Şimdi Ara

veterinerlik fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar balıkesir ve sivas cumhuriyet üniversitesinde veterinerlik fakülteleri var ama başarı sıraları yazmıo başarı sıraları nedir tam olarak bilgisi olan varsa yardımcı olablirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgi1994 -- 28 Temmuz 2012; 1:57:31 >

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgi1994

arkadaşlar balıkesir ve sivas cumhuriyet üniversitesinde veterinerlik fakülteleri var ama başarı sıraları yazmıo başarı sıraları nedir tam olarak bilgisi olan varsa yardımcı olablirmi ?

hocam bu yıl yeni acıldı ilk kez öğrenci alacaklar sivas için 130k larda olur herhalde balıkesirde 120klarda olur herhalde sana tavsiyem okulların akademik kadrosuna bak kac docent var fln arastır.ben sivaslıyım adamlar okula 3-5 hoca buluyorlar ve birde 4 duvar oldu sana okul.hoca sayısnın fazlalıgına bak derim.
  • senin için sivasa baktım sağlammış kadro düşün derim.tabi birde balıkesire bakmak lazım ona sen bakarsın karşılaştırırsın kadroları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hctppstat -- 28 Temmuz 2012; 2:13:53 >
  • ya 120k ile 130k oldugunu düşünmüyorum birazdan yüksek olması lazım 150k balıkesir 180k sivas fln
  • quote:

ya 120k ile 130k oldugunu düşünmüyorum birazdan yüksek olması lazım 150k balıkesir 180k sivas fln

hocam sivas erzurumdan yüksek olur diye düşünüyorum erzurum atatürk üniversitesi 130k ile kapatmış bu yıl sivas yeni acıldıgından 130k civarı olur 150k ya kadar yolu var bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardeşimm teşekkür ettim
  • quote:

eyvallah kardeşimm teşekkür ettim

senin sıralaman kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

quote:

eyvallah kardeşimm teşekkür ettim

senin sıralaman kaç

mf3:137.000
  • up
  • hmm girebilirsin işte
  • :) inş
  • up
  • upupup
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.