Bildirim
VGA kablo ile 3D izlenir mi ?
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet oluyor yanyana ve mkv filmleri izleyebiliyorsunuz. Benim tv kasaya vga dan bağlı. Ses zaten coax dan av receivera bağlı. Ama bluray isolarında maalesef görüntü olmuyor. Oynatıcı ekranı boş siyah ekran geliyor. Onlaf için hdmi gerekli. -
quote:
Orijinalden alıntı: burc
Evet oluyor yanyana ve mkv filmleri izleyebiliyorsunuz. Benim tv kasaya vga dan bağlı. Ses zaten coax dan av receivera bağlı. Ama bluray isolarında maalesef görüntü olmuyor. Oynatıcı ekranı boş siyah ekran geliyor. Onlaf için hdmi gerekli.
hocam vga ile en yüksek çözünürlük ne kadar oluyor? -
1920*1080p televizyonun full hd çözünürlüğüne ulaşabiliyorsunuz sorun olmuyor.Ayrıca vga'dan bağlayınca tv otomatik olarak pc modunda çalışıyor ve input lag en düşük seviyeye çekiliyor.
VGA bağlantı zaten çok yüksek çözünürlükler taşıyabilir onda sorun yok benim eski bir crt monitör var 2048*1536 ya çıkabiliyor. -
sağol hocam cevabın için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X