Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevimlican

ben bişeyi merak ediyorum...bölgeyi incelemeye aldık diyorsunuz ya bu süreç nasıl oluyor? bize biraz bilgi verirsen çok seviniriz...
    Örneğin a bölgesinde 3g problemi var yada çekmiyor dedik, süreç nasıl işliyor vodafoneda?

öncelikle, mobilize ekiplere durum hakkında bilgi veriliyor, bunun dışında vodafone iş ortaklarına bilgi veriliyor, gerekli incelemeyi mobilize ekipler yapıyor, bize geri dönüş yapılıyor, ya yeni baz , yada baz istasyonu iyileştirme/bakım / onarım çalısmaları yürütülüyor, bize geri dönüş yapılıyor ve bizde size geri dönüş yapıyoruz..

yeni baz kurulacaksa, planlama müdürüne bilgi veriyoruz, plana alınırsa yer aranıyor , kiralanıyor, ve kurulum işlemi iş ortaklarınca yapılıyor.

tesekkürler.

• Mugla
    Datça
    Emecik köyü
    Billurkent mevkii
    Konuşma kesilmesi -3G sorunu
    0 ila 3 (5 birimde) çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Mugla
    Datça
    Emecik köyü
    Billurkent mevkii
    Konuşma kesilmesi -3G sorunu
    0 ila 3 (5 birimde) çekiyor.

belirtmiş oldugunuz bölgede hizmet veren baz istasyonumuzu iyileştirme çalısmaları sebebiyle gecici olarak devre dısı bırakmıstık, düzelicek birkac güne.

sabrınız icin tesekkürler.
  • Il : Giresun
    Ilçe : bulancak
    Köy : aydındere beldesi
    Bu bölgede halen 3g yok müşteri hizmetlerine bildirdim. Ancak tam bir sonuç alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul>eyüp>kemerburgaz (göktürk)>Aşağı ağaçlı köyünde hiçbir operatör çekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahasan.

Il : Giresun
    Bu bölgede halen 3g yok müşteri hizmetlerine bildirdim. Ancak tam bir sonuç alamadım.

aydındere beldesi 2g istasyonu 3g ye dönüstürülücek. sabır sadece.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

İstanbul>eyüp>kemerburgaz (göktürk)>Aşağı ağaçlı köyünde hiçbir operatör çekmiyor.

bu sorun bizden kaynaklanmıyor.

eyüp belediyesi baz istasyonu kurmaya müsade etmiyor,, bunu belediyenizle konusun.

saygılar
  • burak kardeşim rica etsem şu bölgeyede bakarmısın

bitlis
    merkez arıdağ köyü

avea turkcell full çekerken vodafone sıfırda.
  • Pirireis sizin köye baz kuruldu herhalde sesin çıkmıyor.
  • il:Trabzon
    ilçe :tonya
    koy :yakçukur koyu
    3g çekmiyor herhangi bir calışma varmi memlekette ki akrabalar soruyor
  • İl: Kahramanmaraş
    İlçe: Andırın
    Köy: Torun

çok çok zor çekiyor..bir arkadaşımı ziyaret için gitmiştim karakolda şekilden şekile girdim çeksin diye 3g yi falan geçtim normal çekse yetecek ki kaba tabirle tek diş çekiyor :)) lojman içi zaten durum vahim cam kenarında açığa bakarsa ya çekiyor ya çekmiyor :)) ama hakkını yemeyelim avea falan hiç çekmiyordu vodafone çok az da olsa çekiyordu belirttiğim şekilde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: karahasan.

Il : Giresun

aydındere beldesi 2g istasyonu 3g ye dönüstürülücek. sabır sadece.

saygılar

quote:

İstanbul>eyüp>kemerburgaz (göktürk)>Aşağı ağaçlı köyünde hiçbir operatör çekmiyor.

eyüp belediyesi baz istasyonu kurmaya müsade etmiyor,, bunu belediyenizle konusun.

saygılar

eyüp te hiç şebeke yokmu yani ? nasıl izin vermiyor desenize şuna halka para verilmek istenmiyor yazın insanlar oraya tatile gidiyor ama geçmişten günümüze cep telefonu çekmiyor zaten çekmemesi normal bu köye iski tarafından su da 2008 yılında gitti bi on sene sonra cep telefonu çeker.

edit: yukarı ağaçlı köyüne özel mülke baz istasyonu kurulabilir bunun belediyeyle bir alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Nisan 2012; 7:17:17 >

• İzmir Balçova korutürk Mahallesindeyim. Burda 2g full çekiyor ama sorunlu. 2g deyken atılan 5 mesajin 1i gitmiyor. Yine 2g deyken İnternet'e girmiyor. 3g 2 3 dış çekiyor 3g de Herhangi bir sorun yok
  • Sivas ili, Suşehri ilçesi, Şarköy köyünde Vodafone hatlar çekmiyor. Bu bahsettiğim bölge Sivas'ın Karadeniz bölgesinde kalan kısmındadır. Turkcell sadece belirli noktalarda çekerken Avea ve Vodafone hiç çekmiyor. Baz istasyonu şart oraya.
  • Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

burak kardeşim rica etsem şu bölgeyede bakarmısın

bitlis
    merkez arıdağ köyü

avea turkcell full çekerken vodafone sıfırda.

belirtilen adres, bölükyazı baz istasyonundan hizmet almakta...

Orijinalden alıntı: asi_genc1981

il:Trabzon
    ilçe :tonya
    koy :yakçukur koyu
    3g çekmiyor herhangi bir calışma varmi memlekette ki akrabalar soruyor

tonya ilçesi 3g çalısmaları planda yok, önümüzdeki günlerde bakacağız planlara tekrar.

Orijinalden alıntı: turgay26

İl: Kahramanmaraş
    İlçe: Andırın
    Köy: Torun

çok çok zor çekiyor..bir arkadaşımı ziyaret için gitmiştim karakolda şekilden şekile girdim çeksin diye 3g yi falan geçtim normal çekse yetecek ki kaba tabirle tek diş çekiyor :)) lojman içi zaten durum vahim cam kenarında açığa bakarsa ya çekiyor ya çekmiyor :)) ama hakkını yemeyelim avea falan hiç çekmiyordu vodafone çok az da olsa çekiyordu belirttiğim şekilde :)

belirtilen adres kapsama alanı içinde gözüküyor. inceleme yapacağız. tesekkürler

saygılar

eyüp te hiç şebeke yokmu yani ? nasıl izin vermiyor desenize şuna halka para verilmek istenmiyor yazın insanlar oraya tatile gidiyor ama geçmişten günümüze cep telefonu çekmiyor zaten çekmemesi normal bu köye iski tarafından su da 2008 yılında gitti bi on sene sonra cep telefonu çeker.

edit: yukarı ağaçlı köyüne özel mülke baz istasyonu kurulabilir bunun belediyeyle bir alakası yok.

bakınız ; belediyeniz ilçeye hiçbir şekilde baz istasyonu kurulmasına müsade etmiyor, farklı ilçelerden bölgenize hizmet vermeyi deniyoruz çalısmalar sürüyor, ancak belediyeniz baz istasyonu çalısmalarına müsade etmiyor. en son "özel mülk"e kurdugumuz baz istasyonunu söktüler ve mahkemeden tazminat talep ettik bu mahkeme sürüyor.

belediyeniz müsade etmedikçe kurulması imkansız. bu sadece bizim için değil diğer operatörler içinde geçerli...

Orijinalden alıntı: `bELa

İzmir Balçova korutürk Mahallesindeyim. Burda 2g full çekiyor ama sorunlu. 2g deyken atılan 5 mesajin 1i gitmiyor. Yine 2g deyken İnternet'e girmiyor. 3g 2 3 dış çekiyor 3g de Herhangi bir sorun yok

çalısmalar basladı, tesekkürler.

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Sivas ili, Suşehri ilçesi, Şarköy köyünde Vodafone hatlar çekmiyor. Bu bahsettiğim bölge Sivas'ın Karadeniz bölgesinde kalan kısmındadır. Turkcell sadece belirli noktalarda çekerken Avea ve Vodafone hiç çekmiyor. Baz istasyonu şart oraya.

tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Temmuz 2012; 19:53:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: recepeker

1-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.931874,32.825785 (Azerbaycan Cad. No: 2 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde özellikle alt katlarda yani bodrum katlarda hiç çekmiyor. Hep sadece acil aramalar yazıyor. Bina içlerinde ise sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz. Bir ara sorun 2011 Kasım ayının ilk haftalarında düzelmişti. Sonra ne olduysa aynı sorun devam etmeye başladı. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Diğer operatörlerden Avea da hiç çekmiyor. Turkcell ise 2011 yazına kadar sorunsuz çekerken yaz aylarından beri kesintisiz iletişim kurulamıyor.

2-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.924922,32.831691 (Taşkent Caddesi 11.Sok. No: 4 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda yani bodrum katlarda Avea ve Turkcell full çekerken, Vodafone yaklaşık 3-4 yıldır alt katlarda hiç çekmiyor. Bina çevresinde bile full çekmiyor. En fazla 3-4 diş çekiyor.

3-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.927082,32.828473 (Prof. Muammer Aksoy Cad. 9.Sok. Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bina içlerinde ve alt katlarda en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz konuşamıyoruz.

4-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.922152,32.826067 (Aşkabat Cad. No: 30 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda çekmiyor. Çekse bile en fazla 3 diş. Onunla da konuşulmuyor. Turkcell bile 3 diş çekmesine rağmen rahat iletişim kurulabiliyor.

5-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.91915,32.830462 (Bahçelievler 14.Sok. No: 61)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde bile sinyal seviyesi çok az. İletişim kuramıyoruz.

6-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.913555,32.854291 (Akay Kavşağı Alt Geçidi ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. Kesintisiz iletişim kuramıyoruz.

7-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.841709,32.804378-39.817156,32.797898 arası ( Ankara Konya Yolu)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 1 dişe kadar düşüyor ve iletişim kuramıyoruz.

8-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.967878,32.829421 (Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Hastanenin bahçesinde sinyal seviyesi en fazla 3 diş. Hastanenin içlerinde bazı yerlerde hiç çekmiyor. Bazı yerlerde full çekiyor ama 3G hiç yok.

belirtmiş oldugunuz adresleri incelemeye aldık, en kısa sürede sonucu yazacağız. ilginiz için tesekkürler

saygılar

Belirtmiş olduğum yerlerde son durum nedir?

• Mersin > Merkez Akdeniz ilçesinde 3g çekme durumu nasıl ? Turkcell vınn'da internete giriyorum 3g çekiyor, Vodafone hattımda var şebeke full çekiyor, tahminime göre 3g olarak internete girsem çok iyi çekecek, ama daha denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 15 Nisan 2012; 15:26:53 >
  • Almış oldugum cevaptan sonra bu konuyu ciddiye almıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

İstanbul Ümraniye tatlısu elalmış caddesi ile şenol güneş bulvarı kesişimi berrak berat sitesi civarı baz istasyonu yok, bölgede çekim çok uzaktaki ATASEHİR 16.702 nolu istasyondan alıyor...Ev içlerinde 3g hiç çekmiyor..Elalmış caddesinde elalmış isimli bir baz istasyonu var fakat elalmış caddesinin üst kısmına hizmet veriyor alt kısımda baz istasyonu yok...Son 3 senedir sorunu defalarca iletmeme rağmen değişiklik yok.
    Koordinatlar 41.00.04.024 29.07.41.37

İstanbul ataşehir merkezdeki kamelya çarşı 2m migros içerisinde vodafone çekmiyor, diğer operatörler çekiyor..
    Adres :Kamelya çarşı Ataşehir 2m migros(eski tansaş)
    Koordinatlar : 40 59 24 29- 29 07 47 76

İstanbul ataşehir merkezdeki migros genel müdürlüğü 3m migros -2. kat otopark vodafone çekmiyor, turkcell full otopark içerisinde tavanda yansıtıcısı var..
    Adres: Migros genel müdürlüğü turgut özal bulvarı no 6 ataşehir
    Koordinatlar: 40 59 31 20- 29 07 35 21

Bulunduğumuz bölgenin koordinatları nasıl belirliyoruz? yazarsanız sevinirim

• Bursa/Osmangazi. Ali Osman Sönmez Hastanesi ile Tophane Anadolu Teknik Lisesi civarı. Şebeke yok!
  • VODAFONE Turkcell'i yetişmesi icin baz istasyonlara biraz daha önem vermesi lazım hala cogu yerlerde VODAFONE çekmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.