Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recepeker

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

1-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.931874,32.825785 (Azerbaycan Cad. No: 2 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde özellikle alt katlarda yani bodrum katlarda hiç çekmiyor. Hep sadece acil aramalar yazıyor. Bina içlerinde ise sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz. Bir ara sorun 2011 Kasım ayının ilk haftalarında düzelmişti. Sonra ne olduysa aynı sorun devam etmeye başladı. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Diğer operatörlerden Avea da hiç çekmiyor. Turkcell ise 2011 yazına kadar sorunsuz çekerken yaz aylarından beri kesintisiz iletişim kurulamıyor.

2-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.924922,32.831691 (Taşkent Caddesi 11.Sok. No: 4 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda yani bodrum katlarda Avea ve Turkcell full çekerken, Vodafone yaklaşık 3-4 yıldır alt katlarda hiç çekmiyor. Bina çevresinde bile full çekmiyor. En fazla 3-4 diş çekiyor.

3-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.927082,32.828473 (Prof. Muammer Aksoy Cad. 9.Sok. Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bina içlerinde ve alt katlarda en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz konuşamıyoruz.

4-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.922152,32.826067 (Aşkabat Cad. No: 30 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda çekmiyor. Çekse bile en fazla 3 diş. Onunla da konuşulmuyor. Turkcell bile 3 diş çekmesine rağmen rahat iletişim kurulabiliyor.

5-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.91915,32.830462 (Bahçelievler 14.Sok. No: 61)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde bile sinyal seviyesi çok az. İletişim kuramıyoruz.

6-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.913555,32.854291 (Akay Kavşağı Alt Geçidi ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. Kesintisiz iletişim kuramıyoruz.

7-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.841709,32.804378-39.817156,32.797898 arası ( Ankara Konya Yolu)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 1 dişe kadar düşüyor ve iletişim kuramıyoruz.

8-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.967878,32.829421 (Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Hastanenin bahçesinde sinyal seviyesi en fazla 3 diş. Hastanenin içlerinde bazı yerlerde hiç çekmiyor. Bazı yerlerde full çekiyor ama 3G hiç yok.

belirtmiş oldugunuz adresleri incelemeye aldık, en kısa sürede sonucu yazacağız. ilginiz için tesekkürler

saygılar

Belirtmiş olduğum yerlerde son durum nedir?

belirtilen adreslerde TDA çalısması sürmektedir. tesekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Mersin > Merkez Akdeniz ilçesinde 3g çekme durumu nasıl ? Turkcell vınn'da internete giriyorum 3g çekiyor, Vodafone hattımda var şebeke full çekiyor, tahminime göre 3g olarak internete girsem çok iyi çekecek, ama daha denemedim.

belirtilen adres 3g kapsama alanında.

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Almış oldugum cevaptan sonra bu konuyu ciddiye almıyorum..

size kim ne cevap verdi , bilemiyorum, bu hesaba bu konuya 4 kişi bakıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Bursa/Osmangazi. Ali Osman Sönmez Hastanesi ile Tophane Anadolu Teknik Lisesi civarı. Şebeke yok!

Ali Osman Sönmez onkoloji hastanesi , ulu cami baz istasyonundan hizmet almakta. ve şuanda gördüğüm bu istasyonun kendini kapatması.

ilgileniyoruz, tesekkürler

• Hizmet alınan istasyon 2g ve 3g anten içeriyor...Fakat ev içerisinde 2g fulle yakın çekerken 3g ya çekmiyor ya da 1 kademe...Bu istasyonunun 3gsinde sorun var anlamına mı gelir? yoksa 3g gerçekten bu kadar sınırlı bir kapsama mı sunuyor 2gye göre?
    Örnek bölge Koordinatlar 41.00.04.024 29.07.41.37
    Hizmet alınan baz istasyonu ataşehir 16.702 nolu hücre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

burak kardeşim rica etsem şu bölgeyede bakarmısın

bitlis
    merkez arıdağ köyü

avea turkcell full çekerken vodafone sıfırda.

belirtilen adres, bölükyazı baz istasyonundan hizmet almakta...

söz ettiğiniz bölükyazı köyü bu köyün 2 km ötesinde.ve arada dağ var.burdaki baz istasyonundan hizmet alma olayı yok..köyün herbir yerinde avea turkcell full iken vodafone sıfır.
  • amasya
    yuvacık köyü
    toki üstü

merhabalar köyümüzde vodafone bir noktada çekmekte şehre çok yakın ancak turkcell ve avea çekerken vodafone sürekli 0 ile 1 arasında ve bazen hiç çekmemektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Hizmet alınan istasyon 2g ve 3g anten içeriyor...Fakat ev içerisinde 2g fulle yakın çekerken 3g ya çekmiyor ya da 1 kademe...Bu istasyonunun 3gsinde sorun var anlamına mı gelir? yoksa 3g gerçekten bu kadar sınırlı bir kapsama mı sunuyor 2gye göre?
    Örnek bölge Koordinatlar 41.00.04.024 29.07.41.37
    Hizmet alınan baz istasyonu ataşehir 16.702 nolu hücre.

bakınız ;

verdiğiniz kordinatta görülüyorki bulundugunuz adrese yakın baz istasonu 3g hizmeti saglamıyor. ancak birkaç cadde asagıda 3g istasyon var ve oradan 3g sinyali yakalıyor sonra yakındaki 2g ye dönüş yapıyor.

sürekli 3g istasyona baglı kalmak istiyorsanız telefon ayarlarınızdan bunu yapabilirsiniz. yani isterseniz sürekli değişmesini durdurabilirsiniz.

tesekkürler

• quote:

quote:

bitlis
    merkez arıdağ köyü

söz ettiğiniz bölükyazı köyü bu köyün 2 km ötesinde.ve arada dağ var.burdaki baz istasyonundan hizmet alma olayı yok..köyün herbir yerinde avea turkcell full iken vodafone sıfır.

dediğiniz gibi yeryüzü şekilleri dolayısıyla değişiklik gösteriyor bu kapsama mesafeleri.

bulundugunuz bölgede en az 250 rakımlık bir dağ tepe biyer varsa yazar mısınız ? baz istasonunu tasıyabiliriz belki. yani eğer enerji sağlayacak sistem varsa bu tepe yada dağda.

tesekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: burak550

amasya
    yuvacık köyü
    toki üstü

merhabalar köyümüzde vodafone bir noktada çekmekte şehre çok yakın ancak turkcell ve avea çekerken vodafone sürekli 0 ile 1 arasında ve bazen hiç çekmemektedir

ilgilenelim, tesekkürler

• Sorularıma cevap verdiğin için XpressMusic34'a arkadaşa teşekkür ediyorum.Bir soru dana soracağım.Bu TDA çalışması ne demek?
  • Koordinat bilgisi 40.927096,29.210814

Istanbul Kartal ilcesi UgurMumcu mahallesi Akasya sokak ile Sogut sokak birlesimndeki apartmanin cevresi ve 6.kat olmasina ragmen cam kenari balkon kenarindan ancak gorusme yapabilmekteyim ayni sekilde bu sokak cevresindeki market iclerindede sorun var.Sinyal devamli yukari asagi gidip gelmekte ve stabil degil.Farkli istasyonlardan sinyal almaktatir ben degil diger Vodafone aboneleride ayni sikinti icinde.3G sinyali ise yalnizca 1 kademe hem 3G hem 2G EDGE sorun var kac senedir prolemi belirtmeme ragmen hic bir cozum yok ...Yalnizca sizden gelen cevaplar tamam bilgi dahilimizde biliyoruz teknik birim biliyor planlamamizda (6-7sene ne planlamaymis be kardesim) diye hep gecistirmeler adam gibi sinyal olsa hep 3G ile baglanacam ama nafile ...

En azindan Akasya sokak ile Sogut sokak birlesimindeki veya Akasya sokak ile Yunusemre caddesi birlesimine Tedas elektrik diregine baz istasyonu montaji yapsaniz inanin burdaki sikinti cozulur ama istenirse olur nasilki baska yerlere yapiliyor neden burda boyle uygulama yok ?

• quote:

Sorularıma cevap verdiğin için XpressMusic34'a arkadaşa teşekkür ediyorum.Bir soru dana soracağım.Bu TDA çalışması ne demek?

rica ederiz, arkadasımız kısaca iyileştirme/bakım/onarım çalışması yapılıyor demek istemiş.

tesekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Koordinat bilgisi 40.927096,29.210814

Istanbul Kartal ilcesi UgurMumcu mahallesi Akasya sokak ile Sogut sokak birlesimndeki apartmanin cevresi ve 6.kat olmasina ragmen cam kenari balkon kenarindan ancak gorusme yapabilmekteyim ayni sekilde bu sokak cevresindeki market iclerindede sorun var.Sinyal devamli yukari asagi gidip gelmekte ve stabil degil.Farkli istasyonlardan sinyal almaktatir ben degil diger Vodafone aboneleride ayni sikinti icinde.3G sinyali ise yalnizca 1 kademe hem 3G hem 2G EDGE sorun var kac senedir prolemi belirtmeme ragmen hic bir cozum yok ...Yalnizca sizden gelen cevaplar tamam bilgi dahilimizde biliyoruz teknik birim biliyor planlamamizda (6-7sene ne planlamaymis be kardesim) diye hep gecistirmeler adam gibi sinyal olsa hep 3G ile baglanacam ama nafile ...

En azindan Akasya sokak ile Sogut sokak birlesimindeki veya Akasya sokak ile Yunusemre caddesi birlesimine Tedas elektrik diregine baz istasyonu montaji yapsaniz inanin burdaki sikinti cozulur ama istenirse olur nasilki baska yerlere yapiliyor neden burda boyle uygulama yok ?

öncelikle belirtilen bölge daha önceleri plana alınmış, ancak belediyeden izin çıkmadıgı için baz istasyonu koyulmamıstır.

bu tür hususlar, devlet kontrolunde sağlanmakta ve devlet izin verirse baz istasyonu dikilmektedir. en büyük etken ise , yerleşim birimlerine kalabalık yerlere istasyon dikiminin yasak olması. bu yüzden yasam alanlarının dısına baz istasyonları dikiliyor...

tesekkürler

• quote:

quote:

quote:

bitlis
    merkez arıdağ köyü

dediğiniz gibi yeryüzü şekilleri dolayısıyla değişiklik gösteriyor bu kapsama mesafeleri.

bulundugunuz bölgede en az 250 rakımlık bir dağ tepe biyer varsa yazar mısınız ? baz istasonunu tasıyabiliriz belki. yani eğer enerji sağlayacak sistem varsa bu tepe yada dağda.

tesekkürler

quote:

amasya
    yuvacık köyü
    toki üstü

ilgilenelim, tesekkürler

xpressmusic34 verdiğin yanıt ve emeğin için teşekkür ederiz.

bölükyazı ile bahsettiğim arıdağ köyü sınırında avea baz istasyonu var.bu vericiden avea şebekesini veriyor arıdağa.bunun yanına kurulum yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

quote:

vodafone beni taciz ediyor aynı mesayı 9 kere gönderdi aralıklarla

yanlızca şebeke sorunları.

bu tip sorunları çözsün evvela

:) mail at , yasaklasinlar sana.ilginc ne geldi 9 kez merak ettim.

numaranı freezone a taşı 2000 dk konuş vs.
    hem de vodafone da iken

bana da gelsin o taciz mesajı
    "free higher 30" gibi birşeyler olabilir mesela.

• İzmir Bornova - Evka 3 metrosu arası çekmiyor.(metroda)
  • Cevap için teşekkürler. Bursa/Ulucami baz istasyonundan hizmet alıyor ama tek kör nokta Ali Osman Sönmez Hastanesi ile Tophane ATL arası sanırsam. Çünkü okul dışına çıktığımda full çekiyor. Kolay gelsin.
  • Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.
  • il rize
    ilçe çayeli
    köy demirhisar
    mah.taşlık kodana
    bulunduğumuz mevkide 1 kademe yada 2 kademe alıyor.3g yok. görüşmeleri çoğunlukla iyi çeken yerlerde
    yapmak zorunda kalıyoruz.defalarca taleplerimizi iletmemıze rağmen sonuç alamadık.bakalım şımdı taleplerimiz
    karşılanacakmı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bitlis
    merkez arıdağ köyü

tesekkürler

quote:

amasya
    yuvacık köyü
    toki üstü

ilgilenelim, tesekkürler

xpressmusic34 verdiğin yanıt ve emeğin için teşekkür ederiz.

bölükyazı ile bahsettiğim arıdağ köyü sınırında avea baz istasyonu var.bu vericiden avea şebekesini veriyor arıdağa.bunun yanına kurulum yapılabilir.

teşekkürler, inceleme yaptıgımızda belirlenen yerin özel mülk oldugu görülüyor. kira ücreti ve enerji saglamak için harcanacak ücretler bir hesaplansın suanda incelemeyi sürdürüyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

İzmir Bornova - Evka 3 metrosu arası çekmiyor.(metroda)

metroda çekmemesi doğal, ancak yakın bir zamana kadar bir proje vardı metrolara istasyon yapılıyordu, durun bir bakayım

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Cevap için teşekkürler. Bursa/Ulucami baz istasyonundan hizmet alıyor ama tek kör nokta Ali Osman Sönmez Hastanesi ile Tophane ATL arası sanırsam. Çünkü okul dışına çıktığımda full çekiyor. Kolay gelsin.

evet kör nokta var dediğiniz gibi. nasıl bişey yapsak acaba ? yerin kirası yeni ödenmiş bu yüzden taşıma yapılamaz, bir konusalım bu konuyu ekiple.

tesekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.

merhaba ;

yukarıda ki eklediğiniz linke baktım, siz il ilçe belde köy bir adres verin, bir inceleme yapalım...

tesekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: vcihan

il rize
    ilçe çayeli
    köy demirhisar
    mah.taşlık kodana
    bulunduğumuz mevkide 1 kademe yada 2 kademe alıyor.3g yok. görüşmeleri çoğunlukla iyi çeken yerlerde
    yapmak zorunda kalıyoruz.defalarca taleplerimizi iletmemıze rağmen sonuç alamadık.bakalım şımdı taleplerimiz
    karşılanacakmı

aslında plana alınmış bir istasyon kurulumu yapılıcak size yakın biyerde acaba çözüm olucak mı size, bir ay sonra kurulucakmıs , çözüm olması gerekiyor sizede

• quote:

quote:

Benim açtığım konu ve verilen cevap hiç kaale alınmıyor. Tekirdağ Merkez'den 100.yıl mahallesinden söz ediyorum... Gerçi siz kaale alsanız ne olacak ki şirketin bakış açısı alanen ortada.

merhaba ;

yukarıda ki eklediğiniz linke baktım, siz il ilçe belde köy bir adres verin, bir inceleme yapalım...

tesekkürler

Buyurun, çok merak ediyorum:

100. Yıl Mahallesi Şehit Hüseyin Çetin Sokak Merkez/TEKİRDAĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 18 Nisan 2012; 14:35:04 >
  • quote:

quote:

quote:

merhaba ;

tesekkürler

Buyurun, çok merak ediyorum:

100. Yıl Mahallesi Şehit Hüseyin Çetin Sokak Merkez/TEKİRDAĞ

bi kör nokta söz konusu değil, incelemeye aldık mobilize ekiplerden geri dönüş bekliyoruz tesekkürler

• quote:

quote:

Sorularıma cevap verdiğin için XpressMusic34'a arkadaşa teşekkür ediyorum.Bir soru dana soracağım.Bu TDA çalışması ne demek?

rica ederiz, arkadasımız kısaca iyileştirme/bakım/onarım çalışması yapılıyor demek istemiş.

tesekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Koordinat bilgisi 40.927096,29.210814

öncelikle belirtilen bölge daha önceleri plana alınmış, ancak belediyeden izin çıkmadıgı için baz istasyonu koyulmamıstır.

bu tür hususlar, devlet kontrolunde sağlanmakta ve devlet izin verirse baz istasyonu dikilmektedir. en büyük etken ise , yerleşim birimlerine kalabalık yerlere istasyon dikiminin yasak olması. bu yüzden yasam alanlarının dısına baz istasyonları dikiliyor...

tesekkürler

Bu koordinatta 40.929939, 29.220612 Leylak sokakta Turkcell'in Tedas elektrik direginde istasyonu var ayrica Aksemsettin caddesinde 40.940765, 29.215897 bu belirttigim koordinattada var neden 40.927558, 29.210511 veya 40.926881,29.210516 koordinatlarinda olmuyor konunun basligi ''Kapsanmayan Yer Kalmasin'' diye acilmisti sayin arkadasim bence burayla Vodafone ilgilensin isterse olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.