Şimdi Ara

VGA Projeksiyondan Full HD görüntü alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımın HDMI çıkışından Projeksiyonumdaki VGA girişine bağlantı yapmak istiyorum.
    Projeksiyonum 1024*768 çözünürlüğü sahip, aşağıdaki ürünle bağlantı yapsam 1920*1080 çözünürlüğü alabilirmiyim.
    Şimdiden Teşekkürler.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/uptech-kx-1025-hdmi-to-vga-converter-91154029

• 800x600 projektor ü bu aparatla mediplayera bağlayarak 1080p filmleri izliyorum.bilgisayarimda dvi çikisindan yine bu aparatla 1080p filmleri izleyebiliyorum.
  • Projeksiyonun kullanım kılavuzu yada üretici web sayfasından desteklediği çözünürlüklere bakın. Ürün sinyali dönüştürebilir ama projeksiyonunuz her çözünürlüğü aşağıya doğru dönüştüremeyebilir. Ayrıca web sayfasında daha güncel bilgi olup sizin projeksiyonun içindeki yazılım daha sonra üretilenlen aynı modelden eski olduğundan yenilerinin desteklediği çözünürlükte çalışmayabilir. Bence vga çıkışı olan bir bilgisayarda istediğiniz çözünürlükte görüntü verip vermediğini kontrol etmeden almayın. Bazen ek donanım almak yerine elinizdeki donanımı satıp direkt hdmi yada dvi (dvi giriş sadece fiziksel olarak hdmi den farklıdır. Basit bir adaptör ile birbirine dönüştürülebilir sadece ses sinyalini aktarmayabilir.) girişli kendinden 16:9 oranında görüntü veren bir cihaz almanız (2. el de olabilir) daha karlı ve konforlu olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Kablo Önerisi (HDR ve 4K)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.