Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KIRIKKALE VE CİVARI İLE ÇORUM VE İLÇELERİ İÇİN İSTASYON PLANLAMASI VEYA YENİ ÇALIŞMA YOK MU? SALI GÜNÜ KIRIKKALE'DEN ÇORUM OSMANCIK KAMİL KÖYÜNE KADAR ARABAM İLE GİTTİM. ŞUNU BELİRTEYİM Kİ ÖZELLİKLE OSMANCIK İLE KAMİL ARASI YAKLAŞIK 30 KM DE VODAFONE YOK. KAYIT ALTINA ALABİLİR MİSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m398

KIRIKKALE VE CİVARI İLE ÇORUM VE İLÇELERİ İÇİN İSTASYON PLANLAMASI VEYA YENİ ÇALIŞMA YOK MU? SALI GÜNÜ KIRIKKALE'DEN ÇORUM OSMANCIK KAMİL KÖYÜNE KADAR ARABAM İLE GİTTİM. ŞUNU BELİRTEYİM Kİ ÖZELLİKLE OSMANCIK İLE KAMİL ARASI YAKLAŞIK 30 KM DE VODAFONE YOK. KAYIT ALTINA ALABİLİR MİSİNİZ?

açık adres verirseniz kayıt açabilirim. ve ya kordinat.
  • Mersin ili Toroslar ilçesi Kepirli Köyü Belenoluk Dağ evleri Vodafone çekmiyor müşteri hizmetlerine bilgi verildi. Sorun çözülmedi %99 çekiyorlardı ne oldu?
  • iyi akşamlar yaklaşık 2 hafta önce xperia sola bir cihaz aldım. ki önceden 6630 kullanıyordum aynı sorun gene vardı.

sorun tam olarak şu; telefon çekiyor yani çekiyor gözüküyor ama ne mesaj atıyor ne de aranabiliyor ve arayabiliyorsun. telefon kapalı gözüküyor fakat telefonu açıp kapatırsan düzeliyor ve 5-6 saat yeri geliyor 1 saat sonra sıkıntı tekrar başlıyor. diyeceksin telefondan ama telefondan değil. telefon bir haftadır arkadaşımda turkcell kullanıyor hiç böyle bir sorun yaşamadı. bu sorunu yaşayanların hepsi de vodafonelu. hattım 6 yıllık yani taa telsim zamanından kalma hatta sim kartta telsim yazıyor düşünün aynı sorunu yaşayan başka birinin hattı 3 yıllık. başka birinin daha var ama ne kadarlık bilmiyorum.

ama bu olay çok canımı sıkmaya başladı. her ay bu sorun oluyordu önceden de. müşteri hizmetlerini her aradığımda da güncelleştirme var diyorlar. bir bitmedi güncellemeniz.

yer=eskişehir
    bölge=genel olarak her yerde var ama sütlüce mah oturuyorum gene soracak olursanız.
    2g de 3g de açık fark etmiyor hep aynı sorun.

bu problem yüzünden severek kullandığım vodafone'u bırakıp turkcelle geçmeyi düşünüyorum ki geçen ayda 75 tl fatura ödemiştim.benim gibi adamı kaybetmek istemezsiniz herhalde (şaka yapıyorum tabii ki son cümlemde)

• bursa
    beşevler bölgesi
    3g yok
    tatil bölgesi değil 7/24 insanlar dolu
    kapalı alanlarda konuşmalar kesiliyor. zemin katlarda servis yok yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: karahasan.

Il : Giresun
    Ilçe : bulancak
    Köy : aydındere beldesi
    Bu bölgede halen 3g yok müşteri hizmetlerine bildirdim. Ancak tam bir sonuç alamadım.

aydındere beldesi 2g istasyonu 3g ye dönüstürülücek. sabır sadece.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

İstanbul>eyüp>kemerburgaz (göktürk)>Aşağı ağaçlı köyünde hiçbir operatör çekmiyor.

bu sorun bizden kaynaklanmıyor.

eyüp belediyesi baz istasyonu kurmaya müsade etmiyor,, bunu belediyenizle konusun.

saygılar

Demekki turkcell e müsade ediyor köy kahvesinde ve yurt lojmanın da turkcellin baz istasyonu var yine vodafone çekmiyor.

not:turkcell 1 senedir servis veriyormuş.

• Yer: TEKİRDAĞ\Çorlu
    Mahalle: Muhittin mahallesi
    Sokak: Fikri sokak

Özen apt. da oturuyorum telefon hiç çekmiyor cam harici
    4-5 aydır ikamet ediyorum 9 yıl ı aşkın vodafone kullanıyorum hiç bir yere taşımadan
    sadece cam a koyuyorum telefonumu
    telefonumda sorun yok çok çeşitli telefon denedim ve gelen arkadaşlarımda ev arkadaşlarımda hatta apartman sakinleride denedi hiç bir şekilde telefon çekmiyor
    çözüm bulunmaz ise apartman sakınleri ve ev arkadaşları gibi hattımı taşımayı düşünüyorum
  • Istanbul Maltepe ilcesi Idealtepe mahallesi Tren istasyonun bulundugu Alanli sokak , Bahtiyar sokak , Adalar sokak , Aydin sokak ve cevreleri sinyal cok zayif burada Buyuktur yolu sokak No: 26'da Avea veya Turkcell'e ait istasyon bulunmakta koordinat bilgisi 40.937329,29.116107
  • izmir konak ilçesine bağlı " 1kadriye mah . vodofon çekmiyor
  • Gebze Sekerpinarda Ekol Lojistik Sakura tesisleri icinde sinyal zayif ve problemli cevresi yogun isyerleri ve tesisler var Turkcell ve Avea abonelerinde sorun yok problemli yerin adresi Sekerpinar mah. Yudum sok.No: 6 Cayirova Istanbul (Ekol Lojistik Sakura Tesisleri) Koordinat bilgisi 40.855955,29.405072 buranin tam karsisinda Tem otoyol kenarinda biraz icerde Turkcell veya Avea ait direkte istasyon bulunmakta koordinat bilgisi 40.859651,29.406205
  • Istanbul Maltepe ilcesi Altaycesme mah. Ataturk caddesi Maltepe kitap kirtasiye icinde ve cevre sokaklarinda sinyal cok zayif belirttigim koordinat 40.927621,29.133652 arka sokagi Adali sokaktir buraya cok yakin Mevlana camiinde Avea'ya ait istasyon var koordinat bilgisi 40.928522,29.132362
  • 40.333623,36.547096

Tokat, Bosna Caddesi.

Google Maps'te görünmüyor ama burada apartman var ve apartman içinde yaklaşık 3 haftadır sıkıntı var. Kurumsal aboneyiz ve yapılan aramalarda ses tüm operatörlere genellikle kesik kesik veya derinden uğultulu gidiyor, bazen ise hat hiç bağlanmıyor. 2. 3. aramada düzgün bağlanıyor, full çekiyor göstermesine rağmen seste bir uğultu, kesik kesik ses gelmesi vb. sıkıntılar mevcut. 3 hafta önceye kadar en ufak bir sorun yoktu oysaki.

İlgilenebilirseniz ve gerçekten Vodafone'da bir problem olup olmadığını bildirebilirseniz seviniriz. Müşterilerimizle düzgün iletişim kuramadığımız için eğer düzeltilemeyecek bir sıkıntı varsa bu zamana kadar Vodafone'dan çok memnun olmamıza rağmen başka operatöre geçmeyi düşünüyoruz.

Kullanılan telefon Samsung Galaxy S+

Lazımsa telefon numarasını da P.M. aracılığı ile isteyebilirsiniz.

Teşekkürler.

• 2001 yılından beri telsim - vodafone abonesiydim. Cep avantaj heryöne tarifesindeydim. Dün operatör değişimi için müracaat ettim.
    Evimin bulunduğu yerde doğru dürüst konuşamıyordum. 5-6 ay önce aradım müşteri hizmetlerini. "Gerekli satınalmalar yapıldı, en kısa sürede o bölgede iyileştirme yapacaz falan fistan."
    6 aydır bi cacık yok. bende kızdım avea'ya geçtim. Kağıthanede, merkezi bir yerdeyim. ne 3g ne edge adam akıllı çekiyor. Camdan kafamı çıkartmadan konuşamıyorum,
    -ki evim yerin dibindede değil 3. katta oturuyorum. Yakındada yüksek bina yok. Hep 3 katlı yada 4 katlı. Reklamlarda samsundan trabzona aralıksız konuşma diyor ama istanbul'un göbeğinde
    konuşamadıktan sonra ne yapayım samsun trabzon yolunda :)
  • 2006 yılından beri vodafone kulanıcısıyım bir iki ay öncesine kadar evimizdeki bütün odalarda 3G internet + full çekerken şimdi her adımda kopma düşme yaşanıyor ve çok sinirimi bozuyor adresim fevzi çakmak mahallesi damla sokak ilkadım/samsun maps.google.com 41.273089,36.329233 adres burası
  • sinop saraydüzü hacıçayı köyü. Köy içinde hiç çekmiyor. köyün 300 metre aşağısında ise anca 1-2 kademe çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorlu/Tekirdağ Muhittin mah. Zeytin dali sokak sila sitesi 3G yok. Bildirmiştim zaten, yazacak başkası çıkarsa tekrar yazmasın diye yazayım dedim.
  • arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim. ben şuan izindeyim bu yüzden mesajlarınıza olumlu yada olumsuz cevap veremiyeceğim . sistemden detaylı inceleme yapmadanda birşeyler yazmak istemedim . bu yüzden iznim bitince yanıtlayacağız , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Şubat 2021; 0:36:48 >
  • Problemi yaşadığım adres:Feneryolu mah. Camtepe sok. Kadıkoy

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Bina içi/Kapalı alan

Problemin yaşanma sıklığı: Sürekli

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içi/Kapalı alanlarda hep 2G

Cihaz: HTC One S

Koordinat bilgisi: 40.9870755

Konusurken sinyal kesiliyor bazen de sinyal cok zayifliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomsak -- 16 Ağustos 2012; 9:14:38 >
  • İl:Konya
    İlçe:cihanbeyli
    Saglık köyü
    burada vodafone cekmıyor acaba ne zaman kadar beklıyecez
  • Şebeke sorunu yaşanan yerin Tekirdağ/Çorlu/Muhittin Mah./Bağlariçi 2. Sok/Mat Apt.
    Şebeke sorunu ne düzeyde yaşanıyor ? Genelde şebeke yok şeklinde , sinyal yok , düşük sinyal
    3g kapsama alanı da sorunlu çektiğinde sadece edge bağlantı var.
    hizmet kalitesi şikayeti olarak da neredeyse hiç olmayan ses kalitesi ve veri indirme hızı berbat.
    cep tElefonu markası modeli iphone 4

Lütfen bi çalışma başlasın bu bölgede yüzlerce abone değiştirdi değiştirecek operatörünü- 2 senedir böyle sıkıntılı , iştede çekim sorunu olsaydı bir dakka durmazdım ama evde de kullanamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.

Lütfen geri dönüşte bulunun , çalışma olmayacak deyin de bilelim en azından, başımızın çaresine bakalım..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.