Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
318.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanirim oyle malesef. Vialle gecmisine cok saygi duyulmasi gereken bir markaydi.distributorden bir aciklama gelmedi hala. Yarin otoshow fuari var tuyapta. Hollandali ve gecmisten tanidigim arkadaslarim olucak orda. Telefonda onlardan duyduklarim da pek hos degil. Zaten diger Hollandali markanin hyundai ve kia haricinde ecoboost ve cgi motorlara montaja baslamasindan, Vialle nin baslayamamasindan kuskulanmistim. Ben uzuldum. Sonucta baya bir insan takdirdi bu markayi. Turkiye distrubutoru 6ay sonra napicak, onca musterisi nolcak cok aci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKara

Sayin Aydost,

Sanirim oyle malesef. Vialle gecmisine cok saygi duyulmasi gereken bir markaydi.distributorden bir aciklama gelmedi hala. Yarin otoshow fuari var tuyapta. Hollandali ve gecmisten tanidigim arkadaslarim olucak orda. Telefonda onlardan duyduklarim da pek hos degil. Zaten diger Hollandali markanin hyundai ve kia haricinde ecoboost ve cgi motorlara montaja baslamasindan, Vialle nin baslayamamasindan kuskulanmistim. Ben uzuldum. Sonucta baya bir insan takdirdi bu markayi. Turkiye distrubutoru 6ay sonra napicak, onca musterisi nolcak cok aci.

Valla abi biz markanın daha fazla yaygılaşmasını beklerken, "aman daha çok kişi aracına taksın, hem sistem yagınlaşsın, sistem yaygınlaştıkça ufak tefek sorunlar da giderilsin, aynı zamanda sistemin fiyatı da düşsün" şeklinde bir beklentideyken bu haberi almam gerek kendi adıma gerekse şu anda bu sistemi kullanan arkadaşlar adına üzücü.

İlginiz için teşekkür eder; iyi forumlar dilerim...

• konuyu ilettim yakında bir mesaj atılacaktır..
  • aydost_40 kullanıcısına yanıt
    bu konu son tuketiciye yansıyacak bir konu degildir. uretim yapan bir firma en fazla el degistirir...

biliyorsunuz Z a v o l i ve brc italyada tek bir kişiye ait...
  • aydost_40 kullanıcısına yanıt
    bugun bu konuda sohbet etme fırsatı buldum. maalesef duyduklarım pek hos seyler değil. burada yazmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Turkiye distributoru gerekli açıklamayı yapar sanırm. gerçi benzer kişiler geçmişte diğer Hollandalı firmanın kendi kopyaları olduğunu vs. vs. vs. gibi ilginç açıklamalar yapmıştı. maalesef zaman içinde bahsettikleri firma direk enjeksiyonda oldukça ilerledi. polemik oluşmaması için bu konuda fazla birşey yazmayacağım. zira sayfa Vialle nin sayfası. merak ettikleriniz için ozelden mesaj atabilirsiniz. veya Hollanda ve İtalya forumlarını da takip edebilirsiniz. zira Turkiye de anlatılanların çoğunun hikaye olduğunu rahatlıkla görüp, kederlenebilirsiniz. 4-5 günlüğüne yurtdışında olacağım için mesajlarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın.
  • acıkcası firmanın batmıs olması bencede bizim acımızdan birseyleri degistirmez. baska bir sermaye sahibine aktarılır. cunku ortada birikmis bir know-how var.

ote yandan ilk marsla ilgili bir cok yazı yazdım. aracım yaz kıs calıstırmada pek fark etmiyor. neredeyse 3 yıl olacak sistemi kullanıalı. bu arada opet veya shell'den dolum yapiyorum sadece.

su an 70bin km'ye gelmek uzereyim. 63000 de yuksek basınc pompam degisti bu arada.

bu video eski yuksek basınc poımpasıydı. yani cok birsey fark etmiyor bende. bu pomapnın degisme sebebi miladının dolması idi bende.

• Bunlar olmaması gereken şeyler, en azından yönetimine birisinin sahip çıkıp dünyanın öbür ucuna ulaşan kullanıcıları mağdur etmemesi lazım, bir şirketin kapatılması diğerlerinin de aynı yaptırımı görmesi ihtimaline karşın o ülkenin güven kaybına yol açacaktır, demek ki hollandada böyle işler olabiliyormuş biz hollanda ürünlerinden uzak duralım dedirtecektir, sitede böyle bir not düşülmüş, umarım birileri devralır da sıkıntı yaşanmaz.
    ** Our office will be closed on the following days: April 27th, May 5th, May 14th & 15th , and May 25th 2015 **

Tamam marş sıkıntısı yaşıyoruz ama marşı aldıktan sonra da sıkıntısı olmayan bir sistemdi, tam da uzun yolda klimalı zorlu şartlarda 19krş yakmışken, sistemi gdi motorua taşıma veya satma fikri uyanmışken bu haberler iyi olmadı, bakalım yaz sonuna kadar kullanalım, illa ki bir sonuç çıkacaktır kısa zamanda.
  • 21turbo kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi olur. Zira tüketicinin bu durumdan etkilenmesi çok can sıkıcı bir durum olur...
  • Yaz sıcakları geldi, yüksek basınç benzin pompası ateş gibi ısınıyor, dolayısıyla marş problemi kalmadı, ne zaman ki pompaya eliniz<i sürdüğünde soğuk o zaman marş sıkıntı olabiliyor, benzinle LPG farkını pompa üstünden bu şekilde göstermişlerdi, tabi şundan da şüphelenmiyor değiliz, sürekli kısa mesafe kullanınca daha mı bariz oluyor, haftasonu uzun yol yaptım benzinden mi LPG'den kaynaklı bilemediğim şekilde egzoz ucu kararmıştı, içerdeki kurumu atmış da olabilir miyiz? Ayrıca vialle'den bir gelişme var mı, el mi değiştirecek, başkasına satılacak vs.
  • Bir ay sonunda 2500km oldu. Çok şükür sorun yok.(marş problem sayılmaz) şehir içi ortalama yakıt 20-22kr civarı. Hafta sonu şehir dışına çıkacağım bakalım performans ve yakıt ne olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 96 model e 200 otomatik bir mercedes var, 136 beygir araç 2000 motor, bu aram sanırım M111 motor olarak geçiyor, bu araç için liquidsi uygun mudur, nasıl performans verir, sorun yaşatır mı, bir de fiyatı nedir, yardımcı olursanız sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastianperez

arkadaşlar 96 model e 200 otomatik bir mercedes var, 136 beygir araç 2000 motor, bu aram sanırım M111 motor olarak geçiyor, bu araç için liquidsi uygun mudur, nasıl performans verir, sorun yaşatır mı, bir de fiyatı nedir, yardımcı olursanız sevinirim?

http://www.asilotogaz.com/main/default.aspx

burayı arayıp sorun hocam
  • 1.4 opel insignia için bugün dönüşüm yapılıyor.

Hayırlısı ile takılsın, sonra test edip, sonuçları zaman zaman paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovato kocaeli bayi

kıa sportage 1 6 gdı vialle lpdı serimotogaz
     VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi

Hocam orjinal bagaj kapağının kapanması için (açılır kapanır örtü) tank yüksekliğinin maksimum kaç cm olması gerekiyor?
    Bagaj kapağının kapanmadığı durumlarda nasıl bir uygulama yapılıyor?
    Dolum ağzı benzin kapağına olabiliyor mu ve dışarıdan bakıldığında LPG'ye dair bir iz görülebiliyor mu?
    Sorularım sportage için.

• Supap erimesi sorununa sıvı lpg sisteminin(LPfi) bir faydası var mıdır?
  • quote:

Arkadaslar,

italya ve Hollanda sitelerini gezerken Vialle nin Hollanda da iflas ettigine dair bir haber okudum. haber dün guncellenmiş. haber flemenkce ve bankanın Vialle ye el koymak uzere oldugunu belirtiyor sanırm. hatta Vialle nin genel muduru Peter Rutten nin de İflası dogruladıgı ve bankanın el koymasına karsı care aradıgını yazıyor. ingilizceye cevirip asagıda kopyaladım. haberin link ini de asagıya ekledim. Viallenin distributoru kim suan Turkiye de? bir acıklama yaptılar mı?

http://www.ed.nl/economie/vialle-eindhoven-failliet-verklaard-1.4933354

Vialle Eindhoven heading for bankruptcy

EINDHOVEN - Vialle is heading for bankruptcy. That director Peter Rutten of the Eindhoven manufacturer of autogas equipment confirmed.
    Vialle is in financial difficulties because the European market has collapsed for installation of LPG systems in cars, says Rutten. The company employs 44 people.
    Additional funding
    Rutten has so failed to elicit additional financing for the seven shareholders of the bank. "I'm still very busy to find a solution. But probably we have no other way than filing for bankruptcy," says the director. The bankruptcy filing would be next week on the role of the court in Den Bosch

konu ile ilgili açıklama yapılmıştır.. vaille satıcı,montajcı ve kullanıcılarına hayırlı olsun...
     VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi

• quote:

Orijinalden alıntı: 21turbo

quote:

Arkadaslar,

italya ve Hollanda sitelerini gezerken Vialle nin Hollanda da iflas ettigine dair bir haber okudum. haber dün guncellenmiş. haber flemenkce ve bankanın Vialle ye el koymak uzere oldugunu belirtiyor sanırm. hatta Vialle nin genel muduru Peter Rutten nin de İflası dogruladıgı ve bankanın el koymasına karsı care aradıgını yazıyor. ingilizceye cevirip asagıda kopyaladım. haberin link ini de asagıya ekledim. Viallenin distributoru kim suan Turkiye de? bir acıklama yaptılar mı?

EINDHOVEN - Vialle is heading for bankruptcy. That director Peter Rutten of the Eindhoven manufacturer of autogas equipment confirmed.
    Vialle is in financial difficulties because the European market has collapsed for installation of LPG systems in cars, says Rutten. The company employs 44 people.
    Additional funding
    Rutten has so failed to elicit additional financing for the seven shareholders of the bank. "I'm still very busy to find a solution. But probably we have no other way than filing for bankruptcy," says the director. The bankruptcy filing would be next week on the role of the court in Den Bosch

konu ile ilgili açıklama yapılmıştır.. vaille satıcı,montajcı ve kullanıcılarına hayırlı olsun...

Vialle'nin toparlanması iyi oldu, sevindim.
    Ayrıca iflas konusu gündem de olmadığına göre de sistemi satabilirim. Yakın zamanda ilana koyar buradan paylaşırım, muayene zamanı yaklaştı, aracı da ayrı satmayı düşünüyorum, kısmet olursa bir sportage ayarlayacağım, benzin problem değil artık, araba genelde yatar duruma geçti, km'ye 1TL yaksa dahi sıkıntı olmaz, en ucuz sistemi bile amorti edemem, bu yüzden aracı ve sistemi ayrı ayrı satma niyetindeyim. Tercihen passat'a satayım diyorum çünkü stepne kısmı daha geniş ve boru hortum geçişine yeterli yer kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

quote:

Arkadaslar,

Additional funding

Ayrıca iflas konusu gündem de olmadığına göre de sistemi satabilirim. Yakın zamanda ilana koyar buradan paylaşırım, muayene zamanı yaklaştı, aracı da ayrı satmayı düşünüyorum, kısmet olursa bir sportage ayarlayacağım, benzin problem değil artık, araba genelde yatar duruma geçti, km'ye 1TL yaksa dahi sıkıntı olmaz, en ucuz sistemi bile amorti edemem, bu yüzden aracı ve sistemi ayrı ayrı satma niyetindeyim. Tercihen passat'a satayım diyorum çünkü stepne kısmı daha geniş ve boru hortum geçişine yeterli yer kalıyor.

Hocam sen ustunde kitle sat. Alıcı olur cidden bak hic ugrasma. Kimse senin kadar titiz olamaz bence

once bence ustundeyken satmaya calıs derim ben.

Kia'nın cekisi seninkinden iyi degildir bence 130 hp desede. Ama sen bilirsin hayırlısı..

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Orijinalden alıntı: eryerdem

quote:

quote:

Arkadaslar,

Additional funding

Hocam sen ustunde kitle sat. Alıcı olur cidden bak hic ugrasma. Kimse senin kadar titiz olamaz bence

once bence ustundeyken satmaya calıs derim ben.

Kia'nın cekisi seninkinden iyi degildir bence 130 hp desede. Ama sen bilirsin hayırlısı..

1- Haklısın
    2- Haklısın
    3- Haklısın :)
    Kiti üstünde satamam çünkü yeri geliyor 2,30 dakika marş ile uğraşıyorum, 1 defa yağ basıncı düşük uyarısı verdi, bunu çözmenin yolu da 300-500km benzinde kullanıp geri gelmek, tsi ile lpdi uyumlu olabilir ama benim tsi ile lpdi uymuyor, belki de aracın seri numarası ile ilgilidir, benim seri numarasında bol bol 111 var, yani sanki bir serinin ilk üretimi gibi, her CBZB aynı değil ise işte o aynı olmayan cbzb benimkidir :) lpdi bizi yendi artık, gçeen seneki kadar km yapsam devam ederim ama artık gerek yok, proje çiz, ruhsata işlet vs diyene kadar sırf ruhsat masrafını 6 ayda kapatırım ben, sistemi ilana koyacağım bugün yarın, satılırsa bize de nakit çıkar satılmazsa gdi motora duruma göre montaj ederiz, gdi'de marş sıkıntıları yok denecek kadar, Kia'nın çekişi benimkinden iyi değil, yakıt ekonomisi de iyi değil, ancak şu var ki ben bazen şehiriçinde 2. vitese düştüğümde klima açıksa 1.2tsi turboyu görene kadar gitmiyor, gdi'de bu durum yok, araç toparlıyor kendini, sonrasında gdi tıkanıyor tsi turbosu alıp başını topukluyor ama şehiriçi 200m'de bir ışık var, yani topuğa gerek yok, klima açıkken toparlanan arabaya ihtiyaç var, ayrıca full olanda start stop sistemi var, genel olarak kırmızı ışıklarda beklediğimizi varsayarsak start stop yakıt ekonomisi sağlayacaktır, tsi'nin yakıt avantajı sadece düz yolda, dur kalkta yine alıp başını gidiyor, dediğim gibi satılmazsa kia'ya montaj ederiz, başta da dediğim gibi haklısın ama şu anki yaşayış tarzına göre ihtiyaçlar spo diyor, vw gibi altına yatırım yapmış tarzı olmuyor ama benim içinde bulunduğum duruma göre uygun düşüyor.

• Evet arkadaşlar marş aldıktan sonra severek kullandığım vialle kiti tembelliği bırakıp ilana koydum en sonunda. Satılırsa ekime satılmazsa alacağım gdi'ye kadar yolu var. Bagaj genişliği nedeniyle tercihen passat 1.4 tsi 122bg daha iyi olacaktır. İlgilenenler aşağıda ilanın linki var veya ilan numarası 219587134, sahibinden üyeliğiniz yoksa oradaki noya veya buradan mesaj atarsanız size dönerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-tsi-icin-1.2tsi-veya-1.4tsi-122beygir-sivi-lpg-sistemi-219587134/detay/

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.