Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.

merhaba ;

yukarıda ki eklediğiniz linke baktım, siz il ilçe belde köy bir adres verin, bir inceleme yapalım...

tesekkürler

Buyurun, çok merak ediyorum:

100. Yıl Mahallesi Şehit Hüseyin Çetin Sokak Merkez/TEKİRDAĞ

bi kör nokta söz konusu değil, incelemeye aldık mobilize ekiplerden geri dönüş bekliyoruz tesekkürler

Vallahi bilemiyorum ki. Müşteri temsilciliği telefonda da elektronik başvurumda da sıkıntıyı beyan ettiler.

Siz yine de bir baktırın ancak planlarında yokmuş maalesef.

40°58'22.90"K 27°29'30.79"E

planda yok ama alınabilir bu konuyu konusacağız yarın.

tesekkürler

Son durum nedir acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.

merhaba ;

yukarıda ki eklediğiniz linke baktım, siz il ilçe belde köy bir adres verin, bir inceleme yapalım...

tesekkürler

Buyurun, çok merak ediyorum:

100. Yıl Mahallesi Şehit Hüseyin Çetin Sokak Merkez/TEKİRDAĞ

bi kör nokta söz konusu değil, incelemeye aldık mobilize ekiplerden geri dönüş bekliyoruz tesekkürler

Vallahi bilemiyorum ki. Müşteri temsilciliği telefonda da elektronik başvurumda da sıkıntıyı beyan ettiler.

Siz yine de bir baktırın ancak planlarında yokmuş maalesef.

40°58'22.90"K 27°29'30.79"E

planda yok ama alınabilir bu konuyu konusacağız yarın.

tesekkürler

Son durum nedir acaba?

plana alınmamış , ama mobilize bir ekip inceleme yapıcak bölgede tesekkürler

• Problemi yaşadığım adres: Bahçelievler Mahallesi 54. Sokak No: 1/B Bahçelievler-Çankaya/ANKARA

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Bina içi/Kapalı alan

Problemin yaşanma sıklığı: Sürekli

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içi/Kapalı alanlarda hep 2G

Cihaz: Sony Xperia Ray

Koordinat bilgisi: 39.931854,32.825945

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde özellikle alt katlarda yani bodrum katlarda hiç çekmiyor. Hep acil arama yazıyor. Bina içlerinde ise durum vahim.Sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Şubat 2021; 0:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

Blackberry 8520 telim var,telefon 3g desteklemiyor ancak soyle birsey farkettim son bir haftadir.

Eger telefon 2g baz istasyonundan cekiyorsa ekranda
    Vodafone tr-baz ismi yer aliyor.

Ancak 3g destekli bazdan cekiyorsa vodafone-baz ismi yaziyor "tr" yazisi cikmiyor.

Onceden boyle birsey yoktu galiba,yeni bir duzenleme mi yapildi

Bugun eski haline geri dondu.

Ama boyle daha guzeldi ya.
  • Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeyim. Vodafone-2 baz istasyonunun kira sözleşmesi doldu, yer sahibi tekrar yenilemek istemiyor deniyordu, yeni yer bulundumu vs. gelişme nedir.
    Bir de geçen akşam Vodafone-1 baz istasyonunun da uçak koruma ışığı yanmıyordu üzerinde, dün çıkıp bakamadım, nedendi merak ettim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeyim. Vodafone-2 baz istasyonunun kira sözleşmesi doldu, yer sahibi tekrar yenilemek istemiyor deniyordu, yeni yer bulundumu vs. gelişme nedir.
    Bir de geçen akşam Vodafone-1 baz istasyonunun da uçak koruma ışığı yanmıyordu üzerinde, dün çıkıp bakamadım, nedendi merak ettim. :)

kira sözleşmesi yenilenecek merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Şubat 2021; 0:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak550

amasya
    yuvacık köyü
    toki üstü

merhabalar köyümüzde vodafone bir noktada çekmekte şehre çok yakın ancak turkcell ve avea çekerken vodafone sürekli 0 ile 1 arasında ve bazen hiç çekmemektedir

son durum nedir acaba
  • bu vodafone kadar kotu bır gsm operatoru gormedım nereden 1 yıl tahutname ımzaaladım! çekmıyor musterı hızmetlerı mudurluklerı herkez bılıyor ...

%99 u kapsıyormus bunların hepsi palavra... artık illallah geldi sureklı mesaj arıyor şu araddı bu aradı dıye gorusurken kesılıyor ses netlıgınden bahsetmıyorum bıle..
  • arkadaşlar konu yeniden günceldir. kapsama sorunu yaşadıgınız bölgeleri bildirebilirsiniz.
  • An itibariyle Vodafone Red tarifelerinden 70'lik beni cezbederken,Ama öte yandanda köyümün kapsama alanına giremiyor olmasından dolayı Yaren Turkcell'e göz atıyorum.
    Gerçi 8 ay kaldı ama şimdiden etüd çalışmalarına başladım :))
    Avea bu arada tacını çıkardı galiba sırf 3.000 dk'ya 80 TL istiyorken taahütle;
    Turkcell HY 2.000 dk + Şebeke içi 5.000 dk + hafatada 2 gün şebeke içi bedava veriyor 75'e tahhütle,
    Vodafone Yurtİçi VF+SABİT HAT :SINIRSIZ - HY 3.000 DK -HY 3.000 SMS -3 GB LİMİTLİ İNTERNET 80'e veriyor taahütle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 25 Temmuz 2012; 20:02:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki iki yerin son durumu nedir acaba ?

-Istanbul Kartal Ilcesi Ugurmumcu mah. Aksemsettin caddesi ile Seyh Samil caddesi birlesimindeki Adnan Kahveci camii altindaki Rammar marketin icinde hic yok ve cevre sokaklarinda kapsama cok zayif burada camii minaresinde Avea ve Turkcell'e air istasyonlar bulunmukta koordinat bilgileri 40.935665,29.215567

-Istanbul Kartal Ilcesi Ugurmumcu mah. Sogut sokak ile Akasya sokak birlesimindeki No:3 Kardelen ap. Kat : 6 olmasina ragmen daire icinde sinyal cok zayif bazen 1 kademe gibi ben degil digerVodafone aboneleride ayni sorunlar var. Koordinat bilgileri 40.927106,29.210793
  • vfdaki altyapı turkcell kadar iyi olsa ve abone sayısı turkcell kadar olsa fiyatları hepsinden daha fahiş olur, vf prc takılmaya devam etsin en iyisi
  • Mopaş market şerifali şubesi tatlısu umraniye vodafone çekmiyor.....2g ve 3g sinyal yok turkcell çekiyor
    Koordinatlar.....41.001527,29.127266
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Alttaki iki yerin son durumu nedir acaba ?

-Istanbul Kartal Ilcesi Ugurmumcu mah. Aksemsettin caddesi ile Seyh Samil caddesi birlesimindeki Adnan Kahveci camii altindaki Rammar marketin icinde hic yok ve cevre sokaklarinda kapsama cok zayif burada camii minaresinde Avea ve Turkcell'e air istasyonlar bulunmukta koordinat bilgileri 40.935665,29.215567

-Istanbul Kartal Ilcesi Ugurmumcu mah. Sogut sokak ile Akasya sokak birlesimindeki No:3 Kardelen ap. Kat : 6 olmasina ragmen daire icinde sinyal cok zayif bazen 1 kademe gibi ben degil digerVodafone aboneleride ayni sorunlar var. Koordinat bilgileri 40.927106,29.210793

belirtilen bölgeler için bir yatırım planı bulunmamaktadır. ileride değerlendirmek üzere kayıt altına alınmıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Mopaş market şerifali şubesi tatlısu umraniye vodafone çekmiyor.....2g ve 3g sinyal yok turkcell çekiyor
    Koordinatlar.....41.001527,29.127266

belirtilen bölgeler için bir yatırım planı bulunmamaktadır. ileride değerlendirmek üzere kayıt altına alınmıştır.

• Balıkesirin Bandırma ilçe merkezinde sadece Vodafone un 30 civarında baz istasyonu mevcut. Küçük alan olmasına rağmen bu kadar baz istasyonu konulmuş çok zararlı değilmi ? Ayrıca bu istasyonların sinyali kapıdağ yarımadasına kadar tam güçte gidiyor, sinyal güçleri düşürülmezse şikayet etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Balıkesirin Bandırma ilçe merkezinde sadece Vodafone un 30 civarında baz istasyonu mevcut. Küçük alan olmasına rağmen bu kadar baz istasyonu konulmuş çok zararlı değilmi ? Ayrıca bu istasyonların sinyali kapıdağ yarımadasına kadar tam güçte gidiyor, sinyal güçleri düşürülmezse şikayet etmeyi düşünüyorum.

yanlışınız var. sistemden kontrol ettim bandırma'da 30 tane baz istasyonu yok.

ayrıca o baz istasyonlarının sinyal seviyesi dahil yerden yüksekliği bile btknın bilgisi dahilinde kurulmuştur. anten sinyal mesafesi güvenlik sertifikası üzerinde belirtilmiştir.
  • Alanyada yasiyorum senelerin Vodafone kullanicisiyim büyük bir firmada calisiyorum Turkcell sirketimizde full cekiyor iken Vodafone cekmiyor bazen tek kademe sebeke oluyor bazen hic olmuyor ayrica köylerde durum vahim hic yakismiyor Vodafone'a hic bari yalan yanlis reklam yapipta kamuoyunu aldatmasin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Balıkesirin Bandırma ilçe merkezinde sadece Vodafone un 30 civarında baz istasyonu mevcut. Küçük alan olmasına rağmen bu kadar baz istasyonu konulmuş çok zararlı değilmi ? Ayrıca bu istasyonların sinyali kapıdağ yarımadasına kadar tam güçte gidiyor, sinyal güçleri düşürülmezse şikayet etmeyi düşünüyorum.

ayrıca o baz istasyonlarının sinyal seviyesi dahil yerden yüksekliği bile btknın bilgisi dahilinde kurulmuştur. anten sinyal mesafesi güvenlik sertifikası üzerinde belirtilmiştir.

Tam olarak baz istasyonu sayısı verebilirmisiniz ?
    Ben Tatlısu tarfına denize gittiğimde telefonumun ekranında Bandırmadaki neredeyse bütün mahallelerin isimlerini gördüm (tatlısu da verici olmasına rağmen), bu durum normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Temmuz 2012; 0:52:00 >

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak baz istasyonu sayısı verebilirmisiniz ?
    Ben Tatlısu tarfına denize gittiğimde telefonumun ekranında Bandırmadaki neredeyse bütün mahallelerin isimlerini gördüm (tatlısu da verici olmasına rağmen), bu durum normal mi ?

gayet normal , o bölgede birsürü ortak kullanım anlaşması var. tam olarak sayı veremem malesef.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.