)
3) teknolojiyi takip edecek kendini geliştirecek
yukardaki temel özelliklere sahip olman gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dogauzun
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin8131
quote:
ya geliştirme işi mesale ünide günde kaç saat çalışmak lazım?
Sana öğretilenleri kavramana yetecek kadar çalışman lazım. Her insanın kapasitesi, çalışma stili, çalışmadan aldığı verim farklıyken bu soruna verilecek cevapların da pek doğru cevaplar olamayacağını bilmen gerek.
odtüde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Şahsen söyleyebileceğim tek şey bu bölümü seçeceksen
1) saatlerce bilgisayar başında oturmaya dayanabilecek
2) herşeyi okuldan beklemeyecek kendi kendine bazı şeyleri öğrenebilecek (ki en önemlisi bu bence)
3) teknolojiyi takip edecek kendini geliştirecek
yukardaki temel özelliklere sahip olman gerek.
ben pek pc basında oturmak istemiorum bu aralar ama alısırıs herhalde =) veterinerlik önermiyormusun?
-
Hüseyin kardeşim olayı çok yüzeysel düşünüyorsun, bilgisayar mühendisliği denince bilgisayarda iyiyim, veteriner deyince hayvanları severim demekle olmaz. Her dakika konu açıyorsun zaten, kafanda birşey oturt onu araştır ve yapabileceğini düşünüyorsan tercih et.
Parası nasıldır sorusuna kimse cevap veremez, okul bitince anında okuldan işe ışınlanmazsın. Doktorsan 5 bin, mühendissen 2bin, veterinersen bin lira alırsın hayatın boyunca böyledir vs demekle olmaz. Böyle düşünmeyeceksin. -
quote:
Hüseyin kardeşim olayı çok yüzeysel düşünüyorsun, bilgisayar mühendisliği denince bilgisayarda iyiyim, veteriner deyince hayvanları severim demekle olmaz. Her dakika konu açıyorsun zaten, kafanda birşey oturt onu araştır ve yapabileceğini düşünüyorsan tercih et.
Parası nasıldır sorusuna kimse cevap veremez, okul bitince anında okuldan işe ışınlanmazsın. Doktorsan 5 bin, mühendissen 2bin, veterinersen bin lira alırsın hayatın boyunca böyledir vs demekle olmaz. Böyle düşünmeyeceksin.
iyide dostuum ben hayat standartları olan biriyim hayatı zevk alarak yaşamam lazım en uygun mesleği o yüzden soruyorm size -
Arkadaşı uçurmuşlar sonunda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X