Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim. ben şuan izindeyim bu yüzden mesajlarınıza olumlu yada olumsuz cevap veremiyeceğim . sistemden detaylı inceleme yapmadanda birşeyler yazmak istemedim . bu yüzden iznim bitince yanıtlayacağım , teşekkürler.

arkadaşlar izinde oldugum için mesajlarınıza cevap veremiyorum. kusura bakmayın , iznim bittiğinde geri dönüş yapacağım mesajlarınıza.

• Aydın-Didim Fevzipaşa mah. Çağın Sitesi çok az çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun-Çarşamba Çınarlık Beldesi Yukarı Eğercili Mahallesi, Dikbıyık Beldesi Irmaksırtı Mahallesinde de VODAFONE neredeyse hiç çekmiyor. Telefon çekmemesinden bıktım usandım artık. Evde pencerede telefon çekiyor, evin iç taraflarında konuşma kesiliyor. Kapsama kampanyası sayesinde her gün her konuşmam neredeyse geri geliyor. Doğru düzgün bir telefon konuşmam yok. Kardeşim vodafona mail attı. Eve mühendisler geldi. Bir şey yok deyip gittiler. Bu son uğraşım. Oldu oldu. Olmadı diğer operatörlere geçecem. Araştırmaya başladım şimdiden. Bu yazdığım sorunları neredeyse bütün köy çekiyor. Ona göre. Dert yanmayan kimse görmedim. Sorunumuzun düzelmesi dileğiyle herkese iyi forumlar.
  • amasya çakallar mahallesi vermiş sokak hemen altımızda 3 oporotorun baz istasyonu olmasına rağmen 100 metre 2g çekmiyor 3g çekmiyor bazen çekiyor
  • İstanbul-Sariyer-Kireçburnu Mah.
    3g çekmiyor vodemle bağlanirken çok sikinti.çikariyor
    vodafone 858

• Zonguldak ili, Çaycuma ilçesine bağlı Kışla köyünde ve civarında diğer iki operatör az da olsa çekerken Vodafone hiç çekmiyor. Bırak 3G'yi, biz 2G'ye de razıyız.
  • Vodafone faturalı hat kullanmaya başlayalı iki ay oldu. Sürekli cızırtılar oluyor konuşurken, ses kesiliyor falan.
    Az önce müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetleriyle görüşürken de ses kesilince şikayet ettim ama hemen suçu telefona attı, telefonunuzda sorun vardır beyefendi diyor.
    Telefonu daha yeni aldım dedim, eski telefonumda da sorun vardı, vodafone kullanan diğer arkadaşımda da sorun var dedim.

Adana / Yüreğir / Doğankent - Kışla mahallesi.

Buradaki vericinizde sorun var ya da genel bir sorun artık... çözün bi zahmet.
    Akşam yarım saat telefonla konuşayım dedim, ses kesilip duruyor. kesilince kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyoruz.

Taahhütlü tarifede olmasam dakika durmadan hat değiştirirdim. Bu gece arayıp taahhüt şartlarına göre hattı iptal edersem cezası ne diye sormayı düşünüyorum, çok fazla değilse iptal ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: levi karakian

Mersin ili Toroslar ilçesi Kepirli Köyü Belenoluk Dağ evleri Vodafone çekmiyor müşteri hizmetlerine bilgi verildi. Sorun çözülmedi %99 çekiyorlardı ne oldu?

bölgedeki çalısmalar devam etmektedir.

@Eoudoxias

inceleme başlatalım bakalım...

@bestercan

bölge ile ilgili çalısma baslatılmıstır.

@hayati54

bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum daha önce bilgilendirme yaptım size.

@cnr22

baz istasyonu iyilestirme çalısmaları baslamıstır.

@Asia Eagle

çalısma baslatılmıstır.

@fastman

çalısma baslatılmıstır.

@Asia Eagle

inceleme baslatılmıstır.

@Asia Eagle

inceleme baslatılmıstır.

@iyaan

kurumsal temsilciniz ile görüsmeniz daha saglıklı olucaktır. Ben kayıt olusturdum , çalısma baslatttım , ilgilenicek arkadaslar.

@ismailsss

açık adres verirseniz yardımcı olabilirim...

@Veiny Arm

gerekli çalısma baslatılacak.

@dhampir57

çalısma baslatılmıstır.

@sis651

şuanda bölgeyle ilgili 3g çalısması yok malesef.

@tomsak

çalısma baslatılmıstır

@ikana

çalısmalar sürmekte , biraz daha sabır sadece

@babaannen

çalısma baslatılacak , zaten bölgede sorun oldugu daha öncede bildirilmis.

@Scarface007

çalısma yapılacak bölgede tesekkürler

@piramit17

çalısma baslatılacak.

@burak550

belirtilen bölgedeki baz istasyonunda bir sorun tespit edilemedi.

@chesskerem

tesekkürler calısma yapılıcak o bölgede 3g ile ilgili.

@sakerim1976

tesekkürler ilgileneceğiz

@MaDMaxiBo

baz istasyonu bakım çalısması için ekip çıkarttık , sanırım birkaç güne bakım çalısması tamamlanır , sonrasında tekrar sikayetin olursa yazarsın konuya.

• İstanbul Beykoz Kanlıca mah. de çekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lone.wolf

İstanbul Beykoz Kanlıca mah. de çekmiyor

teşekkürler
  • quote:

@hayati54

Ben vodafone dan hizmet alıyorum niye uzatmayayım bilmek istiyorum vodafone ağaçlıya neden baz kuramıyor? belediye turkcelle izin verirken vodafone a neden izin vermiyor ?
  • Daha önce Bandırmada 30 istasyondan bahsetmiştim ancak buna rağmen tam merkezde özellikle sahil tarafında akşamları şebeke meşgul hatası veriyor bilginiz olsun.

• Öncelikle selamlar mobilden yazıyorum imla hataları icin kusura bakmayın lutfen boyle bir çalısmayı hala buyuk bir ciddiyetle yuruttugunuz icin tesekkur ederim.

istanbul kadıköy erenköy ethemefendi caddesinde (ortasında) bir baz istasyonu sorunu var ve bundan vodafone nun haberi var calısma yurutuyoruz dediler ama ne yaptılar bilmiyorum bizim evden cekmiyor , işin kotu tarafı zaten bana en yakın baz istasyonu minibüs caddesindeymiş yani arada 30 katlı apartman bile var doğaldır cekmemesi ,ama turkcell cekiyor bende vodafone da kalmak istiyorum yeni baz istasyonu dikilemesede hic degilse mevcut baz istasyonun kapasitesini biraz arttırsanız ilac gibi olur valla simdiden emek verdiginiz icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tomsak

Problemi yaşadığım adres:Feneryolu mah. Camtepe sok. Kadıkoy

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Bina içi/Kapalı alan

Problemin yaşanma sıklığı: Sürekli

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içi/Kapalı alanlarda hep 2G

Cihaz: HTC One S

Koordinat bilgisi: 40.9870755

Konusurken sinyal kesiliyor bazen de sinyal cok zayifliyor

Bana 2 km yakınsınız bende aynı sorunları yasıyorum :-) erenköyde iyileştirme yapmaları şart bence

• Istanbul Kartal Soğanlık Yeni Mh. Dere Sokak No :4 Kent Plus Kartal olarak geciyor sinyal cok zayif cok yakinda Turkcell binasi var Koordinat bilgisi 40.920712,29.188258
  • Istanbul Kadikoy Bagdat caddesi ile Kantarci Riza Sokak birlesimi ve cadde ustundeki Divan 'in oldugu cevrede sinyal zayif burasi en yogun yerlerden birisi Koordinat 40.964853,29.072428
  • Sorunu yaşayan Feneryolu mah. Camtepe sok. ile son gelen şikayet kantarcı rıza sokak yani divan pastahanesinin tam ortasında olan ethemefendi caddesinin üzerindeyim bende sinyal sıkıntısı cekiyorum umarım en yakın zamanda ilgilenirsiniz ,tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutkk -- 27 Ağustos 2012; 2:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

@hayati54

Ben vodafone dan hizmet alıyorum niye uzatmayayım bilmek istiyorum vodafone ağaçlıya neden baz kuramıyor? belediye turkcelle izin verirken vodafone a neden izin vermiyor ?

bakın bölge hakkkında sisteme yazılmıs bir bilgi notu var.

"Bölgeye kurulacak baz istasyonu yatırımı belediyeden gerekli izin alınamadıgı için iptal edilmistir."
    biz oraya kule dikmek istiyoruz , görüntü kirliliği vs. diye izin verilmiyor belediye tarafından...

@Precious

teşekkürler sistemden baktıgımda şuanlık bir yogunluk yok yüzde 17 seviyesinde çalısmakta bölgedeki istasyonumuz. (12:02)

@aykutkk

bölgedeki çalısmalar sürmektedir.

@aykutkk

çalısma baslattık zaten o bölgede tesekkürler

@Asia Eagle

hmm... tamam inceliyelim.

@Asia Eagle

çalısma baslatılmıstır

@aykutkk

tamamdır tesekkürler çalısma baslatılacak

Binanın en üst katında bile 1 yada 2 kademe çekiyor. Arama yapmak için 3-4 kez denemek gerekiyor. 2g yada 3g neredeyse hiç çekmiyor. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

@hayati54

bakın bölge hakkkında sisteme yazılmıs bir bilgi notu var.

"Bölgeye kurulacak baz istasyonu yatırımı belediyeden gerekli izin alınamadıgı için iptal edilmistir."
    biz oraya kule dikmek istiyoruz , görüntü kirliliği vs. diye izin verilmiyor belediye tarafından...

o zaman başka işler dönüyor çünkü köyde olan yurt lojmanı ve köy kahvesinde faal 2 adet turkcell baz istasyonu mevcut ve 1 senedir hizmet veriyor.

edit: köyde kule dikebileceğiniz yerlerin neredeyse tümü sit alanı yani kule dikmek için bakanlar kurulundan izin almanız gerekiyor ancak köydeki bir ailenin evine yada birinin arazisine dikmeniz gerekirki buda ancak yukarı ağaçlı köyüne olur ama aşağı ağaçlı köyünde yine telefon çekmeyecektir çünkü köy çukurda kalıyor ve yine telefon çekmiyor köyde biri ile anlaşıp evine takmanız gerekiyor turkcell gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Ağustos 2012; 16:46:46 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.