Bildirim
vhs nin 2, kafası çok ses çıkarıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir yanlışın olmalı Ben hiç Betamax serisi VHS hatırlamıyorum.
Problem yazımından dolayı anlaşılmıyor eski bir SONY servis çalışanı olarak anlamadım.
Eğer sır değilse neden Model yazmadın..
Lütfen CEVAP almak istiyorsak sorularımızı sır gibi sormayalım:Ben neyi sorduğunu anlayamadım. -
melih abi bu betamax bunun üzerinde yazıyor model olarak soruyorsan bilmiyorum
yada neresinde yazıyor
üzerindeki yazıları baya silinik
amacım saklı gizli yazmak değil sizden bilgi almak
yanlış anlamayın
teşekkür ederim -
Sevgili hakan_senbay inanki burada sorulan tüm sorulara yanıt vermek isterim fakat bazı sorular o kadar değişik sorulmuş ki problemin ne olduğunu anlamak imkansızlaşıyor.
Örn : televizyonum çalışmıyor nesi yanmıştır gibi
Takdir edersinki bu soruya cevap verilemez neyin ne olduğu belli değil.
Bu sebeple sizlerden ricamız cihazın marka ,model,arızanın ne olduğu ,nasıl olduğu,v.s gibi ayrıntılar çok önemli olmaktadır.
Hele hele deneyimli biriyseniz niyetiniz gerçekten bir probleme sonuç aramaksa
" Sony 72 ekran KV2959 model televizyonumun uzaktan kumanda özelliği çalışmıyor aynı televizyondan komşumdada var kumandamı oradaq denedim çalışıyor.
Formatındaki sorular bizler için daha anlamlı daha cevap verilebilir bir durumdadır.Derdimiz Laf ola beri gele ,Post olsun torba dolsun şeklinde cevap yazacak olsaydık "Lütfen ayrıntılı yazın " diye yazmazdık.
" vhs nin 2, kafası çok ses çıkarıyor " ifadesi anlaşılmaz buradaki" 2, "ne demek 2 kafalı olduğumu !!! yada 2.nci bir kafa dahamı.
Bunları daha ayrıntılı yazarsan elimizden geleni yazarız.
-
kusura bakmayın bidahaki sefere bu konuda dikkatli olurum ben orada 2 derken okuyan kafasından bahsetmiştimyani 2.kafasından beni detaylı şekilde bilgilendiridiğin için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X