Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha öncede bölgede çalısmalar yürütülmüs zaten , bir sonuca varılamayınca askıda kalmıs.
  • xpressmusic34 hergün heyecanla bakıyorum tele yardımcı olduğun adreste 3g çekim düzeldi mi diye henüz değişiklik yok...biraz sabırsız mıyım ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

xpressmusic34 hergün heyecanla bakıyorum tele yardımcı olduğun adreste 3g çekim düzeldi mi diye henüz değişiklik yok...biraz sabırsız mıyım ne dersin?

biraz iş yogunlugu var bu aralar. Çalısmalar yavasladı o yüzden
  • Dağlarda tepelerde çekiyormuş ama gel gör ki

İstanbul - Ümraniye Carrefour civarında çekmiyor arkadaşım. Çalıştığım şirket hemen Carrefour'un arkasında Antrium sitesinin yanıbaşında. Ayrıca etrafımızda Bank Asya, AvivaSA gibi şirketlerin merkez plazaları mevcut, şimdi hatta Vakıfbank da geliyor. Bu nasıl rezalet ki 2. bodrum katta yemekhanede Turkcell full çekerken ben yemeğe telefonumu götürmüyorum, çünkü benimki 3. katta bile zor çekiyor 1-2 diş, bazen hiç çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephasm -- 28 Ağustos 2012; 13:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: levi karakian

Mersin ili Toroslar ilçesi Kepirli Köyü Belenoluk Dağ evleri Vodafone çekmiyor müşteri hizmetlerine bilgi verildi. Sorun çözülmedi %99 çekiyorlardı ne oldu?

bölgedeki çalısmalar devam etmektedir.

@Eoudoxias

inceleme başlatalım bakalım...

@bestercan

bölge ile ilgili çalısma baslatılmıstır.

@hayati54

bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum daha önce bilgilendirme yaptım size.

@cnr22

baz istasyonu iyilestirme çalısmaları baslamıstır.

@Asia Eagle

çalısma baslatılmıstır.

@fastman

çalısma baslatılmıstır.

@Asia Eagle

inceleme baslatılmıstır.

@Asia Eagle

inceleme baslatılmıstır.

@iyaan

kurumsal temsilciniz ile görüsmeniz daha saglıklı olucaktır. Ben kayıt olusturdum , çalısma baslatttım , ilgilenicek arkadaslar.

@ismailsss

açık adres verirseniz yardımcı olabilirim...

@Veiny Arm

gerekli çalısma baslatılacak.

@dhampir57

çalısma baslatılmıstır.

@sis651

şuanda bölgeyle ilgili 3g çalısması yok malesef.

@tomsak

çalısma baslatılmıstır

@ikana

çalısmalar sürmekte , biraz daha sabır sadece

@babaannen

çalısma baslatılacak , zaten bölgede sorun oldugu daha öncede bildirilmis.

@Scarface007

çalısma yapılacak bölgede tesekkürler

@piramit17

çalısma baslatılacak.

@burak550

belirtilen bölgedeki baz istasyonunda bir sorun tespit edilemedi.

@chesskerem

tesekkürler calısma yapılıcak o bölgede 3g ile ilgili.

@sakerim1976

tesekkürler ilgileneceğiz

@MaDMaxiBo

baz istasyonu bakım çalısması için ekip çıkarttık , sanırım birkaç güne bakım çalısması tamamlanır , sonrasında tekrar sikayetin olursa yazarsın konuya.

Bu bizim oradaki çalışma ne zaman başlatılacak acaba? Canımıza tak etti artık :(

• Birde kısa bir soru sormak istiyorum, yurt dısında kullanılan modem buyuklugunde olan vodafone sure signal adında bir parca varmıs ve bu parca mobil baz istasyonu gorevi yapıyormus,aslında guzel bir yontem bence bildigimiz wireless modem kadar sinyal yayıyorsa evde kesintisiz konusabiliriz, bu aletin calısma mantıgını acıklayabillrmisiniz .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveada bunu bildireceğimiz birim var mı
  • İl:Zonguldak
    İlçe:Devrek
    Köy:Yılanlıca
    3G yok. Vodafone az çekmekte. Sağlıklı görüşme yapabilmek için cam önünde veya açık yerlerde sabit bir şekilde durmamız gerekiyor. Bazı mahallelerde ise hiç çekmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonlevent -- 28 Ağustos 2012; 21:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephasm

Dağlarda tepelerde çekiyormuş ama gel gör ki

İstanbul - Ümraniye Carrefour civarında çekmiyor arkadaşım. Çalıştığım şirket hemen Carrefour'un arkasında Antrium sitesinin yanıbaşında. Ayrıca etrafımızda Bank Asya, AvivaSA gibi şirketlerin merkez plazaları mevcut, şimdi hatta Vakıfbank da geliyor. Bu nasıl rezalet ki 2. bodrum katta yemekhanede Turkcell full çekerken ben yemeğe telefonumu götürmüyorum, çünkü benimki 3. katta bile zor çekiyor 1-2 diş, bazen hiç çekmiyor.

kardeşim ümraniye telekom'dan itibaren o bölgede küçüksu caddesi , küçüksu caddesi 2 , carrefour avm birsürü baz istasyonu var.

yeni yapılan vakıfbank binasını biliyorum o bölgeyi o bölgelerde sorun olması imkansız gerçekten. heleki 3.kattayım diyorsunuz , o plazalardan daha yüksekte 2 tane baz istasyonu var belirttiğiniz bölgede.

Sistemden kontrol ettik yinede , bir sorun yok o bölgede.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonlevent

İl:Zonguldak
    İlçe:Devrek
    Köy:Yılanlıca
    3G yok. Vodafone az çekmekte. Sağlıklı görüşme yapabilmek için cam önünde veya açık yerlerde sabit bir şekilde durmamız gerekiyor. Bazı mahallelerde ise hiç çekmemektedir.

teşekkürler. Devrek baz istasyonu iyileştirme çalısmaları baslatılmıstır. 3G için henüz bölgede planlanmıs bir çalısma yok.
  • quote:

quote:

kardeşim ümraniye telekom'dan itibaren o bölgede küçüksu caddesi , küçüksu caddesi 2 , carrefour avm birsürü baz istasyonu var.

yeni yapılan vakıfbank binasını biliyorum o bölgeyi o bölgelerde sorun olması imkansız gerçekten. heleki 3.kattayım diyorsunuz , o plazalardan daha yüksekte 2 tane baz istasyonu var belirttiğiniz bölgede.

Kontrol ettiğiniz için teşekkür ederim, ancak 1.5 yıldır o binada sorun yaşıyorum, şehir dışındayım şu anda pazartesi günü dönünce net verilerle tekrar rahatsız ederim.

Bahsettiğim bina tam olarak burası:
    https://maps.google.com/maps?q=41.032387,+29.117039&hl=tr&ll=41.032618,29.11709&spn=0.002464,0.004823&sll=41.03246,29.117208&sspn=0.001232,0.002411&t=h&z=18

• @mephasm

verdiğiniz kordinat kapsama alanı içerisindedir. o bölgede bir sorun yok , sorun var diyorsanız birkaç resimle bunu destekleyin şebekenin çekmediğinin resimi ve operatör seçimi ekranında arattıgınızda çıkan operatörler listesi.

normalde istemem böyle şeyler ama o bölgede bir sorun yok kimseyi inandıramam ben burada o bölgede sorun var diye
  • quote:

quote:

Arkadasin dedigi dogru XpressMusic34 Dr.Adnan Buyukdeniz caddesi ve arkadasin soyledigi binalarin alt katlarina Turkcell indoor calismasi yapmis Akkom Plazalardada sorun var disarda sorun yok icerde var.

• -Istanbul Kadikoy ilcesi Bostanci Mah . Vukela caddesi senelerdir sorunlu koordinat bilgisi 40.955281,29.094253

-Bostanci Mah. Mehmet Sevki Pasa Caddesi Lunapark civari Koordinat bilgisi 40.957588,29.101463 bu caddenin ust kisminda Tataraga camiinde Turkcell'in karsi Tedas elektrikdireginde Avea ait istasyon var.

-Bostanci E-5 (D100) Vatan Computer binasi icinde ve cevresinde Koordinat bilgisi 40.967184,29.104462 binanin tam karsinda D100 ustunde elektrik direginde Turkcell yeni istasyon kurdu.
  • Istanbul Kadikoy Ilcesi Bostanci Mah. Yas Sokak Selvili Sitesi ve cevresi Koordinat bilgisi 40.960861,29.105717 buraya cok yakin olan insanlarin yogun geldigi ClubSporium binasina Turkcell ve Avea istasyon kurdu koordinat 40.960521,29.108118
  • asia eagle kardeş nokta atışı yapmışsın yazdığın yerlerde gerçekten vodafone zayıf....
    Xpressmusic vodafone büyük firmalara, alışveriş merkezi, spor salonu, otel, otopark vb indoor kapsamaya biraz önem vermeli, kapsamada öne çıkartacak bu, lakin dışarıyı herkes kapsıyor artık...
    bir de sizdeki haritalar dış alanı mı gösteriyor sadece? örneğin bir işmerkezi düşün, yemekhanesi-2 katta, yani indoor kapsama olmadan kapsamak mümkün değil....sizin haritada kapsama alanında gözüküyor olsada yemekhane de sinyal olmuyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 29 Ağustos 2012; 9:10:13 >
  • @Asia Eagle

yahu indoor çalısması kolay bişey mi sanıyorsun ? öncelikle bunu o firmanın talep etmesi gerekiyor , bizde ona göre alt katlara anten koyalım çekim sorunu bitsin. firmanızla görüsün bize dilekçe yazsınlar ona göre alt katlara anten koyalım.

@sevimlican

hocam sen iyi takip ediyorsun bu konuları , bilmen gerekir indoor için firmaların talepte bulunması gerektiğini. örnek vereyim ümraniye telekom'un aşağısında yeni vakıfbank binası yapılıyor , onun yanındaki tüm firma binaları turkcell kurumsal hat kullanıyor , turkcell de o binalara indoor çalısması yapmıs , şimdi biz gidip oraya istasyon koysak ne olacak , maliyeti karsılayacak potansiyel abone bile yok o firmalarda.

hayır harita istasyonların sinyallerinin nereye kadar ulasabildiğini bile gösteriyor. O bölgede sorun yok olarak gözüküyor ancak dediğiniz gibi alt katlarda sorun var bunu sistemden görebiliyorum.

dediğim gibi firmaların talep etmesi önemli , ki turkcell kurumsal hat kullanan firmalar vodafone'dan istasyon talep etmez diyimi ?

• quote:

@Asia Eagle

yahu indoor çalısması kolay bişey mi sanıyorsun ? öncelikle bunu o firmanın talep etmesi gerekiyor , bizde ona göre alt katlara anten koyalım çekim sorunu bitsin. firmanızla görüsün bize dilekçe yazsınlar ona göre alt katlara anten koyalım.

@sevimlican

hocam sen iyi takip ediyorsun bu konuları , bilmen gerekir indoor için firmaların talepte bulunması gerektiğini. örnek vereyim ümraniye telekom'un aşağısında yeni vakıfbank binası yapılıyor , onun yanındaki tüm firma binaları turkcell kurumsal hat kullanıyor , turkcell de o binalara indoor çalısması yapmıs , şimdi biz gidip oraya istasyon koysak ne olacak , maliyeti karsılayacak potansiyel abone bile yok o firmalarda.

hayır harita istasyonların sinyallerinin nereye kadar ulasabildiğini bile gösteriyor. O bölgede sorun yok olarak gözüküyor ancak dediğiniz gibi alt katlarda sorun var bunu sistemden görebiliyorum.

dediğim gibi firmaların talep etmesi önemli , ki turkcell kurumsal hat kullanan firmalar vodafone'dan istasyon talep etmez diyimi ?
    o zaman kurumsal daha iyi çalışsın diyelim dimio zaman kurumsal daha iyi çalışsın diyelim dimi

• Yapı içinde alt katlarda vs. çekmemesi normal. O bölgede ciddi bir ihtiyaç olsa zaten kurulurdu o, ama demek ki kimse şuraya da bir anten çakıverin dememiş ki kurmamışlar. Adamlar gidip bir Turkcell'in şu antenin yanına bir tane de Vodafone anteni kurmak istiyoruz demeye gitseler, bunu söyleyen adam utanır söyleyemez zaten. :)
  • Tamamda bir de şöyle düşünün o firmada eğitiminiz var veya iş ile ilgili bir mevzuda toplantıya gittiniz, hattınıza veya bilgisayarınızda 3g nete ihtiyacınız var ve çekmiyor....tam bir rezillik durumu....bir arkadaş sormuştu ingilterede vodafonun sunduğu sure signal ile ilgili bir çalışmanız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.