Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone nedense tedas direklerine fazla sıcak bakmıyor sanırsam..örneğin atasehirde neredeyse her sokakta avea ve turkcellin direklerde bazı var..sorunsuz çalısıyor..vodafone baska yer yokmus gibi gitti parkın içine koydu direği tabi hemen şikayet edip kaldırttılar,turkcellin bazı ise parkın yanında tedas direğinde duruyor..planlama konusunda vodafone çok başarısız bence...
  • Sabancı Üniversitesi'nde açık alanda bina aralarında kalınmadığı sürece sorun yok ama fakülteler ve yurtlarda çekmiyor.

40.892032, 29.381572
  • uydudan cep telefonların çekme imkanı yokmu böle bir sistem yapılamazmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: recepeker

Sorularıma cevap verdiğin için XpressMusic34'a arkadaşa teşekkür ediyorum.Bir soru dana soracağım.Bu TDA çalışması ne demek?

rica ederiz, arkadasımız kısaca iyileştirme/bakım/onarım çalışması yapılıyor demek istemiş.

tesekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Koordinat bilgisi 40.927096,29.210814

Istanbul Kartal ilcesi UgurMumcu mahallesi Akasya sokak ile Sogut sokak birlesimndeki apartmanin cevresi ve 6.kat olmasina ragmen cam kenari balkon kenarindan ancak gorusme yapabilmekteyim ayni sekilde bu sokak cevresindeki market iclerindede sorun var.Sinyal devamli yukari asagi gidip gelmekte ve stabil degil.Farkli istasyonlardan sinyal almaktatir ben degil diger Vodafone aboneleride ayni sikinti icinde.3G sinyali ise yalnizca 1 kademe hem 3G hem 2G EDGE sorun var kac senedir prolemi belirtmeme ragmen hic bir cozum yok ...Yalnizca sizden gelen cevaplar tamam bilgi dahilimizde biliyoruz teknik birim biliyor planlamamizda (6-7sene ne planlamaymis be kardesim) diye hep gecistirmeler adam gibi sinyal olsa hep 3G ile baglanacam ama nafile ...

En azindan Akasya sokak ile Sogut sokak birlesimindeki veya Akasya sokak ile Yunusemre caddesi birlesimine Tedas elektrik diregine baz istasyonu montaji yapsaniz inanin burdaki sikinti cozulur ama istenirse olur nasilki baska yerlere yapiliyor neden burda boyle uygulama yok ?

öncelikle belirtilen bölge daha önceleri plana alınmış, ancak belediyeden izin çıkmadıgı için baz istasyonu koyulmamıstır.

bu tür hususlar, devlet kontrolunde sağlanmakta ve devlet izin verirse baz istasyonu dikilmektedir. en büyük etken ise , yerleşim birimlerine kalabalık yerlere istasyon dikiminin yasak olması. bu yüzden yasam alanlarının dısına baz istasyonları dikiliyor...

tesekkürler

Bu koordinatta 40.929939, 29.220612 Leylak sokakta Turkcell'in Tedas elektrik direginde istasyonu var ayrica Aksemsettin caddesinde 40.940765, 29.215897 bu belirttigim koordinattada var neden 40.927558, 29.210511 veya 40.926881,29.210516 koordinatlarinda olmuyor konunun basligi ''Kapsanmayan Yer Kalmasin'' diye acilmisti sayin arkadasim bence burayla Vodafone ilgilensin isterse olur.

diğer operatörlerin farklı anlasmaları olabilir, tabiki elimizden geleni yapıyoruz. özel mülklere istasyon dikimide devlet kontrolune geçti bu yüzden artık kalabalık yerlesim yerlerine istasyona pek sıcak bakılmıyor. sizin ilçede çalısmalar sürecek ancak yerlesim mekanlarına istasyon dikmek istemiyoruz sağlık sorunlarına yol açmaması için.

daha boş alanlar tercih ediyoruz,

tesekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Vodafone nedense tedas direklerine fazla sıcak bakmıyor sanırsam..örneğin atasehirde neredeyse her sokakta avea ve turkcellin direklerde bazı var..sorunsuz çalısıyor..vodafone baska yer yokmus gibi gitti parkın içine koydu direği tabi hemen şikayet edip kaldırttılar,turkcellin bazı ise parkın yanında tedas direğinde duruyor..planlama konusunda vodafone çok başarısız bence...

bahsi geçen olay öyle değil. planlamaya alınmıs bir baz istasyonu belediye nezaretinde , belediyenin yer göstermesiyle dikiliyor, daha sonra belediye parka baz diktin diye bazı söktürüyor. olay bu sekilde. daha sonra farklı biyere istasyon yapılmıstır.

tesekkkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Sabancı Üniversitesi'nde açık alanda bina aralarında kalınmadığı sürece sorun yok ama fakülteler ve yurtlarda çekmiyor.

40.892032, 29.381572

binada sinyal kesici var mı peki ? yoksa sadece vodafone mu çekmiyor ? sorma sebebim şu , bazı okullarda sinyal karıstırıcı bulunuyorda.

tesekkürler

• duyuru ; (18.04.12-13:41)
    özellikle istanbulda etkili olan şiddetli kasırga ve hortumlar sebebiyle istanbul sancaktepe, sultanbeyli,çekmeköy,şile,ümraniye ilçelerinde kısa süreli iletişim kesintisi yasanmıs, arama sorunu 13:59 da düzelmistir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

quote:

Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.

merhaba ;

yukarıda ki eklediğiniz linke baktım, siz il ilçe belde köy bir adres verin, bir inceleme yapalım...

tesekkürler

Buyurun, çok merak ediyorum:

100. Yıl Mahallesi Şehit Hüseyin Çetin Sokak Merkez/TEKİRDAĞ

bi kör nokta söz konusu değil, incelemeye aldık mobilize ekiplerden geri dönüş bekliyoruz tesekkürler

Vallahi bilemiyorum ki. Müşteri temsilciliği telefonda da elektronik başvurumda da sıkıntıyı beyan ettiler.

Siz yine de bir baktırın ancak planlarında yokmuş maalesef.

40°58'22.90"K 27°29'30.79"E

• Orijinalden alıntı: vcihan

il rize
    ilçe çayeli
    köy demirhisar
    mah.taşlık kodana
    bulunduğumuz mevkide 1 kademe yada 2 kademe alıyor.3g yok. görüşmeleri çoğunlukla iyi çeken yerlerde
    yapmak zorunda kalıyoruz.defalarca taleplerimizi iletmemıze rağmen sonuç alamadık.bakalım şımdı taleplerimiz
    karşılanacakmı

aslında plana alınmış bir istasyon kurulumu yapılıcak size yakın biyerde acaba çözüm olucak mı size, bir ay sonra kurulucakmıs , çözüm olması gerekiyor sizede

umarım yazdığınız gibi olur.ancak son iki yıldır mh lerini her aradığımızda size benzer ifadeler söylenmişlti.ama ne hikmetse verici bir türlü kurulup faaliyete geçemedi.
    keşke kurulum yapılmadan önce bizlerle bir şekilde temasa geçilse
    arazi yapısından dolayı çok sıkıntı yaşıyoruz.
  • Orijinalden alıntı: Ömer

Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.

merhaba ;

yukarıda ki eklediğiniz linke baktım, siz il ilçe belde köy bir adres verin, bir inceleme yapalım...

tesekkürler

Buyurun, çok merak ediyorum:

100. Yıl Mahallesi Şehit Hüseyin Çetin Sokak Merkez/TEKİRDAĞ

bi kör nokta söz konusu değil, incelemeye aldık mobilize ekiplerden geri dönüş bekliyoruz tesekkürler

Vallahi bilemiyorum ki. Müşteri temsilciliği telefonda da elektronik başvurumda da sıkıntıyı beyan ettiler.

Siz yine de bir baktırın ancak planlarında yokmuş maalesef.

40°58'22.90"K 27°29'30.79"E

planda yok ama alınabilir bu konuyu konusacağız yarın.

tesekkürler

Orijinalden alıntı: vcihan

Orijinalden alıntı: vcihan

il rize
    ilçe çayeli
    köy demirhisar
    mah.taşlık kodana
    bulunduğumuz mevkide 1 kademe yada 2 kademe alıyor.3g yok. görüşmeleri çoğunlukla iyi çeken yerlerde
    yapmak zorunda kalıyoruz.defalarca taleplerimizi iletmemıze rağmen sonuç alamadık.bakalım şımdı taleplerimiz
    karşılanacakmı

aslında plana alınmış bir istasyon kurulumu yapılıcak size yakın biyerde acaba çözüm olucak mı size, bir ay sonra kurulucakmıs , çözüm olması gerekiyor sizede

umarım yazdığınız gibi olur.ancak son iki yıldır mh lerini her aradığımızda size benzer ifadeler söylenmişlti.ama ne hikmetse verici bir türlü kurulup faaliyete geçemedi.
    keşke kurulum yapılmadan önce bizlerle bir şekilde temasa geçilse
    arazi yapısından dolayı çok sıkıntı yaşıyoruz.

anlayısınız için tsekkürler.

gerekirse sizinle temasa geçebiliriz (yer tespiti konusunda)

tesekkürler

• İstanbul Ümraniye'de Haldun Alagaş Spor Salonu'nun karşısında ofiste çekmiyor. Aslında full çekiyor ama konuşma kesikli oluyor. Konuşma sırasında arada kelimeler anlaşılmıyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, söyledim. Ama değişen bir şey olmadı.
    Turkcell'de de oluyor ama daha az oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

İstanbul Ümraniye'de Haldun Alagaş Spor Salonu'nun karşısında ofiste çekmiyor. Aslında full çekiyor ama konuşma kesikli oluyor. Konuşma sırasında arada kelimeler anlaşılmıyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, söyledim. Ama değişen bir şey olmadı.
    Turkcell'de de oluyor ama daha az oluyor.

bölge çok yoğun , kalabalık. yoğunluktan yapıyor olabilir.

inceliyelim.
  • Bakırköy İncirli'de bulunan Yeni Adliye'nin karşısı Yaşam sitesinde 2. Katta oturuyoruz ve Merkezi bir yerdeyiz ama ev içerisinde 2G Turkcell çok iyi çekerken Vodafone ile zor konuşuluyor! 3G'den bahsetmiyorum bile. Bu sorunu 7-8 ay önce Vodafone müşteri hizmetlerine yazmama rağmen olumlu bir gelişme olmadı!

Sorun telefondan değil, farklı telefonlar kullandım.

Telefonum: Samsung Gio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Bakırköy İncirli'de bulunan Yeni Adliye'nin karşısı Yaşam sitesinde 2. Katta oturuyoruz ve Merkezi bir yerdeyiz ama ev içerisinde 2G Turkcell çok iyi çekerken Vodafone ile zor konuşuluyor! 3G'den bahsetmiyorum bile. Bu sorunu 7-8 ay önce Vodafone müşteri hizmetlerine yazmama rağmen olumlu bir gelişme olmadı!

Sorun telefondan değil, farklı telefonlar kullandım.

quote:

Orijinalden al�nt�: mylove

Bak�rk�y �ncirli'de bulunan Yeni Adliye'nin kar��s� Ya�am sitesinde 2. Katta oturuyoruz ve Merkezi bir yerdeyiz ama ev i�erisinde 2G Turkcell �ok iyi �ekerken Vodafone ile zor konu�uluyor! 3G'den bahsetmiyorum bile. Bu sorunu 7-8 ay �nce Vodafone m��teri hizmetlerine yazmama ra�men olumlu bir geli�me olmad�!

Sorun telefondan de�il, farkl� telefonlar kulland�m.

belirtilen bölge kapsama alanı içerisinde. ancak binaların yapısı dolayısıyla kapsama alanı farklılık gösteriyor bölgenizde.

inceliycez tesekkürler

• Seydişehir-Antalya ve Içericumra-Hadim Yolunda vodafone çoğu noktada çekmiyor bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Seydişehir-Antalya ve Içericumra-Hadim Yolunda vodafone çoğu noktada çekmiyor bilginize.

tsk
  • quote:

quote:

Bakirkoy incirli'de bulunan Yeni Adliye'nin karsisinda Yasam sitesinde 2. Katta oturuyoruz ve Merkezi bir yerdeyiz ama ev icerisinde 2G Turkcell cok iyi cekerken Vodafone ile zor konusuluyor! 3G'den bahsetmiyorum bile. Bu sorunu 7-8 ay once Vodafone musteri hizmetlerine yazmama ragmen olumlu bir gelisme olmadi!

Sorun telefondan degil. Farklï telefonlar kullandïm.

belirtilen bölge kapsama alanı içerisinde. ancak binaların yapısı dolayısıyla kapsama alanı farklılık gösteriyor bölgenizde.

inceliycez tesekkürler

Evet kapsama alanı içinde ancak yetersiz bir Turkcell gibi değil! Umarım iyileştirebilirsiniz. Ne zaman ilgilenebilirsiniz ? Ve İlgilendiğiniz zaman buradan bilgi verebilirmisiniz ?

• il:İstanbul
    ilçe :Silivri
    Mah.:yeni mahalle
    kırlangıç dere mevkii e5kara yolu üzeri bizimkoy garden et lokantası bu lokantanın bodrum katında VODAFONE çekmiyor gecen sene mail attım araptepe diye bı yer var oraya baz istasyonu kurulacakmış ama hala bişey kurulmamış bı bakarmisin suan gelişme ne? rica etsem
  • vay be bu konuyu okuyunca şok geçirdim, anında müdale süper valahi
    peki vodafone 3g'li telefonlar neden çok ısınıyor, ikinci pc'den internete girerken ikide bir internet düşüyor ve de hız taraması yaptığımda 6 mbps gösterirken asıl hızın 2mbps veya 3mbps bu dediğim problemler baz istasyonlarıyla ilgili sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

quote:

Bakirkoy incirli'de bulunan Yeni Adliye'nin karsisinda Yasam sitesinde 2. Katta oturuyoruz ve Merkezi bir yerdeyiz ama ev icerisinde 2G Turkcell cok iyi cekerken Vodafone ile zor konusuluyor! 3G'den bahsetmiyorum bile. Bu sorunu 7-8 ay once Vodafone musteri hizmetlerine yazmama ragmen olumlu bir gelisme olmadi!

Sorun telefondan degil. Farklï telefonlar kullandïm.

inceliycez tesekkürler

Evet kapsama alanı içinde ancak yetersiz bir Turkcell gibi değil! Umarım iyileştirebilirsiniz. Ne zaman ilgilenebilirsiniz ? Ve İlgilendiğiniz zaman buradan bilgi verebilirmisiniz ?

1 ay içerisinde planlama toplantıları olucak bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc1981

il:İstanbul
    ilçe :Silivri
    Mah.:yeni mahalle
    kırlangıç dere mevkii e5kara yolu üzeri bizimkoy garden et lokantası bu lokantanın bodrum katında VODAFONE çekmiyor gecen sene mail attım araptepe diye bı yer var oraya baz istasyonu kurulacakmış ama hala bişey kurulmamış bı bakarmisin suan gelişme ne? rica etsem

3 ay sonraya gün verilmiş .

tesekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

vay be bu konuyu okuyunca şok geçirdim, anında müdale süper valahi
    peki vodafone 3g'li telefonlar neden çok ısınıyor, ikinci pc'den internete girerken ikide bir internet düşüyor ve de hız taraması yaptığımda 6 mbps gösterirken asıl hızın 2mbps veya 3mbps bu dediğim problemler baz istasyonlarıyla ilgili sanırım

anında müdahale sadece karadeniz bölgesi için hafta içi (10:00-17:00) arasıdır.

yoğunluktan dolayı hızda değişiklik söz konusu olabilir, tesekkürler ilginiz için

• konudaki ilk mesaj güncellenmiştir
  • Vodafone'dan bir ilk daha: Evinizde, işyerinizde, istediğiniz yerde 3G Şebekesi var mı öğrenmek istiyorsanız bir SMS atmanız yeterli. Hem de ücretsiz!

KAPSAMA yazıp 3636'ya gönderin, bulunduğunuz yerde Vodafone 3G desteği olup olmadığını kolayca öğrenin. Üstelik 3G destekli telefonunuz ya da 3G servis aboneliğiniz olmasına gerek yok.

Servis üzerinden aynı cep telefonu numarası ile aynı gün içerisinde en çok 3 sorgulama yapılabilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.