Şimdi Ara

Veterinerlik Yurt Dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli forum sakinleri 2021 YKS sınavına girmiş bir arkadaşınızım. Veteriner fakültesinin yurt dışı imkanları hakkında birkaç sorum olacak izninizle bu soruları dile getireceğim.

Bazı veteriner fakültelerinin(Ankara Üniversitesi,Bursa Uludağ,Selçuk üniversitesi,Aydın Adnan Menderes Üniversitesi) "EAEVE" adında Avrupa akreditasyonları bulunmaktaymış. Eğer bu bahsedilen üniversitelerden mezun olursak yurt dışında doktora veya denklik alma ihtimalimiz var mı? Açıkçası Türkiye'de iyi üniversitelerin olduğuna inanmıyorum. Bunun yerine Türkiye'de iyi bölümlerin,fakültelerin olduğuna inanıyorum. Sıralamam 40-50k bandında geleceğini düşündüğümden mühendislik ve veterinerlikler arasında gidip geliyorum. Bu sıralamada eczacılık da var diyebilirsiniz ama tercih etmek istemiyorum sebebi ise diplomasının Avrupa'ya denk olmamasıdır.

Yurt dışı denkliği olan bir mühendislik bölümünü tercih edip bir yıl hazırlıktan sonra Almanya'ya veya farklı ülkelerde iyi üniversitelerde okuma gibi de bir planım var. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir_Laur -- 16 Temmuz 2021; 8:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam veteriner eniştem var adüden mezun oldu ve memur olarak eskda çalışıyor. Evet düzeni iyi yaptığı işi seviyor ama maaşları çok düşük. Avrupada böyle bir veteriner arayışı da yok diyor ama 5 sene sonra nolur bilinmez. Riske atma diyorum ben ama senin tercihin yine de düşünürsen ege üni elektrik elektronik mühendisliği ile ilgili sorularını alabilirim çok kaliteli ve istediğini veren bir bölüm. https://forum.donanimhaber.com/ege-universitesi-elektrik-elektronik-muhendisligi--149622308

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.