Bildirim
VİCUT KONUSU YARDIM GEREK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir salona yazılmanı öneririm Savaş Cebeci'nin videolarını falan izlemeni öneririm. Bu vücut yapmak için önerilerim, vicutun ne olduğunu bilmiyorum bir araştırır dönerim sana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır
Bir salona yazılmanı öneririm Savaş Cebeci'nin videolarını falan izlemeni öneririm. Bu vücut yapmak için önerilerim, vicutun ne olduğunu bilmiyorum bir araştırır dönerim sana.
hakan fitness var savastan daha iyi, hakan fitnessin videosuyla ne kadar vicut yapılır bilmiyorumm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vicut
vicut değil vüjut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 3 Mayıs 2016; 6:54:32 > -
vijut değil vücjüt
quote:
Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering
vicut değil vüjut
Yok buji -
Mekik göbek eritmez. Bölgesel olarak yağ yakamazsın. Yağ yakmak için tüm kasları çalıştıracak aktiviteler, kardiyo yapman gerek.
Vicut degil vincutsu
Vücut yağ oranı ve diğer bilgileri ölçtür. Mesaj at yardımcı olayım
Ciddiye alanlar var...
tesekkurler arkadaslar, dun itibariyle 6 kilo verdim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X