Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurumsal cok biz kurmayiz

e peki oradaki insanlar size nasil gececek

sadece 1 nokta cekmiyor diye insanlar operator degistirmedigi oluyor

mesela.annem senede 10 gun koyumuze gider ve sadece vodafone cektigi icin baska operatore gecmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YARIN AVEA GERİ DÖNCEM
  • erenköy ethemefendi caddesinde turuncu kabloları acıga almıslar ,umuyorum vodafone calısma yapıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

erenköy ethemefendi caddesinde turuncu kabloları acıga almıslar ,umuyorum vodafone calısma yapıyordur.

Kardes o turuncu kablolar yerde ince kanal acilan (kazilan ) yerlere dosenecek superonline fiber optik icindir .
  • Istanbul Kartal Carsi Mah. Ataturk Caddesi (Aydos Cad.) burasi Yakacik ile Kurtkoy arasi orman yolu ve yogun kullaniliyor cevrede Yesil Vadi piknik alani var Vodafone aboneleride geliyor sinyal bazen hic yok. Koordinat bilgisi 40.922266,29.239645
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

asia eagle kardeş nokta atışı yapmışsın yazdığın yerlerde gerçekten vodafone zayıf....
    Xpressmusic vodafone büyük firmalara, alışveriş merkezi, spor salonu, otel, otopark vb indoor kapsamaya biraz önem vermeli, kapsamada öne çıkartacak bu, lakin dışarıyı herkes kapsıyor artık...
    bir de sizdeki haritalar dış alanı mı gösteriyor sadece? örneğin bir işmerkezi düşün, yemekhanesi-2 katta, yani indoor kapsama olmadan kapsamak mümkün değil....sizin haritada kapsama alanında gözüküyor olsada yemekhane de sinyal olmuyor olabilir mi?

Sagolasin Sevimlican cok gezdigim icin tespitlerimdir sebekenin daha iyi olmasi icin. Xpressmusic kardes indoor calismasi icin ben talep ettiremem ben musterilere ziyaretlere gidiyorum ve burada paylasiyorum.

• Gebze Sekerpinarda Ekol Lojistik Sakura tesisleri icinde sinyal zayif ve problemli cevresi yogun isyerleri ve tesisler var Turkcell ve Avea abonelerinde sorun yok problemli yerin adresi Sekerpinar mah. Yudum sok.No: 6 Cayirova Istanbul (Ekol Lojistik Sakura Tesisleri) Koordinat bilgisi 40.855955,29.405072 buranin tam karsisinda Tem otoyol kenarinda biraz icerde Turkcell veya Avea ait direkte istasyon bulunmakta koordinat bilgisi 40.859651,29.406205
  • @Asia Eagle

tesekkürler birden çok şikayet ilettiğin için tek tek cevaplıyamıyorum ancak dikkate alınıyor emin olabilirsin.
  • @Asia Eagle

hep kör noktaları bulmussun
  • Vodafondada çok kör nokta var kardeş napalım

• quote:

Vodafondada çok kör nokta var kardeş napalım

doğrudur , biliyorum

sonuçta kapsama işi bitek bende bitmiyor , benden sonra kaç tane masaya gidiyor bu talepler
  • valla izmir karabaglar ilcesine baglı yeşilyurt semtinin ordu cad bakan kısmınde evimde hıc cekmıyor desem yalan olmaz cunku evin diger odalarına gittigimde hiç cekmıyor muş hiz. aradım oralarda calısma varmıs acaba bu calısma ne zaman bitecek merak ediyorum .... artık full ceksin ve gonul rahatlıgyla kulanabilelim
  • xpressmusic34 ataşehir migrosa gittim bugün vodafone kayıp......1.otoparkta zayıf, 2.otoparkta sinyal yok......her iki otoparkta tavanda turkcelin küçük yansıtıcısı var.....migros genel merkezi ve en yüksek cirolu mağazasının otoparkını kapsamaması vodafonun çok ilginç doğrusu....ilaveten ataşehr merkezde en zayıf operatör vodafone.....ataşehirde bir migros daha var eski tansaş.....orada da marketin içinde vodafone çekmiyor....etrafta neredeyse her tedas direğinde turkcell ve aveanin vericisi var vodafone yok.....batı ataşehiri super kapsamışsınız ama eski ataşehirde vodafone yerlerde....
  • quote:

xpressmusic34 ataşehir migrosa gittim bugün vodafone kayıp......1.otoparkta zayıf, 2.otoparkta sinyal yok......her iki otoparkta tavanda turkcelin küçük yansıtıcısı var.....migros genel merkezi ve en yüksek cirolu mağazasının otoparkını kapsamaması vodafonun çok ilginç doğrusu....ilaveten ataşehr merkezde en zayıf operatör vodafone.....ataşehirde bir migros daha var eski tansaş.....orada da marketin içinde vodafone çekmiyor....etrafta neredeyse her tedas direğinde turkcell ve aveanin vericisi var vodafone yok.....batı ataşehiri super kapsamışsınız ama eski ataşehirde vodafone yerlerde....

öncedende belirttiğim gibi indoor çalısmaları sadece bizde bitmiyor. zemin katlara yapılacak çalısmalarda firmaların talep etmesi şartı var.
    şimdi migros turkcell'e indoor çalısması için basvurmus , onlarda çalısma yapmıslar orada.

operatörlerde zaman zaman indoor için firmalarla görüsüyor ancak bunda firmalarında istekli olması gerekiyor.
    öncedende belirttiğim gibi kapsama işi bitek bende bitmiyor benden sonra kaç tane masaya gidiyor.

@hanedan35

bölgede çalısmaların sürdüğü bilgisi var sistemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@Asia Eagle

tesekkürler birden çok şikayet ilettiğin için tek tek cevaplıyamıyorum ancak dikkate alınıyor emin olabilirsin.

Tek temennim dikkate alinmasi hem aboneler acisindan hemde Vodafone acisindan sonucta kurumsal kullaniciyim
  • -Istanbul Maltepe ilcesi Idealtepe mahallesi Tren istasyonun bulundugu Alanli sokak , Bahtiyar sokak , Adalar sokak , Aydin sokak ve cevreleri sinyal cok zayif burada Buyuktur yolu sokak No: 26'da Avea veya Turkcell'e ait istasyon bulunmakta koordinat bilgisi 40.937329,29.116107 burayi kontrol etmenizi rica ederim.

-Istanbul Maltepe ilcesi Idealtepe Mah. Yildiz sokak ve Hatboyu Sokak cevreleri koordinat 40.941807,29.112953 buraya servis veren ve cok yakin olan Elite otelin catisinda Turkcell vericisi var koordinat 40.942133,29.111723

-Istanbul Maltepe Idealtepe Mah. Rifki Tongsir Caddesi Muhtarligi bulundugu yer ve cevresi koordinat bilgisi 40.941059,29.121641
  • quote:

xpressmusic34 ataşehir migrosa gittim bugün vodafone kayıp......1.otoparkta zayıf, 2.otoparkta sinyal yok......her iki otoparkta tavanda turkcelin küçük yansıtıcısı var.....migros genel merkezi ve en yüksek cirolu mağazasının otoparkını kapsamaması vodafonun çok ilginç doğrusu....ilaveten ataşehr merkezde en zayıf operatör vodafone.....ataşehirde bir migros daha var eski tansaş.....orada da marketin içinde vodafone çekmiyor....etrafta neredeyse her tedas direğinde turkcell ve aveanin vericisi var vodafone yok.....batı ataşehiri super kapsamışsınız ama eski ataşehirde vodafone yerlerde....

Sevimlican evet dogru soyluyorsun Bati Atasehir cok iyi Eski Atasehir zayif Migros ici indoor lazim

-Istanbul Atasehir Ilcesi Sedef Caddesi Atasehir bulvari arasinda kalan dukkan iclerindede sorun var koordinat 40.992411,29.122489

• Benim son 2-3 yilda sorunlu belirttigim cok gezdigim yerleri Vodafone %90 kapsama altina aldi zaten bu forumun amacida Kapsanmayan Yer Kalmasin Vodafone'da bilsin abone memnun olsun diye acildi herkes sorun yasadigi yerleri mutlaka yazmali.Bu arada herkes bilmeli istasyon kurmak icin kiralama yapmak devletten izin almak prosudurleri cok zor ...
  • bizim calistigimiz marketin bodrum katindaki depomuzda vodafone cekmiyor indoor icin basvuru yapsak olurmu sirket vodafone kurumsal abonesi.adres:
    il:istanbul
    ilçe:silivri
    mah.:alibey
    sokak:karamustafa
    no:27
    gökyıldız market
    kat:bodrum
    koortinat:41.074575,28.251946
    daha onceden mail attim sorun yok dediler. nasil baktiysalar artik.bana gore bina yogunlugundan kaynaklaniyor.xpressmuc34 bide sen kontrol edermisin.bide bina markete ait baz istasyonu kurulmasini talep etsek olurmu nereye nasil basvuru yapmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_genc6134 -- 31 Ağustos 2012; 0:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

bizim calistigimiz marketin bodrum katindaki depomuzda vodafone cekmiyor indoor icin basvuru yapsak olurmu sirket vodafone kurumsal abonesi.adres:
    il:istanbul
    ilçe:silivri
    mah.:alibey
    sokak:karamustafa
    no:27
    gökyıldız market
    kat:bodrum
    koortinat:41.074575,28.251946
    daha onceden mail attim sorun yok dediler. nasil baktiysalar artik.bana gore bina yogunlugundan kaynaklaniyor.xpressmucix bide sen kontrol edermisin

müşteri hizmetlerindeki harita pek detaylı değil.

kurumsal ise indoor için şirketiniz başvursun gereken yapılır en kısa sürede.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.