Şimdi Ara

VİA VGA ile bir sorunum var lütfen yardım edin bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. benim sorunum şu. ben yeni bilgisayar aldım10 gün önce. özellikleri 512ram, 256 ekran kartı, 160gb, çift çekirdek 2.8 işletimci pentium4. via cdsi var. via chipset i kuruyorum herşey normal fakat oyunlar açılmıyor. hardware accelator gibilerinden bi hata veriyo. başka bi oyun ise video card gibi bişeyden bahsetti hata verdi açmadı. daha sonra VİA VGA yı yükledim bu sefer oyunlar açılıyor fakat masaüstünde sağ tıklayıp özelliklerden ekran ayarlarına gelince seçenek olarak sadece 800x600 ve 1024x768 kalıyor ve en yüksek renk 32 bit oluyor. half-life 2, half-life2 episode one ve fifa 07 çok kasıyor çok yavaş çalışıyor oysa bilgisayarımın özellikleri bu oyunları kaldırmak için yeterli değil mi. bu ekran olayıyla ilgili olduğunu düşünüyorum sorunun. ne yapmam gerekiyor çıldırdım ya. lütfen yardımcı olun. teşekkürler okuduğunuz için

• 800*600 pc tv ye baglandında uygulanan bir çözünülürlüktür ve 2. monitör ayarıdır yani tv 1. ince göre degişir siz 1. ci siniz yani monitörünüz dx de bir sınama yaptırın hata raporu verecektir............
  • dx dediğiniz dxdiag mı?? orda nası tarama yaptırıcam orayı açınca sorunlu bişey gözükmüyo
    dr.axel@hotmail.com lütfen bana ulaşır mısınız yardımcı olun bana bilgisayardan çok fazla anlamıyorum lütfen bekliyorum
  • sınama yap ölümleri var 3d sınaması falan yazar iyi bak........
  • hayır hiçbir sorun bulmadı, sorduğu herşeyi gördüm orda bi sorun yok ama sorun ne ya???
  • ekran kartı sürücünüzü hatalı yüklemiş olabilirsiniz kaldırın baştan tekrar kurun..........
  • hocam senın ekran kartının model marka nedır bı yazarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • via chipset nedir?? sadece via vga yüklesem olur mu?? bir de ben başka monitör taktım bilgisayara onu takınca windows açılmadı format attık. ekran kartını komple kaldırınca yine windows açılmıyo format atmak zorunda kalıyoruz
  • ekrankartı sürücüsü yüklemeseniz dahi windows açar...........
  • ekran kartının markasını bilmiyorum elimde sürücü cdsi var via yazıyo paso:)
  • hocam sen wındowsu kur baska birşey yapma anakartın ve ekran kartının modelini buraya yaz yardımcı olalım kariştırmısınsen herşeyi..

nerden aldın hazır pc y se bır lınk falan ver yokmu yada bılgısayarıma sag tıkla ozellıkler donanım aygıt yonetıcısınden ekran bagdaştırıcılarında ne yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 5 Aralık 2006; 23:14:04 >
  • via sitesine baktım paso anakart resimleri çıkıyo sakın ekran kartı diye anakartı yüklemeyesiniz gerci anakartı da yükleyeceksiniz tamamda ekran kartı anakarta dahilimi haricimi.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 5 Aralık 2006; 23:14:07 >
  • evet anakartı da yüklemiş olabilirim galiba bu chipset dediği ana kart fakat şöyle bişey var aygıt yöneticisinde pcı vga uyumlu device yanında soru işareti varken via vga yı yükleyince o gidiyo düzeliyo.
  • ekran bağdaştırıcılarının yanında yazan şey şu: Via/s3G unichrome pro ıgp
  • tamam ne yazıyo orda?
  • yazdım işte ne yazdığını...arkadaşlar benim bilgisayardan bahsederken on-board diye bişeyden bahsetmiştiler bu arada ne demek oluyo bilmiyorum ki offfffffff
  • http://download.aopen.com.tw/default.aspx?sDropDownModel=2681-GL&DropDownWebsite=GL hocam sanırım drıverı bu vga yazan ındır kur bakalım pek anlamadım ben bu kartı ama belkı anlayanlar çıkar
  • ok yükliyim de bi yanlışlık olmasın sonra?
  • valla hiç bişey anlamadım ben kardeş kafam allak bullak oldu kusuruma bakma sen en ıyısı aldıgın fırmaya ya tel et yada goturup hallet şimdi yani yanlişlik olup bişi olmazda neyi ne için aradıgımızı bılmıyoruz. yanı ekran kartın onboard mı yada anakartın markası modelını bılsek
  • ekran kartı galiba evet on board peki ekran kartı ismi modeli nerde yazar bakayım hemen??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.