Şimdi Ara

Veznede 61 Bin Euro Bozduran Kadın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 61 bin euro para değil,yatın senelik mazot parası .Bizim değil, vekilin oğlunun hacım.

• Cem kullanıcısına yanıt

Allah kabul etsin...

• UzmanAga kullanıcısına yanıt
    takma tırnaktır umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

xD Venezuela Bolivarı bile TLden değerli.

• srkn kullanıcısına yanıt
    Amin,sagolun hocam. Allah isteyenin gonlune gore versin.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    2000 lik te lazim hocam, 100 dolar dahi yapmiyor. 1 yila kalmaz emin ol 2000 lik ihtiyaci daha da hissedilecek. Yerel secim olmasa, 2024 basinda cikarirlardi ama zor.

asgari ucret ve emekli işçi maaşları bu haldeyken yapamazlar 2000 lık baknot basamazlar.

küfür etmekten hallice olur bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Temmuz 2023; 17:5:38 >

O tırnaklar çok güzel sırt kaşır.  

Çok iz bırakıyorlar, sonra o izler silinene kadar eve dönemiyorsun xd

Protez tırnak terörü

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

• Üniv mezunuyum 2 yıldır kpss de alanımdan 4-5 puan düşük alarak atanamıyorum..e malum baba evi yaş belli.Belli bir süreden sonra evde ister istemez husursuzluk çıkıyor.Ev dediysem ev kira.Neyse geçenlerde eve yakın olan şok markete yoğurt almaya gidiyordum yol kenarında bir bmw x6 ya yaslanmış birisi telefonla konuşuyor yüzü yan dönük bana.Çok tanıdık geldi ben bu kişiyi nerden tanıyorum dedim az daha yaklaşınca lise arkadaşım olduğunu fark ettim.Biz lise sonda üniv için ders çalışırken o arkabaları vasıtası ile yurt dışına gitme planı yapıyordu yani üniv okumadı.Kaçak köçek yollarla yurt dışına gitti.Ben 4 yıl üniv okudum ve 2 yıldır atanamadım etti 6 yıl..Lise arkadaşım bu süreçte benim hayatımda tekerleğini bile alamayacağım bir araba almış.Belki araba kiralık sanmıyorum çünkü yurt dışı plakaydı.Ben çoook yakışıklı biri olmamakla birlikte eli yüzü düzgün boyu yerinde biriyim.Ama bu dönemde kız istemeye gideceğim 10 evden 10 uda kızını bana değil lise arkadaşıma verir.Çocuğun bindiği araba o ise muhakkakki oturduğum ilçede evini/evlerinide almıştır.Ben utanıp selam dahi veremedim telefonla konuştuğu için beni farketmedi.Yolumu çevirip uzatarak başka markete gittim.Bu ülkede hayatımı bitirdiğimi farkettim , verdiğim emeklerin, dayımın tanıdığımın , arkamın olmayışından bir kuruma yerleşemediğimin ...sayısız sebeplerden ömrümün en güzel yıllarında saçlarımın beyazladığını gördüm.Okumayın dini ne olursa olsun adaletin olduğu bir ülkeye gidin ve geri gelmeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onur1301 kullanıcısına yanıt

Sıfır atmak için bile yeni banknot basmak gerekir.

• Euro sahteyse diye korkmuştur büyük ihtimal.

En ufak banknot 20 tl. En ufak madeni de 10 tl olmalı.

• acr kullanıcısına yanıt

1000 lik falan çıkarmak içinde baştan aşağı bütün banknotları yenilemek gerekir. Sadece 1000 lik çıkarıp bırakmazlar 5likleri madeni paraya çevirirler 1 likleri küçültürler vs... Gene külfet.

• onur1301 kullanıcısına yanıt

Sıfır atma işi iyi planlanmalı. Öyle atıyorum demekle birecek bir süreç değil. Banknot işi çok daha basit. Basarsın geçersin madeni parayı ve banknotu sorun olmaz. Basit iş. Yapılmamasının sebebi tamamen algı. 90'lı yıllarda sürekli yapılırdı bu iş. Bu yapıldığı anda direk halka eski mazisi hatırlatılacak. Bu da otomatik olarak kötü bir imaj nedeni. Yani olay tamamen duygusal.  

• acr kullanıcısına yanıt

Hala 1 tl ye 1 milyon, 1000 TL ye milyar diyenler var hocam, ev alırken bile trilyon lafları geçiyor hala.. Eskiler hala alışamadı. Bir sıfır atma muhabbeti daha olursa kafalar iyice karışır  

Orası da var tabii. Ben hayret ediyorum onlara. 20 sene geçti nerdeyse hala milyar. Hatta görüyorum adam 18 yaşında milyar diyor. Milyar varken babanın bşaklarında sperm bile değildin ki sen. Ne milyarından bahsediyorsun? Garip. :) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 26 Temmuz 2023; 23:40:20 >
  • işini bilmeyen çavuşlar elalem gelir tırnaklar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.