Şimdi Ara

VF 'KAPSANMAYAN YER KALMASIN' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
4
Favori
9.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

kimle temasa gecmek gerekiyor

kurumsal müşteri temsilciniz ile görüşmeniz yeterli .
  • tsk

• yine kapsama sorunu bu sefer bizim ev 3g cekmiyor 3 senedir sikayet ediyorum herseferinde auni cevap bu seneki planimizda belirttiginiz adresde 3g calismasi yok
    il: istanbul
    ilçe: silivri
    mah: cumhuriyet
    cadde: halim uluşahin
    sokak: doğru
    aprt: özelçi
    no:2
    daire:2
    koortinat:41.067967,28262592
    bi bakarmisin bizim ev icin bu sene 3g calismasi varmi?

• Zaten vodafone otursun asia eagle ile benim yazdığım yerleri kapsasın Anadolu yakasında kapsama sorunu kalmaz gönüllü teknik hizmet sunuyoruz........bu arada kardeş ne yapın edin Ataşehir merkezi bir elden geçirin lakin burada feci müşteri potansiyeli var.....az sonra Bozcaada'ya doğru yola çıkıyorum istanbul Tekirdağ Çanakkale Bozcaada assos Balıkesir Bursa istanbul gözlemlerim yakında burada....

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Zaten vodafone otursun asia eagle ile benim yazdığım yerleri kapsasın Anadolu yakasında kapsama sorunu kalmaz gönüllü teknik hizmet sunuyoruz........bu arada kardeş ne yapın edin Ataşehir merkezi bir elden geçirin lakin burada feci müşteri potansiyeli var.....az sonra Bozcaada'ya doğru yola çıkıyorum istanbul Tekirdağ Çanakkale Bozcaada assos Balıkesir Bursa istanbul gözlemlerim yakında burada....

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar komşu..

• @asi_genc6134

bölgede çalısma söz konusu değil malesef.

@sevimlican

ben daha öncede belirttim , iş bitek bende bitmiyor diye.
    iyi yolculuklar dostum.
  • Kocaeli
    Gölcük/Değirmendere
    Yüzbaşılar Mh.
    Süleyman Solak Cd.
    No:24
    3G çekmiyor, Telefon hattı problemli
    Acaba Donanmaya yakın olduğu için mi sıkıntılı
  • Hocam merhaba ben erenkoy ethemefendi caddesi şikayetimi ilettinizmi diye soracaktım, merak ettimde... simdiden emeginiz icin tesekkur ederim.

• Diger arkadaslarin da bahsettigi gibi atasehirin ozellikle mozaik carsi cevresi ve kuzey taraflarinda cok az cekmekte. Bu kadar yogun musteri potansiyeli bulunan bir bolgeyi nasil gozardi ederler anlamis degilim...
    Ayrica DC-HSDPA baglantisi konsunda bir gelisme var mi acaba merak ediyorum? iyi calismalar...
  • Aynen tam bahsettiğim yerler Ataşehir mozaik çarşı ve çevresi vodafonun dert köşesi ne 2g ne 3g çekmiyor doğrudürüst

• Baz istasyonunun hücre bilgi adını değiştirebiliyormusunuz ?

• 1-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.931874,32.825785 (Azerbaycan Cad. No:2 Bahçelievler/ANKARA)

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.):Bina içi, açık alanda sıkıntı yok.

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız:Bu bölgede yıllardan beri hem Telsim hem de Vodafone döneminde alt katlarda hiç çekmiyor.Hep sadece acil aramalar yazıyor.Bina içlerinde ise sinyal seviyesi en fazla 3 diş çekmesine rağmen kesintisiz iletişim kuramıyoruz.Belirtmiş olduğum konuma hizmet veren sinyal sağlayıcı(hizmet veren sinyal sağlayıcı 39.932444,32.825075 bu adreste mi?) kurulmuş fakat iskan sorunu nedeniyle hizmete açılmamış.Son durum nedir,iskan sorunu halledilmiş mi?Ayrıcı bölgeyi yakından etkileyen Öğretmen Evi ve Gazi Hastanesi adlı yeni baz istasyonları planları belirtmiş olduğum adrese uzak kalıyor.Kurulsa dahi aynı sorun devam edecektir.Çünkü şu an hizmet veren Bahçelievler adlı baz istasyonu planlanmakta olan baz istasyonlarından daha yakın olsamasına rağmen sinyal seviyesi çok düşük.

Sinyal alınan baz istasyonu:Bahçelievler

Problemin yaşanma sıklığı: Sürekli

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içinde 2G, açık alanda 3G

Cihaz: Sony Ericsson C510i ve Sony Ericsson Xperia Ray

2-)Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.926446,32.830147 (Taşkent Cad. 61/1 Bahçelievler/ANKARA)

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Bina içi, açık alanda sıkıntı yok.

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Bina içlerinde ve bodrum katlarında Avea ve Turkcell full çekerken, Vodafone yaklaşık 3-4 yıldır alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde ise en fazla 2 diş çekiyor olmasına rağmen iletişim kuramıyoruz. Bu konuma hizmet veren sinyal sağlayıcısının 75. Sokağa(eski 15.sokak) kurulacaktı, kuruldu mu?

Bağlantı tipi (2G/3G): Bina içinde 2G, açık alanda 3G

3-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.91915,32.830462 (Bahçelievler 14.Sok. No: 61)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Alt katlarda hiç çekmiyor. Bina içlerinde bile sinyal seviyesi çok az. İletişim kuramıyoruz.

4-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.913555,32.854291 (Akay Kavşağı Alt Geçidi ANKARA)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. Kesintisiz iletişim kuramıyoruz.

5-)Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.841709,32.804378-39.817156,32.797898 arası ( Ankara Konya Yolu)

Konum bilgisi (Bina içi/açık alan vb.): Açık alan

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız:Sinyal 1 dişe kadar düşüyor ve iletişim kuramıyoruz. Belirtmiş olduğum konuma hizmet vermesi planlanan sinyal sağlayıcısının yatırım planındadaymış. Servis sağlayıcısının kurulacağı yer belliyse koordinant bilgisini alabilir miyim?

Bağlantı tipi (2G/3G): 2G

6-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi: 39.914731,32.847897-39.913555,32.854291 arası(Karayolları Genel Müdürlüğü ile Akay Kavşağı arası)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 3G’den 2G’ye dönüşüyor. Akay Kavşağı Alt Geçidi’nde sinyal 1 dişe kadar düşüyor. İletişim kuramıyoruz.

7-Problemin yaşandığı bölgenin açık adresi:39.935457,32.853765 (Ankara Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Civarı)

Tam olarak sorunu ne şekilde yaşadığınız: Sinyal 3G’den 2G’ye dönüşüyor.

• Yer:Piri paşa mah./Kalaycı bahçe s.k/Hasköy/Beyoğlu/İstanbul
    Koordinaat:41.043004,28.951694
    Cihaz:Turbo Vodem

43 mbpslik hız veren baz istasyonu istiyorum.
  • ümraniye armağanevler mahallesi 3G problemi bulunuyor şebeke iphonelarda çekmiyor
  • mersin/atakent (susanoğlu)/ yapraklıkoy'da hiç ama hiç çekmiyor..
  • attığım maile karşılık arandım smsle bilgilendirildim şuan sorun yok gibi lakin memlekette hiç çekmiyor avea 2-3diş turkcell 1-2 diş arasında ama vodafone hiç yok :( samsun salıpazarı alanköy
  • amasya çakallar mahallesi vermiş sokak hemen altımızda 3 oporotorun baz istasyonu olmasına rağmen 100 metre 2g düzeldi ancak 3g baz istasyonu hemen aşağıda olmasına rağmen hız çok yavaş 2g ye sürekli düşmektede ev içerisinde 3 g yok yalnızca 100 metre yakınımızda
  • quote:

XpressMusic34
    Kolay gelsin hocam uzun süredir seni forumda takip ediyorum bu azimli çalışmalarından dolayı seni takdir ediyorum. Vodafonun şebeke sorunu yaşadığım çok yer var özellikle iç anadolu bölgesinde çok fazla bunları not alıyorum zaman içerisinde hepsini birde senin bilgine sunacağım.
    birde benim ikamet ettiğim yerde ses kalitesi problemi var uzun zaman önce başvurdum problemin farkındayız diyorlar. nasıl bir sorun olduğunu ve ne zaman halledeceklerini açık ve net bir dille söylemiyorlar.

şebeke sorunu yaşanan yerin "AKSARAY/MERKEZ/PAMUCAK MAH."
    şebeke sorunu ne düzeyde yaşanıyor ? (FULL ÇEKİYİOR.)
    hizmet kalitesi şikayeti (ses kalitesi problemi EVİN İÇERİSİNDE HAREKET ETMEYE KORKUYORUM DEVAMLI SES KESİKLİĞİ VE KESİLMEYLE BİRLİKTE PARAZİT SESİ ALIYORUM, birde çok sık bir şekilde baz değişiyor. sabit bir bazdan sinyal almıyor.)
    cep telefonu NOKİA/C3
    KOORDİNAT BİLGİSİ: 38.371906,34.022394

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Hocam merhaba ben erenkoy ethemefendi caddesi şikayetimi ilettinizmi diye soracaktım, merak ettimde... simdiden emeginiz icin tesekkur ederim.
    @aykutkk

çalısmalar sürüyor.

@ozthewiz

gözardı edilmiş değil , bölgede birsürü baz istasyonu hizmet veriyor , kısmi kapsama sorunu var sadece oda çözülecek , neden göz ardı edilsin ?

@sevimlican

tamam , ilgileniyorlar.

@Precious

evet niye sordunuz ?

@receppeker

teşekkürler

@eenescimen

oldu canım yarın hemen alırız devreye.

@Atını Seven Kovboy

bakalım bir , inceleme yapılıcak

@Veiny Arm

çalısma baslatılıcak kısa süre sonra.

@burak550

hangisi yakındaysa ona baglanır.

@effect68

tesekkürler allah razı olsun , ilgilenelim belirtilen adresle.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.