Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortak kullanılacak baz istasyonları.. er-geç olacak bu. başka türlü çözülmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

konya merkez hava lojmanları civarı ciddi çekiş sorunu var

Musalla Bağları Mh. - Org. Emin Alpkaya Hava Lojmanları

Armağan Mh. - Korgeneral Cemal Engin Hava Lojmanları

bölgeye hizmet veren KONYA 26 numaralı baz istasyonu bakım onarım çalısması nedeniyle geçiçi bir süreliğine devre dışı bırakılmıştır. mevcut bölge şuanda mobil baz istasyonu ile hizmet almaktadır.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

İstanbul Ümraniye tatlısu elalmış caddesi ile şenol güneş bulvarı kesişimi berrak berat sitesi civarı baz istasyonu yok, bölgede çekim çok uzaktaki ATASEHİR 16.702 nolu istasyondan alıyor...Ev içlerinde 3g hiç çekmiyor..Elalmış caddesinde elalmış isimli bir baz istasyonu var fakat elalmış caddesinin üst kısmına hizmet veriyor alt kısımda baz istasyonu yok...Son 3 senedir sorunu defalarca iletmeme rağmen değişiklik yok.
    Koordinatlar 41.00.04.024 29.07.41.37

İstanbul ataşehir merkezdeki kamelya çarşı 2m migros içerisinde vodafone çekmiyor, diğer operatörler çekiyor..
    Adres :Kamelya çarşı Ataşehir 2m migros(eski tansaş)
    Koordinatlar : 40 59 24 29- 29 07 47 76

İstanbul ataşehir merkezdeki migros genel müdürlüğü 3m migros -2. kat otopark vodafone çekmiyor, turkcell full otopark içerisinde tavanda yansıtıcısı var..
    Adres: Migros genel müdürlüğü turgut özal bulvarı no 6 ataşehir
    Koordinatlar: 40 59 31 20- 29 07 35 21

atasehir ve ümraniye 3g ve 2g kapsama alanımızdadır. bahsi geçen sorunlar telefondan telefona değiştiği için kesin bişey söylemek zor.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bir yer de ben söyleyeyim.

Annem vodafonelularla sınırsız konuştuğu icin evde 1 tane vodafone hattımız var ama çekmiyor yahu. Sadece 1 diş çekiyor ve bazen 2 diş oluyor. Oysa aynı evde Avea ve Turkcell iyi.

Yer: mimar Sinan Mahallesi, oymak sokak, yarimca, körfez , Kocaeli.

Bir de vodafone baz istasyonları arasında sürekli geziniyor. Buna da bir care bulunmalı.

en yakın baz istasyonları arasında sürekli geçiş yapması gayet doğal, bahsi geçen bölgeyi incelemeye aldık yanlız bir sorun tespit edemedik. telefon modeliniz nedir acaba ?

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Bu bir vodafone mu yoksa biraderin ve senin projen mi :-)

proje vodafone ait, ancak projenin işlemesi için görev altyapı sorumlularına verilmiştir.

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

bölgeye hizmet veren KONYA 26 numaralı baz istasyonu bakım onarım çalısması nedeniyle geçiçi bir süreliğine devre dışı bırakılmıştır. mevcut bölge şuanda mobil baz istasyonu ile hizmet almaktadır.

saygılar

quote:

İstanbul Ümraniye tatlısu elalmış caddesi ile şenol güneş bulvarı kesişimi berrak berat sitesi civarı baz istasyonu yok, bölgede çekim çok uzaktaki ATASEHİR 16.702 nolu istasyondan alıyor...Ev içlerinde 3g hiç çekmiyor..Elalmış caddesinde elalmış isimli bir baz istasyonu var fakat elalmış caddesinin üst kısmına hizmet veriyor alt kısımda baz istasyonu yok...Son 3 senedir sorunu defalarca iletmeme rağmen değişiklik yok.

İstanbul ataşehir merkezdeki kamelya çarşı 2m migros içerisinde vodafone çekmiyor, diğer operatörler çekiyor..

İstanbul ataşehir merkezdeki migros genel müdürlüğü 3m migros -2. kat otopark vodafone çekmiyor, turkcell full otopark içerisinde tavanda yansıtıcısı var..

atasehir ve ümraniye 3g ve 2g kapsama alanımızdadır. bahsi geçen sorunlar telefondan telefona değiştiği için kesin bişey söylemek zor.

saygılar

quote:

Annem vodafonelularla sınırsız konuştuğu icin evde 1 tane vodafone hattımız var ama çekmiyor yahu. Sadece 1 diş çekiyor ve bazen 2 diş oluyor. Oysa aynı evde Avea ve Turkcell iyi.

Bir de vodafone baz istasyonları arasında sürekli geziniyor. Buna da bir care bulunmalı.

en yakın baz istasyonları arasında sürekli geçiş yapması gayet doğal, bahsi geçen bölgeyi incelemeye aldık yanlız bir sorun tespit edemedik. telefon modeliniz nedir acaba ?

saygılar

quote:

proje vodafone ait, ancak projenin işlemesi için görev altyapı sorumlularına verilmiştir.

saygılar

bahsi geçen konular telefondan telefona değişmektedir ne demek biraz açar mısın?
    1.bahsettiğim bölge müşteri hizmetlerinin kontrolüne göre baz istasyonundan uzakta kör noktada kalmakta olup 3g kapsaması dışındadır.Telefon markası farketmemektedir.
    2. Bölgede kapalı alanda sinyal yok telefon ister nokia olsun ister iphone ister ericsson farketmiyor..
    3.Bölgede kapalı alanda sinyal yok telefon ister nokia olsun ister iphone ister ericsson farketmiyor..
    Ümraniye ve ataşehir 3g kapsama alanımızdadır demek ünraniye ve ataşehirin yüzölçümünü düşünerek genelleme olmuş sanki biraz..Verdiğim koordinatlara göre yeniden bakmanız faydalı olabilir.. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 11 Nisan 2012; 13:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vodafone beni taciz ediyor aynı mesayı 9 kere gönderdi aralıklarla

yanlızca şebeke sorunları.

bu tip sorunları çözsün evvela

:) mail at , yasaklasinlar sana.ilginc ne geldi 9 kez merak ettim.

numaranı freezone a taşı 2000 dk konuş vs.
    hem de vodafone da iken

o da iyimis :) gidip bayiye taşıyın hattimi desen dumur olurlar herhalde.

gelen mail:
    quote:

Sayın Abonemiz,

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, 054------- numaralı hattınız ile ilgili olarak, tarafınıza gelen bilgilendirme mesajı hatalı gönderilmiş olup, dikkate almamanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 11 Nisan 2012; 15:05:03 >

• 1 kere gelse dikkate almazdım da 9 kez gelince dikkate aldım bu ne rezalet deseydin :) ben bu tip cevaplara kesin karşılık veriririm hafif dalga geçerek, dediğin gibi 9 kez nedir yahu, hele sms kullanmayan insanı daha çok rahatsız eder babamdan biliyorum, ben sallamıyorum pek bakıp siliyorum ama adam öyle bazen sinir oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa-gemlik ilcesi
    Istiklal caddesi
    Orhangazi caddesi
    Hurriyet caddesi

Esref dincer mahallesi ve osmaniye mahallesi

Eski pazar caddesi

Cumhuriyet mahallesi manastir mevkii

Bu bolgeleri sorabilir misiniz.
    Yaklasik 2 ay once vodafonedan yetkili ile gorustuk ama su an hangi asamaya geldiler bilmiyorum cunku sorun vodafonedan kaynaklanmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

saygılar

quote:

saygılar

quote:

saygılar

quote:

saygılar

bahsi geçen konular telefondan telefona değişmektedir ne demek biraz açar mısın?
    1.bahsettiğim bölge müşteri hizmetlerinin kontrolüne göre baz istasyonundan uzakta kör noktada kalmakta olup 3g kapsaması dışındadır.Telefon markası farketmemektedir.
    2. Bölgede kapalı alanda sinyal yok telefon ister nokia olsun ister iphone ister ericsson farketmiyor..
    3.Bölgede kapalı alanda sinyal yok telefon ister nokia olsun ister iphone ister ericsson farketmiyor..
    Ümraniye ve ataşehir 3g kapsama alanımızdadır demek ünraniye ve ataşehirin yüzölçümünü düşünerek genelleme olmuş sanki biraz..Verdiğim koordinatlara göre yeniden bakmanız faydalı olabilir.. saygılar

vermiş oldugunuz kordinat'ı sistemde kontrol ettiğimizde kapsama alanı içerisinde gözüküyor. ancak yinede bölgeyi teknik olarak inceleyeceğiz.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

Bursa-gemlik ilcesi
    Istiklal caddesi
    Orhangazi caddesi
    Hurriyet caddesi

Eski pazar caddesi

Yaklasik 2 ay once vodafonedan yetkili ile gorustuk ama su an hangi asamaya geldiler bilmiyorum cunku sorun vodafonedan kaynaklanmiyor.

belirtmiş oldugunuz adresler MUAAMMER AĞIM HASTANESİ' baz istasyonundan hizmet almaktadır.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Nisan 2012; 19:03:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

quote:

saygılar

quote:

saygılar

quote:

saygılar

vermiş oldugunuz kordinat'ı sistemde kontrol ettiğimizde kapsama alanı içerisinde gözüküyor. ancak yinede bölgeyi teknik olarak inceleyeceğiz.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

Bursa-gemlik ilcesi
    Istiklal caddesi
    Orhangazi caddesi
    Hurriyet caddesi

Eski pazar caddesi

belirtmiş oldugunuz caddeler MUAAMMER AĞIM HASTANESİ' baz istasyonundan hizmet almaktadır.

saygılar

p.m kutunuza bakarmısınız.

• pm'ye cevap verilmiştir
  • İstanbul-Bayrampaşa merkez. 2. katta 2g zor bela cam önü vs. 3. katta hiç çekmiyor sokağa bir çıkıyorum sizi arayan num. mesajları doluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

İstanbul-Bayrampaşa merkez. 2. katta 2g zor bela cam önü vs. 3. katta hiç çekmiyor sokağa bir çıkıyorum sizi arayan num. mesajları doluyor .

mahalle sokak ismi verebilirseniz yardımcı olmaya çalısacağım
  • mrb 8 eylülde giresun yağlıdere ilçesi kırkharman yaylasında kaza yapmıştm vodafon hattım çekmiyordu. kasko firmamı turksel hattan aradım. vodafona yazdım ama hala çekmiyomuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azerr

mrb 8 eylülde giresun yağlıdere ilçesi kırkharman yaylasında kaza yapmıştm vodafon hattım çekmiyordu. kasko firmamı turksel hattan aradım. vodafona yazdım ama hala çekmiyomuş.

merhaba ;

belirttiğiniz bölgenin teknik takibini baslattık, ilginiz için teşekkürler
  • quote:

1 kere gelse dikkate almazdım da 9 kez gelince dikkate aldım bu ne rezalet deseydin :) ben bu tip cevaplara kesin karşılık veriririm hafif dalga geçerek, dediğin gibi 9 kez nedir yahu, hele sms kullanmayan insanı daha çok rahatsız eder babamdan biliyorum, ben sallamıyorum pek bakıp siliyorum ama adam öyle bazen sinir oluyor.

haklısınız , bu tür sistemsel hatalar bazen olabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Burdurda uni okuyorum 3g burdurun yarisinda cekiyor yarisinda cekmiyor o derece vahim. Mus hiz. Kac kez aradik kapsama alanindasiniz diyor ama 1 mb bile veri alamadik daha iphone nokia c6 ve vinn la denedik yok. Fakulte yuksek okul ve askeriyenin bulundugu bolge sorunlu.. 3 ay bekledim duzelen bise olmayinca turkcell aldim.

sayın gktgknk ;

burdur merkez 3g hizmetini YEŞİLOVA'dan almaktadır. burdur merkez 3g istasyonu geçici bir süreliğine devre dışı bırakılmıştır.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Bölge : Kızılinler
    Köy : Akkaya

Burası bir tatil bölgesi, şöyle ki birçok insanın yazlığı dinlenme yeri vs var. Haftasonu insanlar buralara geliyor.
    Fakat Vodafone çekmiyor.

Kaç kez site sakinleri, yazlık sakinleri Vodafone'yi aradık şikayet bildirdik fakat 1 senedir çözüm üretilmedi.

Benimde bu mevkiide bir yazlığım var, dinlenmeye gidiyorum haftasonları fakat Vodafone çekmediği için Turkcell hat almak zorunda kaldım.

Vodafone'nin 2G bile çekmediği yerde Turkcell 3G çekiyor.

Ki bu dediğim yerleşim birimi Kütahya'ya 50, Eskişehir'e 25 KM Mesafe uzaklıkta. Yani dağın başında değil.

sayın Cloud Nine ;

eskişehir baz istasyonu iyileştirme çalısması yapılacaktır. (14 nisan 2012 tarihinde iyileştirme çalısmaları baslıyacaktır.)

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc1981

İl: Trabzon
    ilçe : duzköy
    yayla : derin oba yaylası ve şenocak yaylası
    VODAFONE 1 kademe çekiyor oda bazı yerlerde hiç çekmiyor turkcell ful çekiyor vodafonenin çekmesini istiyoruz yazın o yayla cok kalabalık oluyor bı kaç kez aradık soledim ama planlamada yokmuş dediler

sayın asi_genc1981 ;

düzköy merkez, Çalköy, Çayırbağı ve Aykut Beldeleri baz istasyon iyileştirme çalısmalarımız 16 nisan 2012 günü baslayacaktır.

saygılar

benim dediğim yer ile sizin dediğiniz yer yer farklı sizin belirttiğiz yer bizim yaylaya uzak benim dediğim yayla beypınarı yaylası ile kasırga yaylası arasında. kadirse yaylasında vodafonenin baz istasyonu 2010 da yapıldı fakat 3kilometre uzakta olduğu için derinoba ve şenocak hatta beypınarı yaylasına faydası yok beypınarı yaylasına Turkcell 2010 da baz istasyonu kurdu.şuan yukarda belirttiğim yaylalarda kar mevcuttur herhangibi işlem yapılamaz. orda ancak Mayıs sonunda yapılabilir dediğim yerleri araştırılsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yaylada ben yazayım rize Ayder yukari kavron yaylası vodafone çekmiyor......
  • 1-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.931874,32.825785 (Azerbaycan Cad. No: 2 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde özellikle alt katlarda yani bodrum katlarda hiç çekmiyor. Hep sadece acil aramalar yazıyor. Bina içlerinde ise sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz. Bir ara sorun 2011 Kasım ayının ilk haftalarında düzelmişti. Sonra ne olduysa aynı sorun devam etmeye başladı. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Diğer operatörlerden Avea da hiç çekmiyor. Turkcell ise 2011 yazına kadar sorunsuz çekerken yaz aylarından beri kesintisiz iletişim kurulamıyor.

2-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.924922,32.831691 (Taşkent Caddesi 11.Sok. No: 4 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda yani bodrum katlarda Avea ve Turkcell full çekerken, Vodafone yaklaşık 3-4 yıldır alt katlarda hiç çekmiyor. Bina çevresinde bile full çekmiyor. En fazla 3-4 diş çekiyor.

3-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.927082,32.828473 (Prof. Muammer Aksoy Cad. 9.Sok. Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bina içlerinde ve alt katlarda en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz konuşamıyoruz.

4-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.922152,32.826067 (Aşkabat Cad. No: 30 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda çekmiyor. Çekse bile en fazla 3 diş. Onunla da konuşulmuyor. Turkcell bile 3 diş çekmesine rağmen rahat iletişim kurulabiliyor.

5-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.91915,32.830462 (Bahçelievler 14.Sok. No: 61)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde bile sinyal seviyesi çok az. İletişim kuramıyoruz.

6-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.913555,32.854291 (Akay Kavşağı Alt Geçidi ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. Kesintisiz iletişim kuramıyoruz.

7-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.841709,32.804378-39.817156,32.797898 arası ( Ankara Konya Yolu)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 1 dişe kadar düşüyor ve iletişim kuramıyoruz.

8-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.967878,32.829421 (Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Hastanenin bahçesinde sinyal seviyesi en fazla 3 diş. Hastanenin içlerinde bazı yerlerde hiç çekmiyor. Bazı yerlerde full çekiyor ama 3G hiç yok.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Burdurda uni okuyorum 3g burdurun yarisinda cekiyor yarisinda cekmiyor o derece vahim. Mus hiz. Kac kez aradik kapsama alanindasiniz diyor ama 1 mb bile veri alamadik daha iphone nokia c6 ve vinn la denedik yok. Fakulte yuksek okul ve askeriyenin bulundugu bolge sorunlu.. 3 ay bekledim duzelen bise olmayinca turkcell aldim.

sayın gktgknk ;

burdur merkez 3g hizmetini YEŞİLOVA'dan almaktadır. burdur merkez 3g istasyonu geçici bir süreliğine devre dışı bırakılmıştır.

saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Bölge : Kızılinler
    Köy : Akkaya

Burası bir tatil bölgesi, şöyle ki birçok insanın yazlığı dinlenme yeri vs var. Haftasonu insanlar buralara geliyor.
    Fakat Vodafone çekmiyor.

Kaç kez site sakinleri, yazlık sakinleri Vodafone'yi aradık şikayet bildirdik fakat 1 senedir çözüm üretilmedi.

Benimde bu mevkiide bir yazlığım var, dinlenmeye gidiyorum haftasonları fakat Vodafone çekmediği için Turkcell hat almak zorunda kaldım.

Vodafone'nin 2G bile çekmediği yerde Turkcell 3G çekiyor.

Ki bu dediğim yerleşim birimi Kütahya'ya 50, Eskişehir'e 25 KM Mesafe uzaklıkta. Yani dağın başında değil.

sayın Cloud Nine ;

eskişehir baz istasyonu iyileştirme çalısması yapılacaktır. (14 nisan 2012 tarihinde iyileştirme çalısmaları baslıyacaktır.)

saygılar

quote:

İl: Trabzon
    ilçe : duzköy
    yayla : derin oba yaylası ve şenocak yaylası
    VODAFONE 1 kademe çekiyor oda bazı yerlerde hiç çekmiyor turkcell ful çekiyor vodafonenin çekmesini istiyoruz yazın o yayla cok kalabalık oluyor bı kaç kez aradık soledim ama planlamada yokmuş dediler

sayın asi_genc1981 ;

düzköy merkez, Çalköy, Çayırbağı ve Aykut Beldeleri baz istasyon iyileştirme çalısmalarımız 16 nisan 2012 günü baslayacaktır.

saygılar

benim dediğim yer ile sizin dediğiniz yer yer farklı sizin belirttiğiz yer bizim yaylaya uzak benim dediğim yayla beypınarı yaylası ile kasırga yaylası arasında. kadirse yaylasında vodafonenin baz istasyonu 2010 da yapıldı fakat 3kilometre uzakta olduğu için derinoba ve şenocak hatta beypınarı yaylasına faydası yok beypınarı yaylasına Turkcell 2010 da baz istasyonu kurdu.şuan yukarda belirttiğim yaylalarda kar mevcuttur herhangibi işlem yapılamaz. orda ancak Mayıs sonunda yapılabilir dediğim yerleri araştırılsın lütfen

merhaba ;

belirtmiş oldugunuz adrese yakın baz istasyonumuz halihazırda var, ancak sorun yaşadıgınızı belirtmişsiniz. bölgenin teknik incelemesini sağladıgımızda kapsama alanı içerisinde gözüküyor.

yaylalarda hava koşullarının kötü olması çalısmaları aksatıcak dediğiniz gibi, ancak önümüzdeki aylarda çalısmalar baslayacak. ilginiz için tesekkürler

saygılar...

quote:

Bir yaylada ben yazayım rize Ayder yukari kavron yaylası vodafone çekmiyor......

rize ayder yaylası mobil sinyal aracı ile hizmet yaz aylarında verilmektedir. ilginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepeker

1-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.931874,32.825785 (Azerbaycan Cad. No: 2 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde özellikle alt katlarda yani bodrum katlarda hiç çekmiyor. Hep sadece acil aramalar yazıyor. Bina içlerinde ise sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz. Bir ara sorun 2011 Kasım ayının ilk haftalarında düzelmişti. Sonra ne olduysa aynı sorun devam etmeye başladı. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Diğer operatörlerden Avea da hiç çekmiyor. Turkcell ise 2011 yazına kadar sorunsuz çekerken yaz aylarından beri kesintisiz iletişim kurulamıyor.

2-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.924922,32.831691 (Taşkent Caddesi 11.Sok. No: 4 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda yani bodrum katlarda Avea ve Turkcell full çekerken, Vodafone yaklaşık 3-4 yıldır alt katlarda hiç çekmiyor. Bina çevresinde bile full çekmiyor. En fazla 3-4 diş çekiyor.

3-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.927082,32.828473 (Prof. Muammer Aksoy Cad. 9.Sok. Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bina içlerinde ve alt katlarda en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz konuşamıyoruz.

4-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.922152,32.826067 (Aşkabat Cad. No: 30 Bahçelievler/ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda çekmiyor. Çekse bile en fazla 3 diş. Onunla da konuşulmuyor. Turkcell bile 3 diş çekmesine rağmen rahat iletişim kurulabiliyor.

5-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.91915,32.830462 (Bahçelievler 14.Sok. No: 61)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde bile sinyal seviyesi çok az. İletişim kuramıyoruz.

6-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.913555,32.854291 (Akay Kavşağı Alt Geçidi ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. Kesintisiz iletişim kuramıyoruz.

7-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.841709,32.804378-39.817156,32.797898 arası ( Ankara Konya Yolu)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 1 dişe kadar düşüyor ve iletişim kuramıyoruz.

8-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.967878,32.829421 (Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Hastanenin bahçesinde sinyal seviyesi en fazla 3 diş. Hastanenin içlerinde bazı yerlerde hiç çekmiyor. Bazı yerlerde full çekiyor ama 3G hiç yok.

belirtmiş oldugunuz adresleri incelemeye aldık, en kısa sürede sonucu yazacağız. ilginiz için tesekkürler

saygılar

• ben bişeyi merak ediyorum...bölgeyi incelemeye aldık diyorsunuz ya bu süreç nasıl oluyor? bize biraz bilgi verirsen çok seviniriz...
    Örneğin a bölgesinde 3g problemi var yada çekmiyor dedik, süreç nasıl işliyor vodafoneda?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.