Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
318.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiguSS

quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen bende meraktan bi süre hızlı kullandım yolun 10km sini. 7lt tüketti,10km boyunca 180-208km/h, 100km 110km/h sabitti, 10-15km ş.içi sakin şürüşdü. 4kişi +klimalı

Sizin aracınız lpdi mi benzinlimi ve yazdığınız açıklamada 7 litre ortalamamı yoksa sadece 100km/h mi .180-200 arası ortalaman kaç ?

7lt benzin Hızlı sürdüğüm sadece düzlük 10km civarı yokuş çıkmadım. 125km civarı yolun Net benzin tüketimi.
    180-200de dahil

Yine gittim Kırşehir Giderken 137km/h sabit gittim doktora yetişmem gerekiyordu kısa süreli 180de gördüm 137altına düşmedim. Dönerken 115km/h CC ile geldim 6,5lt tüketti bu seferde. Yolcu 2kişi+çocuktu

137 KM/H ve dönerkende 115km/h ortalamanızda 6,5 litre benzin diyorsun peki ozaman 90 km/h ortalamanın da 4.5 litre olması lazım değilmi.peki bu formda neyi arıyorsun diyecem ama neyse yanlış anlaşılma olmasın.
    Bizler tiguan 150 hp gibi ortalaması 10-12 yakan araçlara bu sistemi taktık ve benim bu sistemi takalı 15 gün oldu ve allah razı olsun bu sistemi TR ye getirip bize sunanlara diyorum

90la denedim 4,8lt yakıyor. Fabrika verisi de 5.0. yol sıcak pürüzsüz asfalt teker michellen energy idi o yakıtı muhtemelen aşağı çekti.

6,5lt 2kişi+çocuk,Golf 122Hp için Ortalama(137+115) 126km/h saate yakın bi ortalama için, hiçte şaşılacak değer değil. Otoban da 120km/h CC sabit ankara-akçakoca-ankara hattında 3kişi+1bebek ful bagaj+klima 22derece, birazda ş.içi 6,3lt yakmıştı.
    Adresi incelerseniz Menzil 1200km ye çıktığını görürsünüz ama bu aşırı sakin 100km/h altı bir hız için gerçek olabilir.
    http://www.vwtr.net/forum/golf-v/tsi-122hp-tuketim-t24570.0.html

6,5lt az mı? 6,5x "Dünyanın en pahalı benzini" 4,82=31,3krş

%40 Sıvı LPG tasarrufu olsa hızlı bile gitsem 19 kuruş yakacak, 22kuruş bile yaksa hayali güzel.
    Sıvı LPG taktırsam bile en yakın tarih MART benim için, o zamana kadar takipçiyim. VW nin başaka forumlarında aktif üyeyim yazmakta okumaktan zevk alırım. TSİ 122Hp golf ü alana kadar 2-3ay araştırmıştım. Civic ile Golf için bütün forumları didik didik ettim.

Hayırlısı olsun senin için bizim araçlara göre kıyaslayınca bana bayağı düşük geldi .Gerçi dünyanın en kazık yakıtını Tr de satıldığı ibaresine katılmamak elde değil.
    selamlar

Tiguan 1.4 160HP 1631kg
    Ş.iç 9,6LT
    ş.dışı 6,5lt
    karma 7,6lt

Golf5 1.4 122Hp 1280kg
    Ş.içi 8,1lt
    ş.dışı 5,0lt
    karma 6,2lt

Tiguan 350kg ağır ve doğal olarak %30 fazla tüketiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 4 Ekim 2012; 23:33:40 >

• merhaba arkadaşlar
    1.4tsi 140bg 2008 model jetta ya taktırmak istiyoruz ankarada montaj yapılıyor mu?
    ankara olmazsa yakın illerden nereyi tavsiye edersiniz montaj için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syabasan

merhaba arkadaşlar
    1.4tsi 140bg 2008 model jetta ya taktırmak istiyoruz ankarada montaj yapılıyor mu?

http://www.otogaz-ozzirve.com/hakkimizda.html

Ankara'dadır.. Estetik montaj yapar. En az 10 gün sonraya randevu verir. 2 gün süre ister.

Türkiye'deki LPDI montajlarından fazla fiyat ister. Cok talep var kendisine cunku..

Ama kendisini cok sevdim o baska :)

Ben gozumu karartıgım zaman 10 gun sonrayı sabredemedigim icin konya merkeze gitmistim. Ama bu bana + 500 TLye mal oldu git gel kalma masrafları filan.

Tabi her türlü teknik destegi Ankara'dan alabilmekteyim. Eger istersem..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen bende meraktan bi süre hızlı kullandım yolun 10km sini. 7lt tüketti,10km boyunca 180-208km/h, 100km 110km/h sabitti, 10-15km ş.içi sakin şürüşdü. 4kişi +klimalı

Sizin aracınız lpdi mi benzinlimi ve yazdığınız açıklamada 7 litre ortalamamı yoksa sadece 100km/h mi .180-200 arası ortalaman kaç ?

7lt benzin Hızlı sürdüğüm sadece düzlük 10km civarı yokuş çıkmadım. 125km civarı yolun Net benzin tüketimi.
    180-200de dahil

Yine gittim Kırşehir Giderken 137km/h sabit gittim doktora yetişmem gerekiyordu kısa süreli 180de gördüm 137altına düşmedim. Dönerken 115km/h CC ile geldim 6,5lt tüketti bu seferde. Yolcu 2kişi+çocuktu

137 KM/H ve dönerkende 115km/h ortalamanızda 6,5 litre benzin diyorsun peki ozaman 90 km/h ortalamanın da 4.5 litre olması lazım değilmi.peki bu formda neyi arıyorsun diyecem ama neyse yanlış anlaşılma olmasın.
    Bizler tiguan 150 hp gibi ortalaması 10-12 yakan araçlara bu sistemi taktık ve benim bu sistemi takalı 15 gün oldu ve allah razı olsun bu sistemi TR ye getirip bize sunanlara diyorum

90la denedim 4,8lt yakıyor. Fabrika verisi de 5.0. yol sıcak pürüzsüz asfalt teker michellen energy idi o yakıtı muhtemelen aşağı çekti.

6,5lt 2kişi+çocuk,Golf 122Hp için Ortalama(137+115) 126km/h saate yakın bi ortalama için, hiçte şaşılacak değer değil. Otoban da 120km/h CC sabit ankara-akçakoca-ankara hattında 3kişi+1bebek ful bagaj+klima 22derece, birazda ş.içi 6,3lt yakmıştı.
    Adresi incelerseniz Menzil 1200km ye çıktığını görürsünüz ama bu aşırı sakin 100km/h altı bir hız için gerçek olabilir.

%40 Sıvı LPG tasarrufu olsa hızlı bile gitsem 19 kuruş yakacak, 22kuruş bile yaksa hayali güzel.
    Sıvı LPG taktırsam bile en yakın tarih MART benim için, o zamana kadar takipçiyim. VW nin başaka forumlarında aktif üyeyim yazmakta okumaktan zevk alırım. TSİ 122Hp golf ü alana kadar 2-3ay araştırmıştım. Civic ile Golf için bütün forumları didik didik ettim.

Hayırlısı olsun senin için bizim araçlara göre kıyaslayınca bana bayağı düşük geldi .Gerçi dünyanın en kazık yakıtını Tr de satıldığı ibaresine katılmamak elde değil.
    selamlar

Tiguan 1.4 160HP 1631kg
    Ş.iç 9,6LT
    ş.dışı 6,5lt
    karma 7,6lt

Golf5 1.4 122Hp 1280kg
    Ş.içi 8,1lt
    ş.dışı 5,0lt
    karma 6,2lt

Hocam sizin Tiguan nasıl 160 HP oluyor ki?

Turbo ve supercharger var onda ama Tiguan 150 HP fabrika yazılımlı..

Türkiyeye daha yeni gelen makyajlı kasa olan DSG Tiguanlar 160 HP olmakta.

Eger sizin aracınız yeni versiyonsa birsey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

180-200de dahil

selamlar

Tiguan 1.4 160HP 1631kg
    Ş.iç 9,6LT
    ş.dışı 6,5lt
    karma 7,6lt

Golf5 1.4 122Hp 1280kg
    Ş.içi 8,1lt
    ş.dışı 5,0lt
    karma 6,2lt

Hocam sizin Tiguan nasıl 160 HP oluyor ki?

Turbo ve supercharger var onda ama Tiguan 150 HP fabrika yazılımlı..

Türkiyeye daha yeni gelen makyajlı kasa olan DSG Tiguanlar 160 HP olmakta.

Eger sizin aracınız yeni versiyonsa birsey diyemem.

Liberter Arkadaş kendi aracı ile benim aracı kıyaslamış,ondaki araç GOLF 122 bendeki Tiguss 150 Hp fakat onur arkadaş yanlış karşılaştırma yazmış.
    selamlar

• Hocam benim aracımın ne oldugu detaylarıyla imza kısmında yazıyor.
  • quote:

Hocam benim aracımın ne oldugu detaylarıyla imza kısmında yazıyor.

Sen benim mesajımı yanlış anladın ghaliba ben sende hangi marka ve model araç olduğunu zaten biliyorum benim mesajım 06onur nickli arkadaşın karşılaştırmasına atıftı ondaki araç golf 122 bendeki ise TİGUSS 150 HP fakat 06Onur kendi ve benim aracı kıyaslarken 160 HP lik Tigu ile kıyaslama yapmış.
    Okey
    selamlar
  • VW.COM.TR YE baktım orada 150Hpyok 160Hp var.

Golf 5 Tsi 122HP kendi aracım onun veriside bende var. 150Hp bilgilerine ulaşamadımdan mecbur 160Hp ile kıyasladım. Güncel motorlarda 160Hpler üstelik biraz daha az yakıyor, start stop yeni yazılım vs. den olsa gerek. En azından golfte öyle.

vw.com.tr güncel motor tüketimleri Golf Tiguan
    Tiguan 1.4TSİ 160HP 1631kg
    Ş.iç 9,6LT
    ş.dışı 6,5lt
    karma 7,6lt

Golf 6 1.4TSİ 160Hp DSG +26KG 1361kg(tsi 122Hp 1290kg)
    Ş.içi 7,5lt
    ş.dışı 5,2lt
    karma 6,0lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 5 Ekim 2012; 9:41:24 >
  • quote:

VW.COM.TR YE baktım orada 150Hpyok 160Hp var.

Golf 5 Tsi 122HP kendi aracım onun veriside bende var. 150Hp bilgilerine ulaşamadımdan mecbur 160Hp ile kıyasladım. Güncel motorlarda 160Hpler üstelik biraz daha az yakıyor, start stop yeni yazılım vs. den olsa gerek. En azından golfte öyle.

Ş.iç 9,6LT
    ş.dışı 6,5lt
    karma 7,6lt

Ş.içi 7,5lt
    ş.dışı 5,2lt
    karma 6,0lt

Tiguan SS 2011 model 150HP yeni kasa 160HP doğrudur lakin 150 HP şehir içi 9,8litre km/h yeni kasa yazılım v.s biraz daha az
    Lakin günlük hayatta devamlı şehir içi kullandığımızdan ve fabrika verileri 40 kg robot insan ve sabit hız vede rüzgarımız sürtünmemiz ortamlarda yapılan test verileri tüm kullanıcıları aldatmaktadır siz bu verilerin üstüne enz az 1-1,5 litre eklerseniz kendi kullanım ve arabada oturacak diğer yolculara beraber tiguan 150HP aracın şehir içi 11 litre km/h ortalamasını görmek mümkün.
    gelde benim gibi vialle lpdi taktırma şu an yakıt verisi % 40 düştü yani şehir içi benzine göre kıyaslarsak 7 litreye düştü
    Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vialle lpdi taktırmaya kesin karar verdim

Yedek lastik sorununu nasıl çözdünüz.

Stepneyi Bagajda taşımak nekadar doğru.

İnternette lastik hava kompressörü buldum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/4x4-jumbo-celik-hava-kompresoru-cantali-model-1004652/productDetails.aspx?productId=otctn1004652&categoryId=262977

Sizin bildiğiniz taşınabilir, DAHA İYİ bir hava komresörü varmıdır?

Tabi birde lastik tamir edici sprey
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otev041500&categoryId=262977

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anesteziyo -- 5 Ekim 2012; 10:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anesteziyo

Vialle lpdi taktırmaya kesin karar verdim

http://www.hepsiburada.com/liste/4x4-jumbo-celik-hava-kompresoru-cantali-model-1004652/productDetails.aspx?productId=otctn1004652&categoryId=262977

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otev041500&categoryId=262977

Merhaba ben TiguSS 2 hafta önce taktırdım vialle lpdi Edirne de stepneyi. Ardiyeye bıraktım bir tane lastik şişinizi sprey kit aldım bunuda ustalara sorup danışarak aldım .sizin araç neydi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben stepneyi kullanmıyorum. Zaten bagajım daraldı baya . Ama tamir spreyini aldım tasıyorum yanımda.

• quote:

quote:

VW.COM.TR YE baktım orada 150Hpyok 160Hp var.

Ş.iç 9,6LT
    ş.dışı 6,5lt
    karma 7,6lt

Ş.içi 7,5lt
    ş.dışı 5,2lt
    karma 6,0lt

Tiguan SS 2011 model 150HP yeni kasa 160HP doğrudur lakin 150 HP şehir içi 9,8litre km/h yeni kasa yazılım v.s biraz daha az
    Lakin günlük hayatta devamlı şehir içi kullandığımızdan ve fabrika verileri 40 kg robot insan ve sabit hız vede rüzgarımız sürtünmemiz ortamlarda yapılan test verileri tüm kullanıcıları aldatmaktadır siz bu verilerin üstüne enz az 1-1,5 litre eklerseniz kendi kullanım ve arabada oturacak diğer yolculara beraber tiguan 150HP aracın şehir içi 11 litre km/h ortalamasını görmek mümkün.
    gelde benim gibi vialle lpdi taktırma şu an yakıt verisi % 40 düştü yani şehir içi benzine göre kıyaslarsak 7 litreye düştü
    Selamlar

Hocam fabrika degerlerini hic mi hic onemsemeyin.

Bakın benim fabrika degerim 8 litre sehirici. Bu deger tutturabiliyorsunuz ancak ve ancak ayak altı yumurta var gibi kullanıp, herkese yol vere vere hatta trafikte bu kadar yavas giderseniz riske bile girebilirsiniz bir cok farklı durumda.

Benim aracın ruhsatta belirttigi bos agırlıgı 1360 Kg.

Benim sehirici ortalamam en iyi 10-13 litre arasında degismekte. Muhtemelen tiguanda 11-14 arası degisirdi benim kullanımıa gore.
    Bu turbo ve supercharger olan araclarda birazcık gaza basarsanız benzini yakıyor. Yapacak birsey yok. Cunku farklı servislerde kontrolunu yaptım. Arabamın tuketim sorunu hakkında enjektor işemesi vs gibi sorunları yok.

Yani Tiguss'un degerleri gayet normal.

Eger 122 HP arac kullanıyorsanız direk %15 daha tasarruflu zaten. Ama Tiguan agır bir araba oldugu icin bu fark %15 kadar olamayabilirdi de.. (Bu arada 122'lik Tiguan var mı bilmiyorum)

Yani özetle fabrika degerlerini asla ve asla onemsemeyin. Bu belirtilenlere en yakın degerler klimasız sabit hızla sehirlerarası yolda giderken olmakta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesahin

merhabalar.bmw 1.16i 2006 model aracıma bu sistemi taktırmak istiyorum.aracım 80000 km de.
    1)maliyeti nekadar olur?
    2)sonuçta aracımın değeri 35.000 ile 40.000 lira arası.pahalı bi kit taktırmaya değer mi?(sonuçta 100.000 tl lik araç değil.)
    3)muhtemelen 100.000 km yi görmeden satacağım.4 5 bin lira haracayıp o kit üzerinde yok fiyatına satmak mantıklı değil.kimseninde 42.000 lira vereceğinide düşünmüyorum.aksine değerinin düşeceğini düşünüyorum çünkü satışlarda lpg li araçlara milletimz genelde soğuk bakıyor kimse lpg li araç almak istemiyor.
    oyüzden sistemi söktürüp mesela c180 yada 3.16i aldığımda ona tekrardan takılabiliyor mu(her aracın kendine göre montaj farklılıkları olduğunu okudum muhtemelen olmuyor ozaman)?şayet olursa aracı tekrardan lpg siz hale getirmek için masrafım ne olur?

bugun 4.87 den aldım 95 oktan benzini.artık saçma geliyor bu fiyatlarda yakıt almak 2 yıldırda hiç düşünmemiştim lpg taktırmayı ama artık yeter.1 yıla kadarda muhtemelen aracı değiştirecem.bi yıl daha beklemek mi mantıklı olan yoksa taktırmak mı?yıldada ortalama 15000 km yapıorum.agresif kullanım 11 litre,ortalama 10 litre yakıyor araç.şehirdışı ortalama 120 km kullanımlarda 7.5-8 lere kadar düşüyor.

sistem uygulanmış 1.16 i lerde nasıl çalışıyor.marş problemi oluyor mu?bu sistemi 1.16 i lerde görmüş yada yaptırmış arkdaşların tecrübelerini bekliyorum.saygılar.

LPDİ Direkt enjeksiyonlulara özel bi sistem. Hatta şu anda galiba sadece Tsi ye takılıyor.

Sizin araç MPİ manifoltta enjeksiyon olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 125HP civarı.
    MPİ araçlara Sıralı alternatifi bol. Araç T ibaresi yoksa yerinizde olsam dünya para verip Hollanda malı takmam. Audi 1.8t gibi araçlar prins sıralı vs. 2500-3000tl civarına taktırıyorlar, çünkü enjektör hızının yüksek olması gerekli. Ama turbosuz araçlara ha BRC ha Prins Vialle fark yok. Tüektim değerleri de aynı.

Diyeceğim şu iyi bir ustaya 1500tlye Landirenzo,BRC taktır keyfine bak. Satarken sök tak uğraşma.

vialle lfpi ler sıvı püskürtmeli olmuyor mu yani.eğer brc den landirenzodan çalışma prensibi olarak fark yoksa okadar para verip taktırmam zaten. viallelerin hepsi sıvı püskürtmelidir motora fazla zarar vermez performans düşüklüğü olmaz diye düşündüğümden vialle düşünüyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syabasan

merhaba arkadaşlar

http://www.otogaz-ozzirve.com/hakkimizda.html

Ankara'dadır.. Estetik montaj yapar. En az 10 gün sonraya randevu verir. 2 gün süre ister.

Türkiye'deki LPDI montajlarından fazla fiyat ister. Cok talep var kendisine cunku..

Ama kendisini cok sevdim o baska :)

Ben gozumu karartıgım zaman 10 gun sonrayı sabredemedigim icin konya merkeze gitmistim. Ama bu bana + 500 TLye mal oldu git gel kalma masrafları filan.

Tabi her türlü teknik destegi Ankara'dan alabilmekteyim. Eger istersem..

menduh usta ankarada bir numara

• Merhaba,

Vialle LPG enjektörü ayriyeten mi kullanıyor yoksa benzin enjektörünü mü kullanıyor?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atartutar

Merhaba,

Vialle LPG enjektörü ayriyeten mi kullanıyor yoksa benzin enjektörünü mü kullanıyor?

Saygılar

LPDI kendi benzin enjektorlerini kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

Herkese merhabalar. bende chevrolet 124 hb cruze mevcut. yaklaşık 2 ay önce bende vialle taktırdım. 25 cm 60 lt depo taktılar. bu geçen 2 ay süresince sıkıntı yaşadım mı derseniz evet yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. öncelikle ilk olarak şunu söyleyeyim vialle opel insignia lara lpg sistemi takmıyor bilginiz olsun direk muhittin abi söyledi tanıyan tanır. gelelim problemlere ilk önce ecu ya atılan yazılım var. burda viallenin büyük eksikliği var çünki her marka aracın yazılıı yok özel olarak he bu neye sebebiyet veriyor ustanın ayarlaması zor oluyor. bi yeri tutsa diğer yeri olmuyor ve inanın her arabanın ki de aynı olmuyor nden onu tam anlamadım. özellikle yük değerleri 0-0 +8- - 24 gibi ben pek anlamım bilen bilir. benim aracımda da geç marş alma problemi var çözeceğiz inşallah bakalım. enjektörleri değiştirdik ama onda değil. bende ustam gibi akım azlıından şüpheleniyorum bakacaz artık. şimdilik bu kadar yazayım sorusu olan varsa sorabiir. heh bu arada hollandaya msj attım kimse tınlamadı bilginize. şahsi fikrimi soracak olursanızda pimpirikli biri iseniz bulaşmayın gidipte magnezyum alaşımlı ssubabı olan araba da almayın derim. son olarakta tsi benzinli araçlar için çok başarılı old. söyleyebilirim yakış ve performans olarak. saygılarımla.

SAYIN ŞANLI
    şimdi yazınızı okudum ancak anlayamadığım birşey var,öncelikle vialle,nin evet izin vermediği birçok araç var bu doğru,ancak buna (chevrolet cruze)de dahil.
    ancak herne olursa cruze.insignia,honda accord ve crv vs bu araçlara eğer müşteri isterse sistem kesinlikle takılabilir ve ben daha önce belirttiğim tüm bu araçlarada ben şahsen sistem taktım ve hepside sorunsuz çalışıyor.
    ancak sizinde belirttiğiniz gibi lpfı sistem bu araçlarda orjınal yazılım yok yanlız lpfı sistemde zaten hiç bir araç için yazılım yok orjınal yazılım lpı sistemde var idi.
    yanlız lpı sistemde olan yazılımda eğer motor kodu tutmazsa eğer sorun yaşanabiliyordu,bunun için zaten lpfı sistem geliştirildi ve 285bg,e kadar mpı motor tüm araçlarda lpfı sistemi takabiliyorsunuz ve hepsi içinde sizinde bahsettiğiniz gibi yükte veya rolantide kalibrasyon yapmanız gerekiyor ve bunu yapmak okadar zorda değil inanın çok basit tabi bilene.

araçla yolda seyir halinde yapılabilen çok basit bir ayardır belki yeni bayi arkadaşlar bilmiyorlarsa kaldıki bu ayarı kesinlikle seyir halinde yolda yapmanız gerekir durduğu yerde aslaaa olmaz,kesinlikle her araca ayar rahatlıkla yaparsınız.

nasıl yapılamayabilir yada hata olur seyir halinde bile yapıyorsanız ve olmuyorsa ya enjektör seçimi yanlıştır yada değerler yanlış okunuyordur.şuana kadar 220.000km yapan araç bile var yaklaşık 2 yıl önce taktığım ve ticari çalışan bir araç bu.10gün önce kontrol amaçlı geldi ve baktım kilometre aynen sıfır kilometrede takmıştım araca diğer insignı,cruze vs garantileri bitti ve gayet güzel çalışıyor.

opel ınsıgnıa listesinde yok ancak benim 4,5yıl önce istediğim ve araca özel yazlımı dahil elimde mevcuttur.ayrıca kalibrasyon yüklenen bayii bilgisayarlarındada 1.6 180hp insignia ve astra a16let motor kodlu araçların yazılımı mevcut.yani artık hatta 2 yıl önceden buyana montajada izin veriyor.

umarım sorununuz en kısa sürede düzelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atartutar

Merhaba,

Saygılar

LPDI kendi benzin enjektorlerini kullanıyor.

Merhaba,

Teşekkür ederim. Eğer araç kendi enjektörlerini kullanıyorsa gayet iyi. Ama bu seferde LPG nin benzin enjektörlerine bir zararı olabilir mi diye insanın aklına geliyor. Birde bir başlıkta ısrarla çift yakıt diye bir konu hakkında bir arkadaş sordu ve montajcı firma alenen yazamayacağını bildirip o arkadaşa özel mesaj olarak durumu bildirdiğini yazdı. Acaba böyle alenen yazılamayacak kadar problem durum nedir bileniniz var mı? Bende yakında araç değiştirmeyi düşünüyorum. Eğer aklımdaki soru işaretlerini silebilir isem tsi almayı düşünüyorum.

Saygılar

• quote:

quote:

Ben stepneyi kullanmıyorum. Zaten bagajım daraldı baya . Ama tamir spreyini aldım tasıyorum yanımda.

Ministepne kullanıyorum..

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.